Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έπρεπε να έχει βγει από πέρσι, αλλά κάτι μου λέει ότι ούτε φέτος θα το δούμε.

Μπορεί, αλλά σίγουρα το λογικό ήταν να βγει μετά τις 4000series για να βάλουν και av1 encoder. Θα έχουν περάσει και 4 χρόνια περίπου, οπότε αρκετά πιθανό. Ακούγονται και φήμες για switch pro, χρόνια τώρα βέβαια, αλλά πιθανόν αυτό το τσιπ θα βάλουν.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.

Τι διαφορές έχει το Apple TV με το Chromecast with Google tv; Εχω το τελεύταιο για casting απο τις συσκευές μου αλλά έχω και όλα τα streaming apps σε απλή τηλεόραση (non smart). 

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έπρεπε να έχει βγει από πέρσι, αλλά κάτι μου λέει ότι ούτε φέτος θα το δούμε.

Δεν πειράζει. Και το 2019 pro model είναι άκρως απολαυστικό και αποδοτικό.

Δημοσ.

Το φθηνό μοντέλο δεν έχει υποστήριξη thread από ότι διαβάζω 

οποτε προσοχή όσοι κάνουν αναβάθμιση από το προηγούμενο που υποστηρίζει κανονικά 

• Super Moderators
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Τι μπορεί να δει κάποιος με Apple TV? Εκτός από τις σειρές της Apple?

Youtube, Plex, Netflix, Disney +, Amazon Prime, Apps, Games, Music σε Dolby Atmos, Airplay από άλλες Apple συσκευές.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, billdanos είπε

Youtube, Plex, Netflix, Disney +, Amazon Prime, Apps, Games, Music σε Dolby Atmos, Airplay από άλλες Apple συσκευές.

Ουαου τι καινοτομία. Σοκ 

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jack124 είπε

Ουαου τι καινοτομία. Σοκ 

Βασικά δεν παίζει (εύκολα) σπασμένα και παράνομα, οπότε είναι λογικό να μην κάνει για όλους! :) 

Αλλά για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, αντί να "σκούζετε" επειδή υπάρχει η λέξη Apple στον τίτλο, θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον να ασχοληθείτε και λίγο με τις τεχνικές επιδόσεις αυτών των συσκευών. Όπως ας πούμε το να μετρήσετε το bandwidth που χρησιμοποιεί η κάθε μία για την αναπαραγωγή 4Κ, HDR, κλπ περιεχομένου! Γιατί καλά όλα τα "σαπάκια" των 30-40 ευρώ αλλά μόνο για όποιον βολεύεται με τα 720p (στην καλύτερη)...

• Like 11
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Θα το σκεφτομουνα σοβαρα αν υπηρχε υποστηριξη για Cosmote TV/EON TV.

Σιγουρα πολυ καλυτερη λυση απο τα box της Xiaomi, αλλα μαλλον με κοβω προς Nvidia Shield.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Βασικά δεν παίζει (εύκολα) σπασμένα και παράνομα, οπότε είναι λογικό να μην κάνει για όλους! :) 

iptv παιζει περιφημα 

• Like 1
Δημοσ.
33 minutes ago, gianniskks said:

Τι διαφορές έχει το Apple TV με το Chromecast with Google tv; Εχω το τελεύταιο για casting απο τις συσκευές μου αλλά έχω και όλα τα streaming apps σε απλή τηλεόραση (non smart). 

Και εγώ αυτό έχω και είναι από τις καλύτερα αγορές που έκανα …

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Θα το σκεφτομουνα σοβαρα αν υπηρχε υποστηριξη για Cosmote TV/EON TV.

Σιγουρα πολυ καλυτερη λυση απο τα box της Xiaomi, αλλα μαλλον με κοβω προς Nvidia Shield.

Δεν εμποδίζει κανείς την Cosmote και την EON από το να φτιάξουν τις εφαρμογές τους για την πλατφόρμα του Apple Tv!

7 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Εγώ ας πουμε σε τα εχω όλα σε apps στην TV, μονο αν κάποιος δεν έχει smart tv το παίρνει;

Ανάλογα το πως βολεύεται ο κάθε ένας! Τα apps στις smart τηλεοράσεις συνήθως έχουν αρκετούς περιορισμούς λόγω αδύναμου επεξεργαστή και μνήμης με αποτέλεσμα πολλές φορές η αναπαραγωγή περιεχομένου να γίνεται με τις ελάχιστες προδιαγραφές! 

4 λεπτά πριν, gigi80 είπε

Και εγώ αυτό έχω και είναι από τις καλύτερα αγορές που έκανα …

Και εγώ έχω εκτός από το Apple Tv 4K (2021) και το Google Chromacast with Google Tv και σε γενικές γραμμές τα πάει μια χαρά. Δεν έχει όμως αρκετή μνήμη, δεν είναι τόσο smooth όσο το Apple Tv, δεν υποστηρίζει Apple Music with Dolby Atmos και είχε κάποια θέματα με τη σύνδεσή του με τον ενισχυτή του home cinema μιας και "προτιμούσε" την απευθείας σύνδεση σε μια HDMI της τηλεόρασης.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Να μην ξεχνάς όμως να του κάνεις και κάνα restart που και που, ειδικά όταν το Netflix app αρχίζει τα error messages! :) 

Βασικά έτη φωτός πιο ισχυρό! 

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να του κάνω restart εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει βγάλει το παραμικρό οπότε..λίγο άκυρο το σχόλιο σου. Επίσης υποστηρίζει και το Airplay μια χαρά. Όποιος θέλει να αγοράσει κάτι 3 φορές πιο ακριβό και το οποίο είναι γεμάτο περιορισμούς και έτη φωτός πίσω από κάτι αντίστοιχο μπορεί. Άλλωστε θύματα υπάρχουν πολλά!

• Like 2
  • Confused 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mistiri0 είπε

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να του κάνω restart εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει βγάλει το παραμικρό οπότε..λίγο άκυρο το σχόλιο σου. Επίσης υποστηρίζει και το Airplay μια χαρά. Όποιος θέλει να αγοράσει κάτι 3 φορές πιο ακριβό και το οποίο είναι γεμάτο περιορισμούς και έτη φωτός πίσω από κάτι αντίστοιχο μπορεί. Άλλωστε θύματα υπάρχουν πολλά!

Αν υπάρχουν θύματα, τότε υπάρχουν και ψεύτες! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...