Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Εγώ ας πουμε σε τα εχω όλα σε apps στην TV, μονο αν κάποιος δεν έχει smart tv το παίρνει;

Διάβασε το πρώτο μου σχόλιο στο παρόν thread. Αν έχεις κάποιου είδους smart TV και σε ενδιαφέρουν μόνο τα streaming apps, το πιθανότερο είναι ότι αυτά έχουν βγει και για την πλατφόρμα της τηλεόρασής σου. Οπότε, υπό αυτό το πρίσμα και μόνο, το Apple TV ως συσκευή δεν έχει την ίδια ελκυστικότητα/αναγκαιότητα που είχε πριν από π.χ. 2 χρόνια. Αν όμως είσαι ήδη στο οικοσύστημα (iPhone, iPad, Mac) και θέλεις το κάτι παραπάνω, όπως π.χ. το Apple Arcade, τότε έχει νόημα η αγορά του Apple TV.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Αν υπάρχουν θύματα, τότε υπάρχουν και ψεύτες! :)

Μα φυσικά και υπάρχουν..κάθε χρόνο στην παρουσίαση της Apple ακούμε αρκετά!

• Sad 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Metaksas είπε

Τι μπορεί να δει κάποιος με Apple TV? Εκτός από τις σειρές της Apple?

Εκτός από τα άλλα που αναφέρθηκαν, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει και το fitness+ σε μεγάλη οθόνη για να κάνει γυμναστική σπίτι του (Και παράλληλα να βλέπει τα στατιστικά. Με το απλό streaming από κινητό/υπολογιστή δεν έχει όλες τις δυνατότητες και μπορεί να κόβεται η σύνδεση). Και μόνο για αυτό αξίζει, ουσιαστικά σου φέρνει το γυμναστήριο στο σπίτι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε

Εκτός από τα άλλα που αναφέρθηκαν, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει και το fitness+ σε μεγάλη οθόνη για να κάνει γυμναστική σπίτι του (Και παράλληλα να βλέπει τα στατιστικά. Με το απλό streaming από κινητό/υπολογιστή δεν έχει όλες τις δυνατότητες και μπορεί να κόβεται η σύνδεση). Και μόνο για αυτό αξίζει, ουσιαστικά σου φέρνει το γυμναστήριο στο σπίτι.

Πολύ σωστά, αρκεί βέβαια να κατοικείς σε χώρα στην οποία είναι διαθέσιμο το Apple Fitness+.

(Μια και το αναφέραμε, δεν έχω καταλάβει γιατί η Apple δεν το κάνει διαθέσιμο σε όλες τις χώρες το Fitness+, ακόμα και στην αγγλική γλώσσα, για όποιον θέλει. Το ίδιο δεν έχω καταλάβει και για το Apple News. Δεν είναι Siri για να χρειάζεται οπωσδήποτε εξελληνισμός, μια χαρά μπορεί κάποιος να το καταλάβει και στα αγγλικά.)

Επεξ/σία από Dead-Poet
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, mistiri0 said:

Xiaomi stick 4k στα 59 ευρώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Έχει βελτιωθεί η εμβέλεια του WiFi του ή σαν τα χάλια του απλού Mi Stick ή του Box S?

Καθόλου ικανοποιημένος με το απλό Mi Stick σε αυτό το θέμα, το άλλαξα με Fire Tv Stick κι είδα μεγάλη βελτίωση.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έχει βελτιωθεί η εμβέλεια του WiFi του ή σαν τα χάλια του απλού Mi Stick ή του Box S?

Καθόλου ικανοποιημένος με το απλό Mi Stick σε αυτό το θέμα, το άλλαξα με Fire Tv Stick κι είδα μεγάλη βελτίωση.

Ανέκαθεν είχαν θέματα με το wifi ολα τα xiaomi media players με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές κάθε φορά... Και το πρώτο το είχα και το S και το προηγούμενο stick! Από εκεί και μετά ...μακριά και (μη) αγαπημένοι! :)

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, billdanos said:

Ανέκαθεν είχαν θέματα με το wifi ολα τα xiaomi media players με αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές κάθε φορά... Και το πρώτο το είχα και το S και το προηγούμενο stick! Από εκεί και μετά ...μακριά και (μη) αγαπημένοι! :)

Και σκέψου ότι στο σπίτι έχω 4 access points της Ubiquiti. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Δεν έχει χρειαστεί ποτέ να του κάνω restart εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει βγάλει το παραμικρό οπότε..λίγο άκυρο το σχόλιο σου. Επίσης υποστηρίζει και το Airplay μια χαρά. Όποιος θέλει να αγοράσει κάτι 3 φορές πιο ακριβό και το οποίο είναι γεμάτο περιορισμούς και έτη φωτός πίσω από κάτι αντίστοιχο μπορεί. Άλλωστε θύματα υπάρχουν πολλά!

Όλες οι streaming πλατφόρμες από android tv, μέχρι να βγει το android 12 είναι ενοχλητικές το λιγότερο, τουλάχιστον σε LG OLED, η Sony το σώζει ξέρω λίγο, γιατί παίζουν(τα android boxes) σε 60fps αντί για 24 στις σειρές και ταινίες και αντί για 50 σε αθλητικό περιεχόμενο, αλλά εκεί δεν φαίνεται τόσο. Το Plex και το Kodi έχουν βέβαια frame rate switching οπότε εκεί είσαι κομπλέ.

Μπορεί να μην είσαι τόσο hardcore user πάντως γιατί εγώ που έχω το shield tv pro του 2019 μου κάνει κάποια κολλήματα καμία φορά.

Και ειδικά στο YouTube έχει ένα περίεργο bug, που δεν συμβαίνει συχνά αλλά φτιάχνει μόνο με restart.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Θα το σκεφτομουνα σοβαρα αν υπηρχε υποστηριξη για Cosmote TV/EON TV.

Σιγουρα πολυ καλυτερη λυση απο τα box της Xiaomi, αλλα μαλλον με κοβω προς Nvidia Shield.

Όντως δεν υπάρχει cosmote/eon app στο apple tv? Το ρωτώ επειδή σε iphone υπάρχουν και τα 2 (υπέθετα θα υπήρχαν και στο tv box της απλ)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Πολύ σωστά, αρκεί βέβαια να κατοικείς σε χώρα στην οποία είναι διαθέσιμο το Apple Fitness+.

(Μια και το αναφέραμε, δεν έχω καταλάβει γιατί η Apple δεν το κάνει διαθέσιμο σε όλες τις χώρες το Fitness+, ακόμα και στην αγγλική γλώσσα, για όποιον θέλει. Το ίδιο δεν έχω καταλάβει και για το Apple News. Δεν είναι Siri για να χρειάζεται οπωσδήποτε εξελληνισμός, μια χαρά μπορεί κάποιος να το καταλάβει και στα αγγλικά.)

Δεν είναι μόνο η Apple το θέμα. Δεν υπάρχει διάθεση για συνεργασία και εδώ στην Ελλάδα από παρόχους και εξουσιοδοτημένους πωλητές. Βλέπε για παράδειγμα την υποστήριξη του Apple Watch cellular που λειτουργεί κανονικά σε μια πολύ μικρότερη αγορά όπως της Κύπρου ενώ στην Ελλάδα όχι.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jts είπε

Όλες οι streaming πλατφόρμες από android tv, μέχρι να βγει το android 12 είναι ενοχλητικές το λιγότερο, τουλάχιστον σε LG OLED, η Sony το σώζει ξέρω λίγο, γιατί παίζουν(τα android boxes) σε 60fps(και 50 σε αθλητικό περιεχόμενο, αλλά εκεί δεν φαίνεται τόσο) αντί για 24 στις σειρές και ταινίες. Το Plex και το Kodi έχουν βέβαια frame rate switching οπότε εκεί είσαι κομπλέ.

Μπορεί να μην είσαι τόσο hardcore user πάντως γιατί εγώ που έχω το shield tv pro του 2019 μου κάνει κάποια κολλήματα καμία φορά.

Και ειδικά στο YouTube έχει ένα περίεργο bug, που δεν συμβαίνει συχνά αλλά φτιάχνει μόνο με restart.

Και εγώ σε μια OLED LG CX τα δοκιμάζω όλα αυτά και το Apple TV μέχρι τώρα κερδίζει στην αναπαραγωγή 4K Dolby Vision!

2 λεπτά πριν, Haris1977 είπε

Όντως δεν υπάρχει cosmote/eon app στο apple tv? Το ρωτώ επειδή σε iphone υπάρχουν και τα 2 (υπέθετα θα υπήρχαν και στο tv box της απλ)

Όχι για την ώρα δεν υπάρχουν στο Apple Tv.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και εγώ σε μια OLED LG CX τα δοκιμάζω όλα αυτά και το Apple TV μέχρι τώρα κερδίζει στην αναπαραγωγή 4K Dolby Vision!

Κι εγώ αυτή έχω, αλλά παίζω μέχρι να βγει το android 12 από τα apps της τηλεόρασης Netflix, τα αλλά από Θείο και μέσω Plex που είναι μια χαρά. Με το app της apple είχα λίγο θέμα μόνο στην τβ αλλά μόνο 1-2 σειρές είχα δει που ήταν free για κάποιους μήνες με PS5.

Στο android έχω διαβάσει είναι χειρότερο(το app της apple) από apple tv box, αλλά σε αυτό φταίει κυρίως η apple που δεν ασχολήθηκε αρκετά όχι η πλατφόρμα 

Δηλαδή με ικανοποιεί το Shield, αλλά σίγουρα χρειάζεται μία βελτίωση για να είναι τέλειο.

Επεξ/σία από Jts
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Haris1977 είπε

Ναι, όντως δεν υπάρχει για Cosmote TV -δεν ξέρω για ΕΟΝ. Υποθέτω ότι οι ελληνικές συνδρομητικές πλατφόρμες κινούνται με τη χωριατοκουτοπόνηρη λογική "αν τους το δώσουμε και σε άλλα tv boxes εκτός από το δικό μας που το έχουμε "κλειδώσει", μπορεί να εγκαταστήσουν και άλλες streaming πλατφόρμες, να δουν τη διαφορά και να φύγουν".

• Like 2
Δημοσ.

γελάω με κάποιους που λένε "ποιος ο λόγος να πληρώσω 3 φορές παραπάνω όταν μπορώ να έχω το xiaomi box". Προφανως για εσας και η τηλεροση των 1500€ δεν εχει κανενα νοημα υπαρξης οταν υπαρχει μια αλλη στα 500€.

• Like 3
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...