SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 To mediamarkt μου ειπε σημερα οτι η επιστροφη εχει καθυστερησει απο την eurobank. H eurobank μου ειπε σημερα οτι μπαινει το 1% εντος 3-4 ημερων και το υπολλοιπο 19% καποιες μερες μετα τη ληξη της προσφορας που ληγει 4/11. Τι να πω. Θα τα παρουμε πιστευω, αλλα το ποτε ειναι το θεμα. 1 λεπτό πριν, ChrisN.S. είπε Παιδιά εσείς που έχετε παραλάβει την QN90B στη συσκευασία της είχε τα straps αυτά τα γκρι όπως φαίνονται στο βίντεο: ναι 1
jobous Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, nikos134 είπε Πήρα εγώ σήμερα τηλέφωνο την Eurobank ούτε αυτοί ήξεραν.. θεωρητικά μ λέει ότι μέχρι αύριο πρέπει να μπουν. Αν δεν μπουν πάρε μας να κάνουμε αίτημα να μας απαντήσει η τράπεζα . μου είπε ότι κρατάει επιφύλαξη επειδή έβαλα δόσεις… Μια απο τα ιδια μου ειπε η Eurobank, αλλα χωρις τις δοσεις αφου ειναι χρεωστικη. Θα περιμενω να δω αυριο. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από jobous
eskimoos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Παιδιά εσείς που έχετε παραλάβει την QN90B στη συσκευασία της είχε τα straps αυτά τα γκρι όπως φαίνονται στο βίντεο: Φαντάζομαι όταν τα έχει αυτό δείχνει ότι είναι σφραγισμένη. Ας πούνε και όσοι έχουν παραλάβει ομως, αν ανησυχείς για το αν είναι πράγματι καινούρια η όχι δεν νομίζω πως από μια μεγάλη αλυσίδα θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο καθώς και μήνυση σηκώνει και πολύ άσχημη εικονα στο όνομα της. Για Τα προϊόντα που πουλάνε ως εκθεσιακά η ως refurbished έχω δει κατά καιρούς να υπάρχει και η σχετική σημανση/ενημέρωση για αυτά, στα plaisio media η κωτσοβολο Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από eskimoos
nikos16717 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε Παιδιά εσείς που έχετε παραλάβει την QN90B στη συσκευασία της είχε τα straps αυτά τα γκρι όπως φαίνονται στο βίντεο: Εγώ παρέλαβα σήμερα και ήταν ακριβως όπως το βίντεο η συσκευασία btw πολυ ωραία εικόνα η τηλεόραση, και στα κανάλια star hd, antena hd κτλ. Αν και δεν βλεπω καθολου τηλεόραση Στο xbox series X επίσης από το λίγο που πρόλαβα να δω ήταν πολύ ωραία και με το game mode (πολύ φωτεινή) Είμαι σε αναμονή για το υπόλοιπο 19% από τη eurobank όπως και όλοι όσοι παράγγειλαν από το site. Και έκανα απευθείας και το αίτημα για την prepaid της samsung 1
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Εγώ παρέλαβα σήμερα και ήταν ακριβως όπως το βίντεο η συσκευασία btw πολυ ωραία εικόνα η τηλεόραση, και στα κανάλια star hd, antena hd κτλ. Αν και δεν βλεπω καθολου τηλεόραση Στο xbox series X επίσης από το λίγο που πρόλαβα να δω ήταν πολύ ωραία και με το game mode (πολύ φωτεινή) Είμαι σε αναμονή για το υπόλοιπο 19% από τη eurobank όπως και όλοι όσοι παράγγειλαν από το site. Και έκανα απευθείας και το αίτημα για την prepaid της samsung Πόσων ιντσών ήταν αυτή που αγόρασες? Για πες μου ποιότητα ήχου; Έχει καθόλου μπάσο ή μόνο πρίμα;
nikos16717 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Πόσων ιντσών ήταν αυτή που αγόρασες? Για πες μου ποιότητα ήχου; Έχει καθόλου μπάσο ή μόνο πρίμα; Την 65 αγόρασα. Να σου πω την αλήθεια την άκουσα για 5 λεπτά από τα δικά της ηχεία, μετά σύνδεσα το home cinema που είχα από πριν. Αλλά όσο την άκουσα μου φάνηκε αρκετά ικανοποιητικός ο ήχος της. Έχει ικανοποιητικό μπάσο για τα γούστα μου. Αν θέλεις να κάνω κάποιο τεστ ή να σου στείλω μια ηχογράφιση ( με ότι παραμόρφωση μπορεί να έχει από το κινητό) με συγκεκριμένο τραγούδι πες μου Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από nikos16717
tyxeros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αγορα S95B 65. Πληρωμη με πιστωτικη χωρις δοσεις και παραλαβη απο το καταστημα. Το 20% μπηκε στο καπακι. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από tyxeros 2
KoGi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήρα κι εγώ την 55QN90B, πληρώνοντας στο κατάστημα και αποστολή σπίτι με 1ευρω. Ξεχωριστές χρεώσεις όπως αναφέρθηκε ξανά, για να μην υπάρχει πρόβλημα με την Επιστροφή, η οποία μπήκε άμεσα. Προτίμησα και την 5ετη εγγύηση γιατί καλύπτει και το χειριστήριο, και να εχω την ηρεμία μου. Από 1300, μείον 260 Επιστροφή, 220 δωροεπιταγή και 300 η pre-paid! Παράδοση μεθαύριο..... αντε να βρω να δώσω την παλιά τωρα 😅 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από KoGi
NobodyRankXV Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, KoGi είπε Πήρα κι εγώ την 55QN90B, πληρώνοντας στο κατάστημα και αποστολή σπίτι με 1ευρω. Ξεχωριστές χρεώσεις όπως αναφέρθηκε ξανά, για να μην υπάρχει πρόβλημα με την Επιστροφή, η οποία μπήκε άμεσα. Προτίμησα και την 5ετη εγγύηση γιατί καλύπτει και το χειριστήριο, και να εχω την ηρεμία μου. Από 1300, μείον 260 Επιστροφή, 220 δωροεπιταγή και 300 η pre-paid! Παράδοση μεθαύριο..... αντε να βρω να δώσω την παλιά τωρα 😅 Σε ποιο κατάστημα την βρήκες φίλε ; την εγγύηση την πλήρωσες και αυτή ξεχωριστά ;; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από NobodyRankXV
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Αφού έβγαλα άκρη με τη €Bank για το όριο στη χρεωστική (τραγική εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα), πήγα ΜΜ Συγγρού για να κλείσω τη C2/65. Την είχε ετοιμοπαράδοτη (ενώ το site την έβγαζε από Δευτέρα), τη φόρτωσα, την έστησα. Οι πόντοι μπήκαν την ίδια στιγμή, περιμένω ενημέρωση για τη δώροεπιταγή (όσο περισσότερο αργήσουν τόσο πιο βολικό). 2
andreas1gr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Αφού έβγαλα άκρη με τη €Bank για το όριο στη χρεωστική (τραγική εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα), πήγα ΜΜ Συγγρού για να κλείσω τη C2/65. Την είχε ετοιμοπαράδοτη (ενώ το site την έβγαζε από Δευτέρα), τη φόρτωσα, την έστησα. Οι πόντοι μπήκαν την ίδια στιγμή, περιμένω ενημέρωση για τη δώροεπιταγή (όσο περισσότερο αργήσουν τόσο πιο βολικό). Με γεια!!!! 1
jobous Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Πέτρος είπε Αφού έβγαλα άκρη με τη €Bank για το όριο στη χρεωστική (τραγική εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα), πήγα ΜΜ Συγγρού για να κλείσω τη C2/65. Την είχε ετοιμοπαράδοτη (ενώ το site την έβγαζε από Δευτέρα), τη φόρτωσα, την έστησα. Οι πόντοι μπήκαν την ίδια στιγμή, περιμένω ενημέρωση για τη δώροεπιταγή (όσο περισσότερο αργήσουν τόσο πιο βολικό). Θα σου έρθει , όπως σε όλους στις 22/11 με sms 1 1
Πέτρος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, jobous είπε Θα σου έρθει , όπως σε όλους στις 22/11 με sms Όσο πιο κοντά στις γιορτές, τόσο το καλύτερο.
KoGi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Σε ποιο κατάστημα την βρήκες φίλε ; την εγγύηση την πλήρωσες και αυτή ξεχωριστά ;; Ναι ξεχωριστα και η εγγυηση, μαζι με τα μεταφορικα την εβαλαν! Στο Περιστερι ειχε δυο διαθεσιμες, την επαιρνες κι επι τοπου αν ηθελες. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από KoGi 1
ChrisN.S. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tyxeros είπε Αγορα S95B 65. Πληρωμη με πιστωτικη χωρις δοσεις και παραλαβη απο το καταστημα. Το 20% μπηκε στο καπακι. πρόσεξε μην κάνεις update το firmware..
Προτεινόμενες αναρτήσεις