Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω  ιντερνετικά να παραγγείλω κανένα  casual παππουτσάκι, για κάθε μέρα,  καμια βόλτα,  κανένα καφέ, ποτό με απλή εμφάνιση τύπου, τζινάκι, t shirt,  κλπ κλπ, κάτι  overall  ξέρω γω. 

Στο παρελθόν με είχαν βολέψει κάτι  stan smith, τα πήρα, τα ξανα πήρα, εγώ κι ο μισός πλανήτης, οπότε ψάχνω κάτι εναλλακτικό.

Προφανώς κι είναι θέμα προσωπικού γούστου,  ωστόσο, δώστε καμιά πρόταση που σας αρέσει μήπως πάρω καμιά ιδέα!!!!! Κανένα άσπρο, μαύρο, τέτοια χρώματα εύκολα!

Μέχρι 100 ευρώ ξέρω γω λίγο κάτω λίγο πάνω...  

Ευχαριστώ! 

Δημοσ.

Από Αdidas ρίξε μια ματιά στα forum low, continental 80 και superstar.

Από Nike, εκτός από τα κλασσικά κοντά (Jordan 1 low, dunk, dunk SB, court vision) τίμια είναι και τα air max SC.

Diadora Game Low πολύ όμορφα και κλασσικά. 

Asics Onitsuka tiger 66 επίσης.

Καλές αγορές!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dante80 είπε

Από Nike, εκτός από τα κλασσικά κοντά (Jordan 1 low, dunk, dunk SB, court vision) τίμια είναι και τα air max SC.

Καλές αγορές!

Αυτά είναι, θα τσεκάρω, thnx!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dante80 είπε

Καλές αγορές!

Τα Nike Jordan 1 low & Court Vision πώς είναι στο μέγεθος...σαν τα stansmith που θες 1-2 νούμερα παραπάνω ή κανονικά;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, definitio είπε

Τα Nike Jordan 1 low & Court Vision πώς είναι στο μέγεθος...σαν τα stansmith που θες 1-2 νούμερα παραπάνω ή κανονικά;

Έχω/έχω δοκιμάσει τα AJ1 high καθώς και τα dunk low. Το νούμερο τους είναι αντίστοιχο αθλητικών παπουτσιών.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dante80 είπε

Καλές αγορές!

Τα Diadora δεν τα ήξερα, είναι πραγματικά ωραία, τα έχεις τσεκάρει, τα είχες ποτέ, είναι αξιόπιστα, γτ δεν είναι η εταιρεία με βαρύ όνομα, όπως  nike, adidas κλπ που όσο να ναι υπάρχει μια παραπάνω ασφάλεια στο κομμάτι της ποιότητας! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, trelaras22 είπε

Τα Diadora δεν τα ήξερα, είναι πραγματικά ωραία, τα έχεις τσεκάρει, τα είχες ποτέ, είναι αξιόπιστα, γτ δεν είναι η εταιρεία με βαρύ όνομα, όπως  nike, adidas κλπ που όσο να ναι υπάρχει μια παραπάνω ασφάλεια στο κομμάτι της ποιότητας! 

Τα είχα τσεκάρει παλαιότερα, ναι. Η Ιταλική Diadora είναι επίσης ιστορική εταιρία, αλλά είναι περισσότερο γνωστή για τα παπούτσια ποδοσφαίρου της.

Αυτό είχα δοκιμάσει, είναι το Game W row cut.

XlOY38U.png

Από ποιότητα είναι λίγο καλύτερα (τα game low που συζητάμε δλδ), καθώς χρησιμοποιούν παραδοσιακά full grain chrome tanned δέρμα, χωρίς ψεύτικες στάμπες. Επίσης τόσο τα απλά όσο και τα waxed έχουν pigment στην επικάλυψη, και όχι πλαστική επίστρωση στο δέρμα όπως τα περισσότερα Nike ή Adidas.

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξε μια ματιά και σε k-swiss.

Όχι ιδιαίτερα γνωστή εταιρεία αλλά με τίμια προιόντα και συγκριτικά καλές τιμές.

Έχει αρκετά μοντέλα παραπλήσια των Stan Smith όπως πχ:

https://www.skroutz.gr/s/17857380/K-Swiss-Clean-Court-Cmf-Trainers-05353-131.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

Είχα αγοράσει παλαιότερα (όχι το συγκεκριμένο μοντέλο) και μου κράτησαν σχεδόν όσο και ένα ζευγάρι St.S. οπότε σίγουρα θα έλεγα οτι είναι μια καλή εναλλακτική.

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...