Προς το περιεχόμενο

Asxetos me TV-Out

indoli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia thelo na syndeso to PC me tin tv.Exo tin GeForce4 MX 440.Den ksero an exei tv-out.Exei ypodoxh gia bysma to opoio moiazei me ayto toy pliktrologioy.Ayto einai?An einai ayto, tote syndeo me kalodio to bysma ayto apeytheias me tin ypodoxh tis keraias tis tileorasis?Xreiazetai na kano kapoies rythmiseis sto pc oste na deixnei stin tv?

Δημοσ.

Η υποδοσή στην οποία αναφέρεσαι στην κάρτα γραφικών σου είναι S-Video. Δεν την συνδέεις στην είσοδο της κεραίας της τηλεόρασής σου αλλά αν έχει αντίστοιχη εκεί αλλιώς με ένα μετατροπέα στην είσοδο SCART που θα έχει η τηλεόραση. Προσοχή γιατί κάποιοι μετατροπείς δεν "κουβαλάνε" έγχρωμο σήμα οπότε βλέπεις ασπρόμαυρα.

Δημοσ.

Eida to sticky alla den ebgala akrh.Mono erotiseis exei kai kapoies mperdemenes apintiseis poy den mporo na katalabo gia poia erotisi einai.

Opote na synexiso edo...

Mporo diladi na ftikso kalodio apo S-Video se SCART.Tha xreiastei allo kalodio gia ton hxo?Exo periorismo gia to mikos?(To thelo gyro sta 7-8 metra).

Kai tha ithela na matho ti allazo stis rythmiseis toy pc oste na exo eikona stin tv.

Επισκέπτης
Δημοσ.

κοιτα το καλωδιο το παιρνεις ετοιμο, εγω εχω s-video σε s-video και μετα εναν ανταπτορα που μπαινει στο scart και εχει εισοδους για s-video και rca για ηχο.

για ηχο θες αλλο καλοδιο το οποιο θα πηγαινει απο το Line-out της καρτας ηχου σου στην τν ή σε αλλο συστημα ηχειων που μπορει να εχεις (5.1 κλπ)

εγω εχω καλοδιο 12 μετρα και δεν εχω κανενα προβλημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

πηγαινε σε κανενα μαγαζι σχετικο, και πες τους τι θες και δεν θα εχεις προβλημα...

παρε και μπολικα λεφτα μαζι σου .. :D:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...