venuets Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Nvidia Shield TV Pro 4K 171.67 € https://www.amazon.it/gp/product/B07Z6RD4M9 Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Android 11.0 powered by Android TV™ με ενσωματωμένο Chromecast 4K Επεξεργαστής NVIDIA® Tegra® X1+ 3 GB RAM Αποθηκευτικός χώρος 16 GB 4K HDR Ready Dolby Vision HDR and HDR10 Dolby Audio (Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos) Gigabit Ethernet 2 USB 3.0 θύρες (Type A), HDMI 2.0b Τηλεχειριστήριο με φωνητικό έλεγχο Συμβατό με Google Home (Google Assistant), Amazon Echo (Alexa) https://www.nvidia.com/en-us/shield/shield-tv-pro/ Τιμές Ανταγωνισμού: skroutz 240€ BestPrice 215€ Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από venuets 3 2
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μηχάνημα 7ετίας (κυκλοφορία το 2015). End of life και 170Ε. Όχι ευχαριστώ 7 3
Dark-o-phobia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Πολύ καλή τιμή, και είναι το μοντέλο του 2019. Δεν υπάρχει καλύτερο android tv box ακόμα και αν έχει κυκλοφορήσει φέτος. 2
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Dark-o-phobia είπε Πολύ καλή τιμή, και είναι το μοντέλο του 2019. Δεν υπάρχει καλύτερο android tv box ακόμα και αν έχει κυκλοφορήσει φέτος. Το έχω χρόνια και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ,όσοι το ξέρουν ,το δικό μου μαλιστα είναι πιο παλιό ,το 2015 ,βάλτε οποιοδήποτε άλλο διπλα και θα καταλάβετε 2
cirith Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι παραμένει το κορυφαίο και πιο εύχρηστο TV Box και αξίζει 100% την τιμή του. Κάνει τα πάντα όλα out of the box και καλύτερα από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο κυκλοφορεί. Αντίλογο περί "παλαιότητας" ακούμε εδώ και χρόνια. Αντιπρόταση για κάτι καλύτερο ακόμα ψάχνουμε... Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από cirith 8
Dark-o-phobia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, slk200gr είπε Το έχω χρόνια και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο ,όσοι το ξέρουν ,το δικό μου μαλιστα είναι πιο παλιό ,το 2015 ,βάλτε οποιοδήποτε άλλο διπλα και θα καταλάβετε Και εγώ μέχρι πέρυσι είχα το παλιό και ήμουν υπερ ευχαριστημένος, το άλλαξα μόνο για το νέο χειριστήριο και γιατί το dolby atmos δεν έπαιζε σε κάποιες εφαρμογές streaming. Και επίσης γιατί το είχα βρει σε παρόμοια τιμή (νομίζω στα 185 τελική) 2
venuets Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Το έβαλα και στο αρχικό ποστ https://www.nvidia.com/en-us/shield/shield-tv-pro/
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε Και εγώ μέχρι πέρυσι είχα το παλιό και ήμουν υπερ ευχαριστημένος, το άλλαξα μόνο για το νέο χειριστήριο και γιατί το dolby atmos δεν έπαιζε σε κάποιες εφαρμογές streaming. Και επίσης γιατί το είχα βρει σε παρόμοια τιμή (νομίζω στα 185 τελική) Με βάζεις σε ιδέες ,αν και το atmos δεν έχω δει κάπου που να μην μου το παίζει ,ίσως να μην είμαι σε κάποια από αυτές τις πλατφόρμες ,το χειριστήριο μεγάλη διαφορά ?εχεις μεγαλωσει τον εσωτερικό χώρο ?
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, cirith είπε Εννοείται ότι παραμένει το κορυφαίο και πιο εύχρηστο TV Box και αξίζει 100% την τιμή του. Κάνει τα πάντα όλα out of the box και καλύτερα από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο κυκλοφορεί. Αντίλογο περί "παλαιότητας" ακούμε εδώ και χρόνια. Αντιπρόταση για κάτι καλύτερο ακόμα ψάχνουμε... Αφού κάνει τα πάντα όπως λες παίζει κανονικά μενού από Bluray και Ultra Bluray ? γιατί παλαιότερα που κοίταγα να το πάρω είχε θέμα σε αυτό τον τομέα. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2022 από Vasilis 07 1
Dark-o-phobia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, slk200gr είπε Με βάζεις σε ιδέες ,αν και το atmos δεν έχω δει κάπου που να μην μου το παίζει ,ίσως να μην είμαι σε κάποια από αυτές τις πλατφόρμες ,το χειριστήριο μεγάλη διαφορά ?εχεις μεγαλωσει τον εσωτερικό χώρο ? Το χειριστήριο είναι πολύ καλύτερο και από άποψη πιασίματος, αλλά πολύ ωραίο touch και τα φωτιζόμαι κουμπια με accelometer(?) (αναβουν με την παραμικρή κίνηση) ήταν ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν γούσταρα ιδιαίτερα στο προηγούμενο shield. Για το atmos πχ το netflix δεν μου έδειχνε ποτέ την επιλογή atmos (ίσως το έφτιαξαν πια) μόνο μέσα από την εφαρμογή netflix στο kodi το είχα καταφέρει αλλά πολύ δύσχρηστο το netflix εκεί -για μένα-. Για τον χώρο το έχω δεμένο με NAS οπότε ο χώρος του shield δεν με έχει απασχολήσει ποτέ, τα 16gb με φτάνουν για τις εφαρμογές που τρέχω, βέβαια εγώ δεν το έχω καθόλου για παιχνίδια. 2
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Dark-o-phobia είπε Το χειριστήριο είναι πολύ καλύτερο και από άποψη πιασίματος, αλλά πολύ ωραίο touch και τα φωτιζόμαι κουμπια με accelometer(?) (αναβουν με την παραμικρή κίνηση) ήταν ίσως το μοναδικό πράγμα που δεν γούσταρα ιδιαίτερα στο προηγούμενο shield. Για το atmos πχ το netflix δεν μου έδειχνε ποτέ την επιλογή atmos (ίσως το έφτιαξαν πια) μόνο μέσα από την εφαρμογή netflix στο kodi το είχα καταφέρει αλλά πολύ δύσχρηστο το netflix εκεί -για μένα-. Για τον χώρο το έχω δεμένο με NAS οπότε ο χώρος του shield δεν με έχει απασχολήσει ποτέ, τα 16gb με φτάνουν για τις εφαρμογές που τρέχω, βέβαια εγώ δεν το έχω καθόλου για παιχνίδια. Δίκιο έχεις ,ατμός μέσο του kodi το βλέπω μόνο ,ισχύει ακόμα
giorginho Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, cirith είπε Κάνει τα πάντα όλα out of the box και καλύτερα από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο κυκλοφορεί. Εκτος της ερωτησης του Βασιλη περι μενου δισκων που ενδιαφερει και εμενα, θα αναφερω κατι που δεν κανει out of the box: SPDIF/Coaxial out.
slk200gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, giorginho είπε Εκτος της ερωτησης του Βασιλη περι μενου δισκων που ενδιαφερει και εμενα, θα αναφερω κατι που δεν κανει out of the box: SPDIF/Coaxial out. Σαν να λέμε ότι πήρα Multimedia οθόνη για το αυτοκίνητο αλλά το ρημάδι δεν έχει κασέτα 3 2
perpetas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Τι διαφορές θα δούμε για αντικατάσταση του Mi Box το οποίο χρησιμοποιώ φουλ για streaming και IPTV ? Είναι τόσο μεγάλο το upgrade?
vaggospro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, perpetas είπε Τι διαφορές θα δούμε για αντικατάσταση του Mi Box το οποίο χρησιμοποιώ φουλ για streaming και IPTV ? Είναι τόσο μεγάλο το upgrade? Αν το χρησιμοποιείς μόνο για netflix, disney κλπ, όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις