Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Jts είπε

Κι εγώ αυτή έχω, αλλά παίζω μέχρι να βγει το android 12 από τα apps της τηλεόρασης Netflix, τα αλλά από Θείο και μέσω Plex που είναι μια χαρά.

Δηλαδή με ικανοποιεί το Shield, αλλά σίγουρα χρειάζεται μία βελτίωση για να είναι τέλειο.

Το Shield θεωρώ πως είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει το καλύτερο Android Player της αγοράς με original Android TV version, super υποστήριξη από την Nvidia και super επεξεργαστή που αντέχει τόσα χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία! Έχω το πρώτο Shield Pro σε μια τηλεόραση σε άλλο σπίτι συνεχώς συνδεδεμένο και αναμμένο εδώ και χρόνια και δεν "μάσησε" ποτέ! Κάνει restart μόνο σε διακοπές ρεύματος και updates! :) 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, alexiosdimitriadis είπε

Δεν είναι μόνο η Apple το θέμα. Δεν υπάρχει διάθεση για συνεργασία και εδώ στην Ελλάδα από παρόχους και εξουσιοδοτημένους πωλητές. Βλέπε για παράδειγμα την υποστήριξη του Apple Watch cellular που λειτουργεί κανονικά σε μια πολύ μικρότερη αγορά όπως της Κύπρου ενώ στην Ελλάδα όχι.

Τι σχέση έχουν οι πάροχοι με το Fitness+ ή το News; Η Google, μια χαρά παίρνει περιεχόμενο από ελληνικά sites για το δικό της αντίστοιχο "Google News". Όσο για το Fitness+, αν δεν είναι καμία ελληνική αλυσίδα γυμναστηρίων πρόθυμη να συνεργαστεί, η Apple μπορεί να το παράσχει στα αγγλικά. (Εδώ που τα λέμε, εγώ θα το προτιμούσα κιόλας στο αγγλικό πρωτότυπο, σίγουρα υπάρχει πολύ μεγαλύτερος επαγγελματισμός στο personal training από όσο στις ελληνικές αρπαχτές.)

Επεξ/σία από Dead-Poet
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, billdanos είπε

Το Shield θεωρώ πως είναι μονόδρομος για κάποιον που θέλει το καλύτερο Android Player της αγοράς με original Android TV version, super υποστήριξη από την Nvidia και super επεξεργαστή που αντέχει τόσα χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία! Έχω το πρώτο Shield Pro σε μια τηλεόραση σε άλλο σπίτι συνεχώς συνδεδεμένο και αναμμένο εδώ και χρόνια και δεν "μάσησε" ποτέ! Κάνει restart μόνο σε διακοπές ρεύματος και updates! :) 

Χάνεις το γαμάτο τηλεχειριστήριο που έχει το καινούριο δυστυχώς 😥. Δεν έχω χρησιμοποιήσει της apple να δω πως είναι, αλλά πραγματικά είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει.

Το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει ξεχωριστό κουμπί για σίγαση και ότι το Netflix πατιέται πολύ εύκολα, αν και μπορείς να το απενεργοποίησεις με ένα πρόγραμμα.

Α και στην LG που έχεις κι εσύ δεν λειτουργεί το HDMI-CEC για volume control, θέλει με υπέρυθρες.(αυτό μόνο για το ηχείο της τηλεόρασης αν έχεις εξωτερικό σύστημα λειτουργεί)

Επεξ/σία από Jts
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kallair είπε

Εχει καπου να δουμε αναλυτικα τα χαρακτηριστικα του κ τι προτυπα ηχου/εικονας υποστηριζει;

https://www.apple.com/apple-tv-4k/specs/

2 λεπτά πριν, Jts είπε

Χάνεις το γαμάτο τηλεχειριστήριο που έχει το καινούριο δυστυχώς 😥. Δεν έχω χρησιμοποιήσει της apple να δω πως είναι, αλλά πραγματικά είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει.

Το μόνο μείον είναι ότι δεν έχει ξεχωριστό κουμπί για σίγαση και ότι το Netflix πατιέται πολύ εύκολα, αν και μπορείς να το απενεργοποίησεις με ένα πρόγραμμα.

Α και στην LG που έχεις κι εσύ δεν λειτουργεί το HDMI-CEC για volume control, θέλει με υπέρυθρες.(αυτό μόνο για το ηχείο της τηλεόρασης αν έχεις εξωτερικό σύστημα λειτουργεί)

Αν χρησιμοποιήσεις το ανανεωμένο remote του Apple Tv, θα ξεχάσεις αυτό του Shield! :) 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω αποφασίσει να χτυπήσω το 128άρι, αμέσως μόλις βγει στη νέα, χαμηλότερη τιμή. Μια χαρά με έβγαλε το FHD 64άρι μοντέλο του 2015, νομίζω ότι το καινούργιο θα έχει τα σωστά specs σε σωστότερη τιμή.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dead-Poet είπε

Εγώ πάντως έχω αποφασίσει να χτυπήσω το 128άρι, αμέσως μόλις βγει στη νέα, χαμηλότερη τιμή. Μια χαρά με έβγαλε το FHD 64άρι μοντέλο του 2015, νομίζω ότι το καινούργιο θα έχει τα σωστά specs σε σωστότερη τιμή.

Εγώ δεν είμαι σίγουρος ακόμη πως θα αντικαταστήσω το 4Κ (64) της προηγούμενης χρονιάς! :) 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ δεν είμαι σίγουρος ακόμη πως θα αντικαταστήσω το 4Κ (64) της προηγούμενης χρονιάς! :) 

Δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο λόγο για να το κάνεις, ειδικά αν έχεις (όπως υποθέτω) 4Κ τηλεόραση με το Apple TV app για την πλατφόρμα της. Για τα υπόλοιπα (Apple Arcade κ.λπ) που δεν έχουν να κάνουν με την τηλεόραση αλλά με το Apple TV device, μια χαρά καλυμμένος είσαι ως προς τα specs.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά καλόβλεπα το Apple tv ανέκαθεν λόγω οικοσυστήματος. Το turning point για μένα ήταν όταν η (αρκετά νέα) Samsung τηλεόρασή μου ξεκίνησε τα κολλήματα και τις διαφημίσεις στα μενού. Ε εκεί με έπιασε μια κρίση και αποσυνέδεσα εντελώς την tv απ το internet. Μου αρέσει που χρησιμοποιώ μόνο ένα remote και πρακτικά δε χρειάζεται καν να κάνω airplay, αφού το ΑTV είναι σαν να έχω την iOS συσκευή μου στην tv (μέχρι και με τα nba και euroleague tv apps πχ) . Πολύ ωραίο και το integration του apple tv app με amazon kai disney (α ρε netflix), που μου επιτρέπει να έχω ένα "gallery" με όλα όσα παρακολουθώ και αυτόματο jump in (μέχρι και notifs απ το apple tv ios app ότι το νέο επεισόδιο του rings of power βγήκε).

Επεξ/σία από apostolisd
typo
Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση αν και ακριβό. Από android πλευρά δεν βλέπω τίποτα σοβαρό. Nexus player δεν θα ξαναβγεί, nvidia shield  πάνε χρόνια, mi box ανακοινώθηκε ένα πιο δυνατό αλλά ακόμα τίποτα σε global.. 

Δεν θα το έπαιρνα το apple γιατί θα κάνω το 10% από αυτά που κάνω στο android, αλλά δεν κινείται και τίποτα στην αντίπερα όχθη... 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έχει βελτιωθεί η εμβέλεια του WiFi του ή σαν τα χάλια του απλού Mi Stick ή του Box S?

Καθόλου ικανοποιημένος με το απλό Mi Stick σε αυτό το θέμα, το άλλαξα με Fire Tv Stick κι είδα μεγάλη βελτίωση.

Το fire tv 4k είναι φοβερό αυτό χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή το xiaomi απλά το έβαλα στο συρτάρι είναι απλά σκουπίδι , βέβαια ούτε το fire stick συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με το Apple TV .

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Jts είπε

Έχουν προκύψει διάφορα θεματάκια τελευταία, αλλά ευτυχώς λύνονται ή παρακάμπτονται (πέρασα cat 6 καλώδιο και ηρέμησα από τις συνεχείς αποσυνδέσεις του wifi και powerline). Όπως και να 'χει, είναι συσκευάρα. Το δε volume control μέσω υπερύθρων είναι πολύ πιο άμεσο σε σχέση με το hdmi-cec.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, με A15 και σε αυτή τη τιμή, μυρίζομαι αρχές του 2023 σετακι με AR γυαλιά και άσε τους άλλους να τρέχουν….

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης μην ξεχνάμε και την υποστήριξη Thread (Matter), που μπορεί το Apple Tv να λειτουργεί σαν Hub για όλες τις συμβατές smart συσκευές (λάμπες, αισθητήρες, κάμερες, κλπ). Για παράδειγμα εγώ στο σπίτι έχω παντού λάμπες Hue που για να λειτουργήσουν χρειάζονται το αντίστοιχο Hub της Philips. Τώρα όμως μετά από 8 χρόνια που αρχίζει η απόδοσή τους να πέφτει, μπορώ να πάρω και τις νέες Ε27 από τη nanoleaf που κοστίζουν 50 ευρώ οι 3, υποστηρίζουν Thread και έχουν παρόμοια απόδοση με τις Hue, αλλά να συνεχίσω να τις χειρίζομαι από παντού μέσα από το Home App μιας και το Apple Tv λειτουργεί πλέον ως κεντρικό Hub! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...