Προς το περιεχόμενο

Silent Hill f [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, nikos5800 είπε

360p με fsr? Τα μάτια μου😜

Είναι που είναι μέτρια τα γραφικά του παιχνιδιου τα 360p με fsr του έλειπαν.

Τουλάχιστον να είναι καλό σε gameplay.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, 7nisiotis said:

Γιατί Ελλάδα απαγορεύεται; Είναι μετά τα 18; Μήπως 21 με υπογραφή κηδεμόνα; Πω τι μαθαίνει κανείς τελικά. Έχουμε γυρίσει πίσω σε τόσο συντηρητικά επίπεδα; Πρέπει να ζούσαμε σε προοδευτικό παράδεισο της δικής μου εποχής άραγε γιατί εγώ να θυμάμαι ζευγαρακια σε αυτές τις ηλικίες και Ελλάδα (σε πιο αθώο βαθμό φυσικά.

εννοω να εισαι 35 και αυτη 13

Δημοσ.

Ενώ αν ήταν waifus και horror θα ήταν όλα μέλι γάλα, αλλά...δε ξέρουν την τύφλα τους😛

8k waifus θα έβαζαν, ούτε upscalers ούτε τίποτα τεχνάσματα! Λάστιχο!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Το παιχνίδι έχει να κάνει με την γυναικεία ενδυνάμωση σύμφωνα με τους δημιουργούς.

E μα ναι... Είναι οφθαλμοφανές πως μιλάμε για διαφορές σε μικροσκοπική κλίμακα. Αμελητέα διαφορά. 

IMG_20250924_115431.jpg

Γιατί Ελλάδα απαγορεύεται; Είναι μετά τα 18; Μήπως 21 με υπογραφή κηδεμόνα; Πω τι μαθαίνει κανείς τελικά. Έχουμε γυρίσει πίσω σε τόσο συντηρητικά επίπεδα; Πρέπει να ζούσαμε σε προοδευτικό παράδεισο της δικής μου εποχής άραγε γιατί εγώ να θυμάμαι ζευγαρακια σε αυτές τις ηλικίες και Ελλάδα (σε πιο αθώο βαθμό φυσικά). 

Στα 13 είναι πολύτεκνοι και μαζεύουν επιδόματα οι Ρομά. Στην ίδια μπανανία/αποικία χρέους ζούμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Μέτριο με Lumen, Nanite και Virtual Shadow Maps δεν το λες σίγουρα..Το τραγικό είναι το HDR support.

https://www.youtube.com/post/UgkxkHuT3YcUiLHRzwHlQHrgqHViZrLCETju

Ωραίο δείχνει απλώς όχι κάτι το ιδιαίτερο εν έτη 2025 όσον αφορά τα σύγχρονα gaming pc πάντα.

Εχουν περάσει και 5 χρόνια από την κυκλοφορία του ps5 και της Unreal Engine 5 και θα το ήθελα να είναι αισθητά πιο ρεαλιστικό σε σχέση με το ps5.

Κριμα πάντως που κυκλοφόρησε με το τραγικο hdr γιατί έτσι δεν αξιοποιούνται πλήρως τα lumen - nanite και οι υπόλοιπες σκιάσεις στο παιχνίδι.

Επεξ/σία από mils
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως πιστεύω ότι ανάλογα visuals μπορούν να γίνουν και με baked ighting αλλά με πολύ καλύτερο performance. Είναι linear το game, μπορεί να γίνει. Σε open world το καταλαβαίνω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εδώ είναι μικρό το scope. Φυσικά καλό δείχνει αλλά δεν μου έχουν πέσει και τα σαγόνια. 

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθίστε βρε ανυπόμονοι, ακόμα τώρα βγήκε το παιχνίδι. Ακόμα ο κόσμος δεν έχει πάει σπίτι του, είναι και Πέμπτη.

πχ
image.png.f68f0183b569d7c05f029f60047ca0ad.png

επίσης τα horror δεν αρέσουν σε όλους, λίγο άκυρη η σύγκριση μεταξύ των παιχνιδιών αυτών, αλλά αφού κάνατε το ρεφερενς οκ.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Fulgore είπε

Καλοφάγωτα τα 80ευρώ

image.png.de27df1bddd05fbbecf2e350310ae57a.png

image.png.e0051bf5b638d042e86b9dbd1b48ac66.png

80 euros + single player + βγήκε στον "θείο" 3-4 μέρες πριν την κυκλοφορία. Για την ακρίβεια ο Θείος έπαιξε νωρίτερα και από αυτούς που είχαν early access με την deluxe - δεν πρέπει να έχει ξαναματαγίνει αυτή η συμφορά.🤣

Μπορεί όλοι να κράζουμε denuvo, αλλά εντάξει για single player games είναι αναγκαίο κακό εδώ που τα λέμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

80 euros + single player + βγήκε στον "θείο" 3-4 μέρες πριν την κυκλοφορία. Για την ακρίβεια ο Θείος έπαιξε νωρίτερα και από αυτούς που είχαν early access με την deluxe - δεν πρέπει να έχει ξαναματαγίνει αυτή η συμφορά.🤣

Μπορεί όλοι να κράζουμε denuvo, αλλά εντάξει για single player games είναι αναγκαίο κακό εδώ που τα λέμε.

Εχω πάψει προσωπικά να ασχολούμαι με παιχνίδια από τον Θείο εδώ και χρόνια ή να περιμένω πότε και αν θα δώσει κάτι το Epic δωρεαν(όπως περίμεναν ορισμένοι πόσα χρόνια για να παίξουν GTA V ή Witcher 3).

Στην περιπτωση των Silent Hill,θα πάρω λογικά τώρα στις γιορτές το 2 και αργότερα το F.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...