olgame Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδια ! φοιρω στο 2ο ετος της σχολης δημοσιας διοικησης του παντειου θα ηθελα βοηθεια σχετικα με το πως να διαβαζω ακομη δεν εχω βρει τον τροπο και πελαγωνω να διαβαζω απεξω ή να διαβαζω απο το βιβλιο για κατανοηση ; θελω ν μ πειτε ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος ❤️ ευχαριστω πολυ 1
Gingerbread Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, olgame είπε Καλησπέρα παιδια ! φοιρω στο 2ο ετος της σχολης δημοσιας διοικησης του παντειου θα ηθελα βοηθεια σχετικα με το πως να διαβαζω ακομη δεν εχω βρει τον τροπο και πελαγωνω να διαβαζω απεξω ή να διαβαζω απο το βιβλιο για κατανοηση ; θελω ν μ πειτε ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος τροπος ❤️ ευχαριστω πολυ Ο καθένας έχει τον τρόπο του και τις δυνατότητές του. Επίσης οι σχολές μεταξύ τους είναι διαφορετικές (άλλο είδος διαβάσματος σε θετικές σχολές άλλο σε φιλοσοφικές). Δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω για την σχολή σου, αλλά μπορώ να σου πω εγώ στην δική μου σχολή πως διαβάζω. Προσπαθώ να παρακολουθώ τις διαλέξεις και βλέπω που εστιάζει ο καθηγητής. Μετά στο σπίτι (για πολύ λίγο) διαβάζω το αντίστοιχο θέμα στο βιβλίο ή σε power point. Αυτό το κάνω όλη την χρονιά. Κάνω ερωτήσεις στον εαυτό μου. Πχ πως το λένε αυτό; Τι προκαλεί; Κάνω κάποιες συζητήσεις με συμφοιτητές μου. Κοιτάω γενικά παλιά θέματα και βλέπω και κανένα σχετικό βιντεάκι στο youtube. Να αποστηθίσω δεν το κάνω ποτέ. Προσπαθώ να βρω την λογική σε ότι διαβάζω. Δηλαδή το κείμενο που "μαθαίνω" λέει μια ιστορία, βρίσκω την λογική της και την αναπαράγω. 1
olgame Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου απλα παιδευομαι πολυ με την παπαγαλια και θελω να αποδεσμευτω σιγα σιγα.
Gingerbread Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, olgame είπε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου απλα παιδευομαι πολυ με την παπαγαλια και θελω να αποδεσμευτω σιγα σιγα. Η παπαγαλία είναι μέγιστο λάθος και αν είσαι κάπου που μόνο αυτό μετράει απλά φύγε. Πρέπει να καταλαβαίνουμε αυτό που διαβάζουμε όχι να ενώνουμε συλλαβές χωρίς νόημα. Μόνο έτσι μπορούμε να ενώσουμε πληροφορίες από διαφορετικά πράγματα και να φτιάξουμε κάτι, να εφαρμόσουμε αυτά που ξέρουμε. 1
olgame Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 η αληθεια ειναι πως το καταλαβα τωρα μετα απο 1 χρονο γιατι ρωτησα κατι συμφοιτητες μου. Δεν καταλαβαινα τιποτα απο αυτα που διαβαζα τα εκανα τελειως μηχανικα. Πλεον θα το διαβαζω πολλες φορες για να προσπαθησω να βγαζω νοημα. Ευχαριστω πολυ. εχασα πολυτιμο χρονο να προσπαθω να βγαλω κατι παπαγαλια εντελως λαθος απλα τωρα ξερεις φοβαμαι μηπως με αυτον τον τροπο δεν θα το θυμαμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα