Highlander Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου Τα μετρητά όσες φορές και να γυρίσουν γύρω γύρω, παραμένει το ίδιο ποσό. Κάπου υπάρχει και ένα πείραμα με 50€. Τα 50€ κάποια στιγμή θα εξαφανιστούν από την αγορά και θα είναι στις τσέπες των τραπεζών και των παρόχων αν γίνεται πληρωμή με κάρτα. 1
mountains1 Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Highlander είπε Τα μετρητά όσες φορές και να γυρίσουν γύρω γύρω, παραμένει το ίδιο ποσό. Κάπου υπάρχει και ένα πείραμα με 50€. Τα 50€ κάποια στιγμή θα εξαφανιστούν από την αγορά και θα είναι στις τσέπες των τραπεζών και των παρόχων αν γίνεται πληρωμή με κάρτα. Ετσι ακριβως. Ποσο πιο απλα να το πουμε για να δειξουμε τι συμβαινει.
sdikr Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 11 hours ago, Highlander said: Μπορείς να τρως αμάσητο ότι σου σερβίρουν, αλλά επειδή έζησα τις τράπεζες και σε άλλες εποχές κράτησε τα παρακάτω: 1. Μας παρακαλούσαν να βάλουμε POS. Με ελάχιστη προμήθεια και ΚΑΝΕΝΑ μηνιαίο ή άλλο κόστος. 2. Δεν είχαμε ΚΑΝΕΝΑ έξοδο για συντήρηση λογαριασμών 3. Δεν είχαμε ΠΟΤΕ χρεώσεις για επανέκδοση κάρτας χρεωστικής/πιστωτικής 4. Είχαμε επιτόκια που άξιζε να έχεις τα χρήματά σου στις τράπεζες. 5. Το μεγαλύτερο ποσοστό των υπαλλήλων σέβονταν τους πελάτες, όχι όπως τώρα που σου μιλάνε λες και είσαι σκουπίδι. Δυστυχώς το κράτος υποστηρίζει τα καρτέλ, οπότε για ακόμα μία φορά θα κάνουν ότι γουστάρουν. Δεν υπάρχει αυτό που λες, εκτός αν μιλάς για τις εποχές που προωθούσαν τα δικά τους μηχανάκια και για αυτό πήγαινες σε κατάστημα και είχε 5 και 6 pos για κάθε διαφορετική κάρτα για να γλυτώνει κάτι σε προμήθειες ο καταστηματαρχης Γιατί να σε χρεώσουν συντήρηση ή για την κάρτα όταν με μια συναλλαγή και μόνο βγάζανε αυτό το πόσο απο προμήθειες; Ειδικά για το 5 μάλλον δεν είχες πάει σε Εθνική και Εμπορική τότε Καρτελ, αυτή η αγαπημένη λέξη 17 minutes ago, Highlander said: Τα μετρητά όσες φορές και να γυρίσουν γύρω γύρω, παραμένει το ίδιο ποσό. Κάπου υπάρχει και ένα πείραμα με 50€. Τα 50€ κάποια στιγμή θα εξαφανιστούν από την αγορά και θα είναι στις τσέπες των τραπεζών και των παρόχων αν γίνεται πληρωμή με κάρτα. Δεν ισχύει αυτό, καθώς με το 50αρικο που θα δώσεις κάπου ήδη αυτός ο κάποιος θα πρέπει να κρατήσει τον ΦΠΑ, θα πρέπει να πληρώσει τα έξοδα του 1
mezger Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 4 hours ago, Highlander said: Τα μετρητά όσες φορές και να γυρίσουν γύρω γύρω, παραμένει το ίδιο ποσό. Κάπου υπάρχει και ένα πείραμα με 50€. Τα 50€ κάποια στιγμή θα εξαφανιστούν από την αγορά και θα είναι στις τσέπες των τραπεζών και των παρόχων αν γίνεται πληρωμή με κάρτα. Πρέπει να αφαιρέσεις και όλο το χρόνο που θα ξοδέψεις για να υπολογίζεις και να δίνεις ρέστα, να φροντίζεις να ξεκινάς τη μέρα με αρκετή ποικιλία σε κέρματα/χαρτονομίσματα για να μπορείς να δίνεις ρέστα, να μετράς και να ξαναμετράς για να συμφωνήσεις ταμείο, να συγκεντρώνεις και να πηγαίνεις τις εισπράξεις για κατάθεση, και επίσης τα λεφτά που θα χάσεις αναπόφευκτα σε βάθος χρόνου επειδή σε λήστεψαν στο δρόμο/μπούκαραν και πήραν την ταμειακή/τα ξαλάφρωσε ο υπάλληλος/έδωσες λάθος ρέστα κλπ κλπ. Αν το πείραμα δεν τα έλαβε αυτά υπόψη, δεν είναι πείραμα αλλά μια εξυπνάδα χωρίς αντίκρισμα. Τα παραπάνω είναι οι "προμήθειες" που πληρώνει ένας επιχειρηματίας για να διαχειρίζεται μετρητά, και δεν είναι καθόλου αμελητέες. Όσο κι αν συμφωνώ με το premise του θέματος (ότι οι χρεώσεις των τραπεζών είναι απαράδεκτες και αν μπορούσα θα έριχνα μαύρη πέτρα σε όλες τις συστημικές), πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αν πληρώνεσαι σε τράπεζα, το να πηγαίνεις να βγάζεις χρήματα για να τα δίνεις μετά σε μαγαζιά αντί να πληρώνεις με κάρτα είναι το ισοδύναμο του να τυπώνεις το pdf απο το email και να το βγάζεις φωτογραφία για να το στείλεις με viber - ειναι τρομερά πιο efficient να μην υπάρχει σε φυσική μορφή αν δεν χρειάζεται. 4 1
sdikr Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 2 hours ago, mezger said: Πρέπει να αφαιρέσεις και όλο το χρόνο που θα ξοδέψεις για να υπολογίζεις και να δίνεις ρέστα, να φροντίζεις να ξεκινάς τη μέρα με αρκετή ποικιλία σε κέρματα/χαρτονομίσματα για να μπορείς να δίνεις ρέστα, να μετράς και να ξαναμετράς για να συμφωνήσεις ταμείο, να συγκεντρώνεις και να πηγαίνεις τις εισπράξεις για κατάθεση, και επίσης τα λεφτά που θα χάσεις αναπόφευκτα σε βάθος χρόνου επειδή σε λήστεψαν στο δρόμο/μπούκαραν και πήραν την ταμειακή/τα ξαλάφρωσε ο υπάλληλος/έδωσες λάθος ρέστα κλπ κλπ. Αν το πείραμα δεν τα έλαβε αυτά υπόψη, δεν είναι πείραμα αλλά μια εξυπνάδα χωρίς αντίκρισμα. Τα παραπάνω είναι οι "προμήθειες" που πληρώνει ένας επιχειρηματίας για να διαχειρίζεται μετρητά, και δεν είναι καθόλου αμελητέες. Όσο κι αν συμφωνώ με το premise του θέματος (ότι οι χρεώσεις των τραπεζών είναι απαράδεκτες και αν μπορούσα θα έριχνα μαύρη πέτρα σε όλες τις συστημικές), πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αν πληρώνεσαι σε τράπεζα, το να πηγαίνεις να βγάζεις χρήματα για να τα δίνεις μετά σε μαγαζιά αντί να πληρώνεις με κάρτα είναι το ισοδύναμο του να τυπώνεις το pdf απο το email και να το βγάζεις φωτογραφία για να το στείλεις με viber - ειναι τρομερά πιο efficient να μην υπάρχει σε φυσική μορφή αν δεν χρειάζεται. Αυτό που πρέπει να ζητάμε είναι να μην έχουμε παράλογες χρεώσεις, αν με ρωτήσει κάποιος αν θέλω να πρέπει να είμαι αναγκασμένος να έχω λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες ώστε να μην με χρεώνουν όταν στέλνω ή λαμβάνω χρήματα ή κάποιο πόσο στον λογαριασμό και να μην έχω το άγχος μην κάποιος μου στείλει χρήματα απο λάθος σε άλλη τράπεζα ή λάβω κάτι απο το εξωτερικό μάλλον θα προτιμήσω μια λογική χρέωση με τον μήνα. Πχ η Eurobank για παράδειγμα σου λέει φέρε σε εμένα μισθοδοσία ή σύνταξη και σου τα δίνω αυτά δωρεάν, ακόμα καλύτερα.
tryfos Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 19/6/2025 στις 10:31 ΜΜ, Highlander είπε Μπορείς να τρως αμάσητο ότι σου σερβίρουν, αλλά επειδή έζησα τις τράπεζες και σε άλλες εποχές κράτησε τα παρακάτω: 1. Μας παρακαλούσαν να βάλουμε POS. Με ελάχιστη προμήθεια και ΚΑΝΕΝΑ μηνιαίο ή άλλο κόστος. 2. Δεν είχαμε ΚΑΝΕΝΑ έξοδο για συντήρηση λογαριασμών 3. Δεν είχαμε ΠΟΤΕ χρεώσεις για επανέκδοση κάρτας χρεωστικής/πιστωτικής 4. Είχαμε επιτόκια που άξιζε να έχεις τα χρήματά σου στις τράπεζες. 5. Το μεγαλύτερο ποσοστό των υπαλλήλων σέβονταν τους πελάτες, όχι όπως τώρα που σου μιλάνε λες και είσαι σκουπίδι. Δυστυχώς το κράτος υποστηρίζει τα καρτέλ, οπότε για ακόμα μία φορά θα κάνουν ότι γουστάρουν. Διαπιστώνω δυστυχώς ότι υπάρχει σκληρή γενιά του subscription στην ομάδα, οπότε οκ, τι να πω, όταν έχουν μάθει έτσι, δε μπορείς να τους αλλάξεις γνώμη. Αυτά που έχουν ειπωθεί εκτός από σένα δεν τα λένε ούτε οι όμηροι στις απαγωγείς τους, μιλάμε πλέον μερικοί έχουν αναπτύξει το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τις τράπεζες, δεν εξηγείται αλλιώς: Όσα περισσότερα τους παίρνουν τον μήνα, τόσο πιο πολύ δικαιολογούν τις "υπηρεσίες"τους (για πράγματα που πάντα ήταν τζάμπα). Μέχρι και ότι οι επαγγελματίες θα μειώσουν τις τιμές, επειδή το iris έχει λιγότερες προμήθειες από τις κάρτες ακούσαμε... Ξαναρωτάω, για ποιον είναι δωρεάν το iris και χαίρονται? Για τον καταναλωτή; Αυτό έλειπε(!!!), να σας πούνε ότι θα δίνετε και άλλα για το iris όταν πληρώνετε στα μαγαζιά, ποιος θα το προτιμούσε σε σχέση με τις κάρτες; Πέστε τους και μπράβο. Περιμένετε όσοι θέλετε να τους το πείτε όμως όταν θα βάλουν προμήθειες στο iris προς φίλους σας, και τότε θα λένε κάποιοι "α, είναι ωραία υπηρεσία, γιατί αποφεύγω να κουνήσω το χέρι μου, να βάλω το χέρι στην τσέπη να δώσω 4 ευρώ στον φίλο μου, που κάθεται δίπλα". Και θα δίνουν 1 ευρώ στο iris! Για τους επαγγελματίες ΔΕΝ είναι δωρεάν ΟΥΤΕ ΤΏΡΑ, τι να κάνουμε τώρα, όσο και αν είστε οπαδοί της τακτικής των τραπεζών... Για ποια 2 χρόνια στο μέλλον μιλάμε;;; Το μόνο που θα γίνει είναι ότι θα αυξηθούν και αυτά ΣΎΝΤΟΜΑ. Επίσης για την "καραμέλα" ότι παρέχουν υπηρεσίες κλπ., δεν θα πω το απλό ότι χρεώνουν ανήκουστα πράγματα, που ανέκαθεν ήταν και πρέπει να είναι δωρεάν και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ύπαρξη λογαριασμού, ενώ με υποχρεώνουν, εγώ δεν τον θέλω, μηνιαία "συντήρηση", που ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΝ αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και θα έπρεπε να χρεώνεται ανά περίπτωση/βλάβη, χρεώσεις διασύνδεσης με ταμειακή-αδιανόητα πράγματα-, 6μηνιαίες χρεώσεις για "δυνατότητα λήψης μέσω pos" και άλλα ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ). Θα πω να πάνε να παρέχουν κανονικές τραπεζικές υπηρεσίες με ανταγωνισμό όπως γίνεται σε όλες τις σοβαρές χώρες (δάνεια-καταθέσεις-επενδύσεις), όχι να απλώνουν χέρι σαν τον χειρότερο νταβά στον κόπο του κοσμάκη σε ΚΑΘΕ επαφή του (όχι συναλλαγή) με την τράπεζα, για το τίποτα και επειδή όλα είναι υποχρεωτικά. Κανονικά κύριοι, ό,τι είναι υποχρεωτικό και με υποχρεώνεις να το έχω χωρίς επιλογή, πρέπει να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιλέγω εγώ κάτι και το πληρώνω. Δεν μου βάζεις με το στανιό νταβά στη δουλειά μου να τον πληρώνω υποχρεωτικά! Η μόνη "κανονική" υπηρεσία εδώ είναι μια προμήθεια επί της συναλλαγής και τέλος. Τα υπόλοιπα είναι ελληνικές αλητείες και εφευρέσεις του καρτέλ, ακριβώς επειδή δεν φοβάται ότι θα μας χάσει από πελάτες. Εάν δεν ήταν υποχρεωτικά όλα αυτά, pos, μος, 30%, αφορολόγητα και όλα αυτά, δεν θα είχαν πελάτες ούτε συγγενείς τους, τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Και αντί να ανταγωνίζονται ποιος θα έχει τις καλύτερες παροχές/τιμές, ανταγωνίζονται ποιος θα σκαρφιστεί την πιο απίθανη προμήθεια, ποιος θα κονομήσει τα περισσότερα όσο το δυνατόν χωρίς καμία προσπάθεια και ποιος θα φερθεί χειρότερα στον κόσμο, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα είναι πελάτης, όχι δούλος όπως εδώ. Για να διευκρινίσω, δεν είμαι φανατικός οπαδός των μετρητών, είμαι όμως φανατικός εχθρός του πλιάτσικου που γίνεται χρόνια τώρα σε βάρος μας από τις τράπεζες, που κινούνται πλέον σαν κοινή συμμορία σε βάρος και των ιδιωτών και των επαγγελματιών. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από tryfos 5
Highlander Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 20/6/2025 στις 10:22 ΜΜ, tryfos είπε Διαπιστώνω δυστυχώς ότι υπάρχει σκληρή γενιά του subscription στην ομάδα, οπότε οκ, τι να πω, όταν έχουν μάθει έτσι, δε μπορείς να τους αλλάξεις γνώμη. Αυτά που έχουν ειπωθεί εκτός από σένα δεν τα λένε ούτε οι όμηροι στις απαγωγείς τους, μιλάμε πλέον μερικοί έχουν αναπτύξει το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τις τράπεζες, δεν εξηγείται αλλιώς: Όσα περισσότερα τους παίρνουν τον μήνα, τόσο πιο πολύ δικαιολογούν τις "υπηρεσίες"τους (για πράγματα που πάντα ήταν τζάμπα). Μέχρι και ότι οι επαγγελματίες θα μειώσουν τις τιμές, επειδή το iris έχει λιγότερες προμήθειες από τις κάρτες ακούσαμε... Ξαναρωτάω, για ποιον είναι δωρεάν το iris και χαίρονται? Για τον καταναλωτή; Αυτό έλειπε(!!!), να σας πούνε ότι θα δίνετε και άλλα για το iris όταν πληρώνετε στα μαγαζιά, ποιος θα το προτιμούσε σε σχέση με τις κάρτες; Πέστε τους και μπράβο. Περιμένετε όσοι θέλετε να τους το πείτε όμως όταν θα βάλουν προμήθειες στο iris προς φίλους σας, και τότε θα λένε κάποιοι "α, είναι ωραία υπηρεσία, γιατί αποφεύγω να κουνήσω το χέρι μου, να βάλω το χέρι στην τσέπη να δώσω 4 ευρώ στον φίλο μου, που κάθεται δίπλα". Και θα δίνουν 1 ευρώ στο iris! Για τους επαγγελματίες ΔΕΝ είναι δωρεάν ΟΥΤΕ ΤΏΡΑ, τι να κάνουμε τώρα, όσο και αν είστε οπαδοί της τακτικής των τραπεζών... Για ποια 2 χρόνια στο μέλλον μιλάμε;;; Το μόνο που θα γίνει είναι ότι θα αυξηθούν και αυτά ΣΎΝΤΟΜΑ. Επίσης για την "καραμέλα" ότι παρέχουν υπηρεσίες κλπ., δεν θα πω το απλό ότι χρεώνουν ανήκουστα πράγματα, που ανέκαθεν ήταν και πρέπει να είναι δωρεάν και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ύπαρξη λογαριασμού, ενώ με υποχρεώνουν, εγώ δεν τον θέλω, μηνιαία "συντήρηση", που ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΝ αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και θα έπρεπε να χρεώνεται ανά περίπτωση/βλάβη, χρεώσεις διασύνδεσης με ταμειακή-αδιανόητα πράγματα-, 6μηνιαίες χρεώσεις για "δυνατότητα λήψης μέσω pos" και άλλα ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ). Θα πω να πάνε να παρέχουν κανονικές τραπεζικές υπηρεσίες με ανταγωνισμό όπως γίνεται σε όλες τις σοβαρές χώρες (δάνεια-καταθέσεις-επενδύσεις), όχι να απλώνουν χέρι σαν τον χειρότερο νταβά στον κόπο του κοσμάκη σε ΚΑΘΕ επαφή του (όχι συναλλαγή) με την τράπεζα, για το τίποτα και επειδή όλα είναι υποχρεωτικά. Κανονικά κύριοι, ό,τι είναι υποχρεωτικό και με υποχρεώνεις να το έχω χωρίς επιλογή, πρέπει να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιλέγω εγώ κάτι και το πληρώνω. Δεν μου βάζεις με το στανιό νταβά στη δουλειά μου να τον πληρώνω υποχρεωτικά! Η μόνη "κανονική" υπηρεσία εδώ είναι μια προμήθεια επί της συναλλαγής και τέλος. Τα υπόλοιπα είναι ελληνικές αλητείες και εφευρέσεις του καρτέλ, ακριβώς επειδή δεν φοβάται ότι θα μας χάσει από πελάτες. Εάν δεν ήταν υποχρεωτικά όλα αυτά, pos, μος, 30%, αφορολόγητα και όλα αυτά, δεν θα είχαν πελάτες ούτε συγγενείς τους, τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Και αντί να ανταγωνίζονται ποιος θα έχει τις καλύτερες παροχές/τιμές, ανταγωνίζονται ποιος θα σκαρφιστεί την πιο απίθανη προμήθεια, ποιος θα κονομήσει τα περισσότερα όσο το δυνατόν χωρίς καμία προσπάθεια και ποιος θα φερθεί χειρότερα στον κόσμο, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα είναι πελάτης, όχι δούλος όπως εδώ. Για να διευκρινίσω, δεν είμαι φανατικός οπαδός των μετρητών, είμαι όμως φανατικός εχθρός του πλιάτσικου που γίνεται χρόνια τώρα σε βάρος μας από τις τράπεζες, που κινούνται πλέον σαν κοινή συμμορία σε βάρος και των ιδιωτών και των επαγγελματιών. Έκανα bold κάποια σημεία που μου άρεσαν. Να θυμάσαι πως υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι με τα POS λύσαμε το πρόβλημα φοροδιαφυγής. 2
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Αυτο το κολπακι που χει γινει ντορος τις Τελευταιες μερες με τις συνναλαγες ΑΤΜ Πειραιως, ισχυει και για τις καταθεσεις? Δηλάδη αν παω εγω να βαλω λεφτα στο λογαριασμο μου για να κανω πληρωμες θα μου καρτησει προημθεια για να ΒΑΛΩ λεφτα?
PharmChem Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 1 ώρα πριν, therock είπε Αυτο το κολπακι που χει γινει ντορος τις Τελευταιες μερες με τις συνναλαγες ΑΤΜ Πειραιως, ισχυει και για τις καταθεσεις? Δηλάδη αν παω εγω να βαλω λεφτα στο λογαριασμο μου για να κανω πληρωμες θα μου καρτησει προημθεια για να ΒΑΛΩ λεφτα? Δεν γίνεται κατάθεση από ΑΤΜ άλλης τράπεζας ή τρίτου παρόχου. Κατάθεση μπορεί να γίνει από ΑΤΜ Πειραιώς σε λογαριασμό Πειραιώς, χωρίς καμία προμήθεια. 1
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Απλά για να είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει σωστά. Υπάρχει ATM Cash now Τρίτης εταιρίας, όπου εκεί έχουν χρεώσεις οι όποιες κινήσεις υποστηρίζονται, αλλά έπειτα αν πας στα ΑΤΜ της ίδιας της Πειραιώς, δεν έχεις καμία χρέωση? Επειδή τα άρθρα που διαβάζω πιο πολύ για αντιδράσεις λένε και δε μπορώ να ξεκαθαρίσω τι έχει συμβει
PharmChem Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, therock είπε Απλά για να είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει σωστά. Υπάρχει ATM Cash now Τρίτης εταιρίας, όπου εκεί έχουν χρεώσεις οι όποιες κινήσεις υποστηρίζονται, αλλά έπειτα αν πας στα ΑΤΜ της ίδιας της Πειραιώς, δεν έχεις καμία χρέωση? Επειδή τα άρθρα που διαβάζω πιο πολύ για αντιδράσεις λένε και δε μπορώ να ξεκαθαρίσω τι έχει συμβει Θα σου εξηγήσω ακριβώς. Η Πειραιώς πούλησε το μεγαλύτερο μέρος (80%) των ΑΤΜ εκτός καταστήματος (Off Site ATM), σε τρίτη εταιρεία με την επωνυμία Cashflex. Τα ΑΤΜ έχουν πράσινο χρώμα και έχουν επάνω διακριτά το όνομα Cashflex. Εάν κανείς ανάληψη μετρητών από αυτά, άσχετα του ποιας τράπεζας κάρτα θα χρησιμοποιήσεις θα χρεωθείς με προμήθεια (από το ΑΤΜ και την τράπεζα της κάρτας σου). Δυστυχώς δεν μπορώ γνωρίζω η ερώτηση υπολοίπου αν έχει χρέωση. Στα ΑΤΜ αυτά δεν υπάρχει δυνατότητα κατάθεσης. Αν χρησιμοποιήσεις κάρτα Πειραιώς σε ΑΤΜ της Πειραιώς (είτε αυτά στο κατάστημα (έχουν δυνατότητα και κατάθεσης) είτε αυτά που είναι εκτός καταστήματος (δεν έχουν πάντα δυνατότητα κατάθεσης) αλλά έχουν μείνει στην κυριότητα της), τότε δεν επιβαρύνεσαι με προμήθεια. Σημείωση ότι η Πειραιώς έχει διατηρήσει στην κυριότητα της όλα τα ΑΤΜ στα καταστήματά της και έναν αριθμό ΑΤΜ εκτός καταστήματος (κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές, κάποια και σε μη απομακρυσμένες). 2
therock Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου Ώπ ναι cahsflex και είπα cash now. Ε οκ πάντα δεν είχαν προμήθειες τα ΑΤΜ από τρίτους, γιατί έχει γίνει τόσο θέμα τώρα? Εγώ πάντα σε οποια τράπεζα και να ήθελα κίνηση πήγαινα στα δικά τους ΑΤΜ δεν έχω πάει ποτέ σε ξεμπαρκα ΑΤΜ που έχουν σε σούπερ μάρκετ και μαγαζιά σε άκυρα σημεια... Αφου λοιπόν οι τράπεζες εξακολουθούν και έχουν τα δικά τους τότε κομπλέ χρησιμοποιούμε ολοι αυτά και άσε μόνο τους Ιδιοκτήτες της cahsflex να κάνουν ερωτήματα υπολοίπου στα δικά τους και να πληρώνουν αυτοί τα χαράτσια
sdikr Δημοσ. 21 Ιουλίου Δημοσ. 21 Ιουλίου 3 hours ago, therock said: Ώπ ναι cahsflex και είπα cash now. Ε οκ πάντα δεν είχαν προμήθειες τα ΑΤΜ από τρίτους, γιατί έχει γίνει τόσο θέμα τώρα? Εγώ πάντα σε οποια τράπεζα και να ήθελα κίνηση πήγαινα στα δικά τους ΑΤΜ δεν έχω πάει ποτέ σε ξεμπαρκα ΑΤΜ που έχουν σε σούπερ μάρκετ και μαγαζιά σε άκυρα σημεια... Αφου λοιπόν οι τράπεζες εξακολουθούν και έχουν τα δικά τους τότε κομπλέ χρησιμοποιούμε ολοι αυτά και άσε μόνο τους Ιδιοκτήτες της cahsflex να κάνουν ερωτήματα υπολοίπου στα δικά τους και να πληρώνουν αυτοί τα χαράτσια Γενικά έχουμε μια συζήτηση εδώ σχετικα
georgekap1 Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Οι χρεώσεις που αναφέρονται στην αρχική σελίδα,είναι παλιές; έχει αλλάξει κάτι όσο αφορά τις ατομικές επιχειρήσεις ; Επίσης γνώμη για mypos και άλλες εναλλακτικές; Επεξ/σία 7 Αυγούστου από georgekap1
p8denu Δημοσ. Δευτέρα στις 08:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:17 πμ Πριν λίγες μέρες έκανα έναρξη ατομικής επιχείρησης. Έκανα δωρεάν εμπορικό λογαριασμό στη Πειραιώς χωρίς πάγιο. εκανα και ένα λογαριασμό στη Mypos. Αν σε 10 μήνες μου ζητήσει κάτι, θα κάνω μια συναλλαγή 50€, όπως έγραψε και κάποιος πιο πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα