datio Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Άνοιξα πριν λίγες μέρες ατομική επιχείρηση και έκανα αίτημα μέσα από το προσωπικό μου λογαριασμό στην Eurobank να τραβήξουν τα νέα στοιχεία μου, δηλαδή ότι έχω πλέον και ατομική επιχείρηση. Μπήκα έπειτα στη σελίδα της Eurobank να κάνω αίτηση για το Worldline Smart POS app, αλλά δεν μ'αφήνει. Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα: Χρειάζεται ντε και καλά ξεχωριστός λογαριασμός όψεως με ξεχωριστό IBAN; Πόσο κοστίζει αυτό στη Eurobank; Επεξ/σία 2 Μαρτίου από datio
ss42ss Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 10 ώρες πριν, datio είπε Άνοιξα πριν λίγες μέρες ατομική επιχείρηση και έκανα αίτημα μέσα από το προσωπικό μου λογαριασμό στην Eurobank να τραβήξουν τα νέα στοιχεία μου, δηλαδή ότι έχω πλέον και ατομική επιχείρηση. Μπήκα έπειτα στη σελίδα της Eurobank να κάνω αίτηση για το Worldline Smart POS app, αλλά δεν μ'αφήνει. Μου βγάζει το παρακάτω σφάλμα: Χρειάζεται ντε και καλά ξεχωριστός λογαριασμός όψεως με ξεχωριστό IBAN; Πόσο κοστίζει αυτό στη Eurobank; Ναι χρειάζεται λογαριασμός όψεως και το κόστος του είναι 3€/μήνα. η Πειραιώς μέχρι στιγμής έχει δωρεάν λογαριασμό για τις ατομικές. 1
V3NDETTA Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Καλησπέρα παιδιά ! Σας ζητώ συγγνώμη, εάν έχει απαντηθεί στα προηγμένα μηνύματα. Είναι να ανοίξω έναν εταιρικό λογαριασμό στην Πειραιώς,επιχείρηση είναι ΟΕ. Pos δεν χρειαζόμαστε καθώς τα παρέχει δωρεάν ο ΟΠΑΠ . Τι θα προτείνατε,ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση είτε είναι Πειραιώς είτε είναι οποιαδήποτε άλλη τράπεζα. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη ,σας ευχαριστώ.
asdfnikos Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 2 ώρες πριν, V3NDETTA είπε Καλησπέρα παιδιά ! Σας ζητώ συγγνώμη, εάν έχει απαντηθεί στα προηγμένα μηνύματα. Είναι να ανοίξω έναν εταιρικό λογαριασμό στην Πειραιώς,επιχείρηση είναι ΟΕ. Pos δεν χρειαζόμαστε καθώς τα παρέχει δωρεάν ο ΟΠΑΠ . Τι θα προτείνατε,ποια είναι η πιο συμφέρουσα λύση είτε είναι Πειραιώς είτε είναι οποιαδήποτε άλλη τράπεζα. Οποιαδήποτε πληροφορία είναι καλοδεχούμενη ,σας ευχαριστώ. Ποιο συμφέρουσα είναι η Eurobank με 3 ευρώ τον μήνα συνδρομή και έχεις και μισθοδοσίες και μπλόκ επιταγών αν χρειαστείς και δωρέαν χρεωστικές κάρτες και στους δύο εταίρους. Πειραιώς ο όψεως έχει συνδρομή 30 ευρώ το 6μήνο για της ίδες παροχές 1
Highlander Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Σ αυτό το σημείο να πω, πως η Πειραιώς για διασυνδεμένα POS με ταμειακή ή ERP θα χρεώνει 3,5€ γιατί έκαναν επενδύσεις τα παιδιά και από κάπου πρέπει να βγουν αυτά τα χρήματα. Νταβατζήδες με τις πλάτες του κράτους.
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μου κανει εντυπωση οτι κανεναν δεν ενοχλησε η νταβατζιλιδικη χρεωση 25 +ΦΠΑ για ανανεωση νομιμοποιησης (δηλαδη το να διαβασουν οι υπαλληλοι της Πειραιως που ουτως η αλλως χρεωναν 5€ το μηνα, ενα χαρτι που λεει οτι συνεχιζω να ειμαι διαχειριστης). Επεξ/σία 3 Ιουνίου από Fotis_Greece
ekrepali Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου Απασχολείται 5 λεπτά το νομικό τμήμα για να ελέγξουν τη νομιμότητα... εξ ου και τα 25 ευρώ. 1 1
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Παντως για την ιστορια, ειχα κανει καταγγελια και στην συνηγορο του πολιτη (μου απαντησαν και δηλωσαν οτι δεν ειναι αρμοδια για τραπεζικα θεματα) και προσπαθησα να το φερω στην εκπομπη του Ευαγγελατου (ήταν η περιοδος που η κυβερνηση εβγαζε τα νεα μετρα για περιορισμο χρεωσεων των τραπεζων). Πουθενα δεν ακουστηκα και αμα το ψαξετε γενικα θα δειτε οτι δεν ειναι γνωστη γενικα η χρεωση. Εννοειτε οτι εφυγα απο εκει και πηγα το αποθεματικο της πολυκατοικιας στην Eurobank. Εχει χρεωση πλεον 3,80 αλλα χωρις αλλο εξοδο ουτε στις πληρωμες . Η Πειραως εχει χρεωση 5 ανα μηνα και χρεωνει και κατι ψιλα στην πληρωμες. Επεξ/σία 3 Ιουνίου από Fotis_Greece
witty Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Παντως για την ιστορια, ειχα κανει καταγγελια και στην συνηγορο του πολιτη (μου απαντησαν και δηλωσαν οτι δεν ειναι αρμοδια για τραπεζικα θεματα) για τραπεζικα θεματα είναι ο Ελληνικός Χρηματοοικονομικός Μεσολαβητής https://hobis.gr/ 1
neced2 Δημοσ. 3 Ιουνίου Δημοσ. 3 Ιουνίου FYI: https://workenter.gr/charatsi-sta-atm-ti-allazei-gia-ekatommyria-pelates-nees-chreoseis-stis-analipseis-794559 Νέες χρεώσεις για αναλήψεις Με τη νέα αυτή δομή, η Printec θα καθορίζει την εμπορική πολιτική και τις χρεώσεις για τις αναλήψεις μετρητών, οι οποίες δεν θα είναι πλέον δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Πειραιώς που θα χρησιμοποιούν τα ΑΤΜ υπό διαχείριση της Printec, θα επιβαρύνονται με προμήθεια αντίστοιχη εκείνης που ισχύει για αναλήψεις από ΑΤΜ άλλης τράπεζας. 1
ekrepali Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Η Πειραιώς δημιουργεί θυγατρική που θα βάζει χαράτσι στις αναλήψεις μετρητών... την ίδια ώρα που εταιρίες όπως η Εuronet επεκτείνει το δίκτυο ATM για δωρεάν ανάληψη μετρητών με κάρτες όλων των τραπεζών. Η απόλυτη τρέλα σ'αυτή τη χώρα. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από ekrepali
neced2 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Αν και δεν είναι απολύτως συγκρίσιμες εταιρίες, η μεν Πειραιώς είναι με εξασφαλισμένη πελατεία λόγω κρατικής "συστημικότητας", οπότε και με σχεδόν ανεπαίσθητο άγχος απώλειας πελατών, η δε Euronet είναι "εκτός συστημικότητας" οπότε είναι άκρως "υπαρξιακό" το να κερδίζει συνεχώς πελάτες. Είναι μάλλον προφανές ποιο μοντέλο είναι ευνοϊκότερο για τον πολίτη και ποιο μοντέλο του κάνει αργή αλλά σταθερή αφαίμαξη.
tryfos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 19 ώρες πριν, ekrepali είπε Η Πειραιώς δημιουργεί θυγατρική που θα βάζει χαράτσι στις αναλήψεις μετρητών... την ίδια ώρα που εταιρίες όπως η Εuronet επεκτείνει το δίκτυο ATM για δωρεάν ανάληψη μετρητών με κάρτες όλων των τραπεζών. Η απόλυτη τρέλα σ'αυτή τη χώρα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν λένε εκεί στη euronet να βάλουνε κάπου έναν επίσημο χάρτη με τα ATMs και πρέπει να τα ψάχνεις/βρίσκεις στην τύχη. Επίσης δεν ξέρω μήπως οι "συστημικοί" (απατεώνες) οι ίδιοι χρεώνουν για την χρήση της κάρτας τους σε atm άλλου. Τα πάντα είναι πιθανά με αυτούς τους γδαρτες. Καλά για την Πειραιώς και τους άλλους συνεταίρους στην εξασφαλισμένη αφαίμαξη μας, τα λόγια πια είναι περιττά. 9 ώρες πριν, neced2 είπε κάνει αργή αλλά σταθερή αφαίμαξη Το "αργή" που ακριβώς το είδες; Όταν είχε το ευρωπαϊκό επιτόκιο 3,5% και κάτι, αυτοί έδιναν στις προθεσμιακες 1-1,10% είχαν ένα γρήγορο και ξεκούραστο 2,50% από την τσέπη μας κατευθείαν. Για να μην πιάσω τα υπόλοιπα ατελείωτα άλλα.
ekrepali Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, tryfos said: Επίσης δεν ξέρω μήπως οι "συστημικοί" (απατεώνες) οι ίδιοι χρεώνουν για την χρήση της κάρτας τους σε atm άλλου. Τα πάντα είναι πιθανά με αυτούς τους γδαρτες. Ω ρε φίλε, τώρα τσέκαρα μια παλιά ανάληψη που είχα κάνει με κάρτα εθνικής. 0.75 προμήθεια ανάληψης. Και το ποσό που έκανα ανάληψη, το γράφει στο ibank της εθνικής ως "ανάληψη εξωτερικού". Άρα το "ΑΤΜ χωρίς χρέωση" είναι ουσιαστικά χωρίς προμήθεια επί του ποσού ανάληψης. Αλλά η συστεμική τράπεζα χρεώνει ταρίφα. edit: Το βρήκα και στον τιμοκατάλογο της εθνικής. Λογικά πράγματα... πιάστηκα κορόιδο. edit: Kι η Euronet το γράφει εδώ: https://www.euronetatms.gr/euronet-atm-h-alithia-gia-tis-xrewseis/ Quote Συμμόρφωση με κανονισμούς Η Euronet συμμορφώνεται πλήρως με τους διεθνείς και εθνικούς κανονισμούς. Συμβουλές για αποτελεσματική χρήση των ΑΤΜ της Euronet Ενώ τα ΑΤΜ της Euronet είναι σχεδιασμένα για ευκολία και διαφάνεια, παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας: Ελέγξτε πάντα τις χρεώσεις και τις επιλογές μετατροπής: Πριν ολοκληρώσετε οποιαδήποτε συναλλαγή, αφιερώστε λίγα λεπτά για να συγκρίνετε αν η DCC ή το τοπικό νόμισμα είναι καλύτερο για εσάς. Η Euronet σας προσφέρει και τις δυο επιλογές. Ελέγξτε για αναλήψεις χωρίς χρέωση: Ορισμένες τράπεζες συνεργάζονται με την Euronet για αναλήψεις χωρίς χρέωση, οπότε ελέγξτε με το χρηματοπιστωτικό σας ίδρυμα αν ισχύει το προνομιακό καθεστώς για την κάρτα σας. Γνωρίστε τις πολιτικές της τράπεζάς σας: Μερικές φορές, οι υψηλές χρεώσεις δεν προέρχονται από το ΑΤΜ της Euronet αλλά από την τράπεζά σας. Ελέγξτε με την τράπεζά σας για τυχόν χρεώσεις που σχετίζονται με διεθνείς αναλήψεις. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα