Προς το περιεχόμενο

Επιλογή κατάλληλης κουκούλας αυτοκινήτου


silve

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους!

Θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας σχετικά με μια κουκούλα αυτοκινήτου που θέλω να αγοράσω. Το αυτοκίνητο έχει διαστάσεις 4.20 Χ 1.77 και 1.5 ύψος. Βρήκα αυτή την κουκούλα που νομίζω είναι ότι πιο κοντά στις διαστάσεις αυτές και καλή σε κριτικές απ' ότι είδα.

Η ερώτησή μου είναι η εξής. Το πλάτος του αυτοκινήτου είναι 1.77 και της κουκούλας λέει 1.75. Θα χωράει άνετα, θα ζορίζεται ή δε θα μπαίνει καθόλου; Επίσης καλό είναι μια κουκούλα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις διαστάσεις του αυτοκινήτου ή να είναι λίγο πιο μεγάλη για να μπαίνει πιο εύκολα χωρίς να πιέζεται κατά το βάλε - βγάλε;

Σημείωση ότι το αυτοκίνητο βρίσκεται σε σκεπασμένο σημείο, απλά τη θέλω για να μην μαζεύει σκόνες όταν το έχω πλυμένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιστευω με κατι τετοιο θα εισαι οκ (το δενεις και απο κατω και τελος)
https://www.skroutz.gr/s/18802502/Spinelli-Bogart-Classic-Line-Κουκούλα-Αυτοκινήτου-No-10C-435x176x160cm-21833-Αδιάβροχη-για-SUV-JEEP.html

 

α ναι επειδι κουναω το αμαξι 1 αντε 2 φορες την εβδομαδα και ειναι εξω την ιδια εχω
πολυ καλη κουκούλα μηδέν παράπονο... απλά για καποιο λόγο την έχουν αγάπη η γάτες και με τον καιρό μαζεύει μικρές τρύπες και μπαίνει νερό (ετσι πρέπει να πάρεις ενα spray που τα απωθεί και να την ψεκάζεις που και που)

Επεξ/σία από Black Demis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν και δε μπορω να δω το λινκ που ποσταρες η κουκουλα οποσδηποτε λιγο μεγαλυτερη απο διαστασεις οχηματος. Το αντιθετο απλα ειναι αχρηστο. Μπορεις αν δεν εφαρμοσει καλα να βαλεις ιμαντες ή ενα απλο σχοινι (για αερα). Ο μεγαλυτερος εχθρος της κουκουλας ειναι ο ηλιος και μετα τα κατοικιδια. Εφοσον ειναι σε στεγασμενο μερος η κουκουλα αντεχει για χρονια. Εγω προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο κουκουλες απο πρακτικερ και οτοπλας. Απο λιντλ μαπα μονο μια κουκουλα που ειχε βγαλει για εσωτερικο χωρο (που απλως ειναι πολυ ελαφρια και κανει μονο για σκονη).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...