Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Eγω εχω την τηλεοραση και καθεται πακεταρισμενη μεχρι να μπει η επιστροφη :P

2 ώρες πριν, jobous είπε

Δεν είσαι ο μόνος !!!!!!!!!!!!

Είμαι και εγώ στο γκρουπάκι αυτό 😁

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα

μολις κρεμασα στον τοιχο την 65qn90b. Η αγορα εγινε απο καταστημα Mediamarkt στα 1598 ευρω, οι ποντοι ειπιστροφης μπηκαν αμεσως, και τωρα μενει να σταλει η δωροεπιταγη και να ολοκληρωσω την διαδικασια για την προπληρωμενη καρτα της samsung. 

H tv ειναι ΑΡΙΣΤΗ!!!Το μαυρο αγγιζει το μαυρο των oled  (ειχα μια ανησυχια γιατι δεν την ειχα δει live την τβ σε καποιο καταστημα) και η φωτεινοτητα πολυ καλη (το σαλονι ειναι πολυ φωτεινο) .

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την αγορα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, akismei είπε

καλησπερα

μολις κρεμασα στον τοιχο την 65qn90b. Η αγορα εγινε απο καταστημα Mediamarkt στα 1598 ευρω, οι ποντοι ειπιστροφης μπηκαν αμεσως, και τωρα μενει να σταλει η δωροεπιταγη και να ολοκληρωσω την διαδικασια για την προπληρωμενη καρτα της samsung. 

H tv ειναι ΑΡΙΣΤΗ!!!Το μαυρο αγγιζει το μαυρο των oled  (ειχα μια ανησυχια γιατι δεν την ειχα δει live την τβ σε καποιο καταστημα) και η φωτεινοτητα πολυ καλη (το σαλονι ειναι πολυ φωτεινο) .

Για πες λίγα για τον ήχο;

Τον Φλεβάρη αγόρασα QLED και ο ήχος ήταν τραγικός!

Μπάσο εξαφανισμένο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα αρχικη αγορα μεσο ιντερνετ και αυτοματα εβαζε κουπονι που δεν μπορουσε να αφαιρεθει εκπτωσης 10 ευρω..τελικα πηγα καταστημα και μου ειπαν οτι ισως υπαρχει προβλημα μιας και οταν ειναι να κανουν την επιστροφη παιρνουν την τιμη αγορας απο μια λιστα με συγκεκριμενες τιμες ( μου την εδειξε) και αν δεν βρουν το ακριβες ποσο θα εχω ενα θεματακι αλλα λογικα θα λυθει..καλου κακου ακυρωσα την παραγγελια και εκανα αγορα στο καταστημα και τα μεταφορικα τα εβαλαν ξεχωριστα (1 ευρω) με αποτελεσμα οταν πληρωσα να παρω αμεσα την επιστροφη 20%.Για οποιον θελει να το κανει νομιζω οτι οπως το περιγραφω ειναι ο καλυτερος τροπος για να ειναι σιγουρος! Οποιος θελέι να κανει αγορα απο καταστημα Πατρας πμ να τον βοηθησω. Να στε καλα παιδια νομιζω πολυ καλη προσφορα για τελευταια μοντελα!

Επεξ/σία από Mixail-1
  • Like 1
Δημοσ.

το μπασο οντως δεν ειναι το φορτε του.......ωστοσο ο ηχος ειναι ικανοποιητικος σε ολα τα αλλα επιπεδα 

εγω το εχω με ηχομπαρα με subwoofer και δεν αντιμετωπιζω προβλημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, akismei είπε

το μπασο οντως δεν ειναι το φορτε του.......ωστοσο ο ηχος ειναι ικανοποιητικος σε ολα τα αλλα επιπεδα 

εγω το εχω με ηχομπαρα με subwoofer και δεν αντιμετωπιζω προβλημα.

Κατάλαβα…

Άκυρη η αγορά από εμένα τότε…

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθω, το μπασο υπαρχει αλλα εαν εχεις συνηθισει με ηχομπαρα (sony g700) τοτε σου φαινεται λιγο.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, akismei είπε

καλησπερα

Για κάνε μια αυτό το τεστ να μας πεις τι panel φοράει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akismei είπε

τι εννοεις ακριβως?

Εχω και τη σειρα Α και τη σειρα Β..Το προβλημα ειναι με την κινηση..Βαλε μια ταινια δρασης,η βαλε καποιο αναλογο τεστ απο το youtube και δες το.Ειναι πολυ ενοχλητικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πανελ φαινεται να ειναι va και οχι ips διοτι αντιδρα η οθονη οταν την πιεζεις με το δαχτυλο. Βεβαια δεν πιεζω πολυ για ευνοητους λογους. Οσον αφορα το προβλημα της κινησης που λες θα το δω τις επομενες ημερες, εαν και δεν νομιζω να υπαρχει καποιο σημαντικο προβλημα (ισως ειναι και θεμα ρυθμισεων....)

Επεξ/σία από akismei
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mixail-1 είπε

Εκανα αρχικη αγορα μεσο ιντερνετ και αυτοματα εβαζε κουπονι που δεν μπορουσε να αφαιρεθει εκπτωσης 10 ευρω..τελικα πηγα καταστημα και μου ειπαν οτι ισως υπαρχει προβλημα μιας και οταν ειναι να κανουν την επιστροφη παιρνουν την τιμη αγορας απο μια λιστα με συγκεκριμενες τιμες ( μου την εδειξε) και αν δεν βρουν το ακριβες ποσο θα εχω ενα θεματακι αλλα λογικα θα λυθει..καλου κακου ακυρωσα την παραγγελια και εκανα αγορα στο καταστημα και τα μεταφορικα τα εβαλαν ξεχωριστα (1 ευρω) με αποτελεσμα οταν πληρωσα να παρω αμεσα την επιστροφη 20%.Για οποιον θελει να το κανει νομιζω οτι οπως το περιγραφω ειναι ο καλυτερος τροπος για να ειναι σιγουρος! Οποιος θελέι να κανει αγορα απο καταστημα Πατρας πμ να τον βοηθησω. Να στε καλα παιδια νομιζω πολυ καλη προσφορα για τελευταια μοντελα!

Παλικαρια εσεις που πηρατε αμεσα την επιστροφή πειτε μας αν πληρωσατε με χρεωστική ή πιστωτική;

Εγω περιμένω την δικια μου c2 την Παρασκευή. Η επιστροφή ακομα δεν μπηκε. Πληρωμή με πιστωτική 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Gostros είπε

Παλικαρια εσεις που πηρατε αμεσα την επιστροφή πειτε μας αν πληρωσατε με χρεωστική ή πιστωτική;

Εγω περιμένω την δικια μου c2 την Παρασκευή. Η επιστροφή ακομα δεν μπηκε. Πληρωμή με πιστωτική 

Χρεωστικη

34 λεπτά πριν, optostyle είπε

Εχω και τη σειρα Α και τη σειρα Β..Το προβλημα ειναι με την κινηση..Βαλε μια ταινια δρασης,η βαλε καποιο αναλογο τεστ απο το youtube και δες το.Ειναι πολυ ενοχλητικο

Να την πεταξουμε απο το παραθυρο δηλαδη ακομα δεν την πηραμε..?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...