Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για NanoCell 766QA 86''


eyeman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο team. Είδα πρόσφατα μια μεγάλη πτώση στην τιμή της LG NanoCell TV 86NANO766QA από τα 2500€ στα περίπου 1700€ κ το σκέφτομαι. Η ερώτηση είναι αξίζει σαν τηλεόραση ή με ένα μπάτζετ με ταβάνι τα 2κ μπορώ να πάρω κατι καλύτερο σε κατηγορία μεγέθους 80'' και πάνω; Προορίζεται για  ps5, ματσάκια σε nova/cosmote tv και Netflix. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://sonycenters.gr/eikona/tileoraseis/sony-ke-85xh9096-85-xh90-full-array-led-4k-ultra-hd-hdr/?skr_prm=WyIxNTRjMDUzNi0wY2U2LTQ3NDAtYThjZi00ZmQxZTA4MDI0ZjciLDE2NjQ3OTA1OTg0ODkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Σίγουρα πολύ καλύτερη σαν είκονα και για αγώνες και για gaming. 

Είναι και sony center και όχι κάποιο τυχαίο κατάστημα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kαι απο μενα ειναι ενα μεγαλο οχι. οι LG πασχουν στο dimming. ειδικα οι τηλεορασεις που εχουν local dimming ειναι αισχος οταν το εχεις ανοιχτο. αξιζουν μονο τα μοντελα που εχουν full array dimming. H sony πχ που αναφερθηκε πιο πανω, εχει full array κ ειναι πολυ καλυτερη περιπτωση σε σχεση με την LG.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 7/10/2022 στις 10:36 ΠΜ, Gogotsa είπε

Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω την εικονα της nanocell πολυ τη ζηλευω να σας πω την αληθεια. Δεν εχω αλλα πολυ θα ηθελα να ειχα μια.

Επειδη εγω εχω μια Nanocell,με καλυτερα χαρακτηριστικα αλλα μικροτερες ιντσες απ΄αυτην που βλεπεις,να σου πω οτι οντως αρκετα μοντελα εχουν παρα πολυ καλη εικονα,ειδικα αν καθεσαι υπο γωνια,λογω του ips panel.

Επειδη ομως,στις 86 ιντσες ειναι μαλλον δυσκολο να εχεις μονιμη θεση θεασης σε μεγαλυτερες απο 10-15 μοιρες, η Sony που ανεφερε ο φιλος,αν και μοντελο του 2020,ειναι συνολικα καλυτερη τηλεοραση και στα hz και στο local diming etc etc.

Εγω απο την αλλη,που δεν εχω καμια θεση θεασης απεναντι απο την τηλεοραση,λογω της διαρρύθμισης του δωματιου,η Sony δεν μου κανει λογω του va panel.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...