andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, jobous είπε Λοιπόν , sorry για την αργοπορία , γύρισα απο την δουλειά. Ένα τέταρτο πριν φύγω μου ήρθε το μύνημα απο ΜΜ , σε σχετικό ερώτημα που είχα κάνει το πρωϊ , αφού ήταν η τελευταία μέρα που είχα την δυνατότητα για ακύρωση και πάλι αγορά. Πριν λίγο ακύρωσα την πρώτη αγορά της Κυριακής και έκανα δεύτερη παραγγελία που θα πληρώσω κανονικά τώρα με 1199 (+1 € μεταφορικά). Την πρώτη τηλεόραση θα την παραλάβουν ταυτόχρονα με την παράδοση της δεύτερης και όταν πάει αποθήκη θα επιστραφούν τα χρήματα. Τους ενημέρωσα ότι η συσκευασία δεν έχει ανοιχθεί. Ήμουν στην τσίτα απο την αρχή και προσπαθούσα να είμαι 100% σίγουρος για το θέμα του κουπονιού της Κυριακής. Δυστυχώς ο πρώτος υπάλληλος δεν ήταν καλά ενημερωμένος , αυτό φοβήθηκα και το έτρεχα μέχρι σήμερα. Τι να πω. Προσοχή σε όσους έτυχε το παραπάνω την Κυριακή που το site είχε τα χάλια του. Πάλι την 43 QN90B αγόρασες; Είναι η μόνη από την σειρά με τα ξεψυχισμένα ηχεία 20w χωρίς γούφερ. Τα ίδια ηχεία έχει και η σειρά Q60A και διάβασε τα σχόλια… Είχα κάνει και εγώ το λάθος να την αγοράσω τον Φεβρουάριο (οι 43 ίντσες ήταν και για εμένα ιδανικές, αλλά από ήχο δεν……..)
jobous Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκεί που θα μπει είναι και υπέρβαση !!!! Εννοώ χωροταξικά (διαστάσεις κτλ) αλλά και σαν χώρος (υπνοδωμάτιο). Τον ήχο τον φτιάχνουμε !!!! Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσα να κάνω κίνηση και για την LG 42C2 , αλλά η Samsung έρχεται αρκετά φθηνότερη (180 € περίπου αφού αφαιρεθούν προσφορές , προπληρωμένες, φπα ). ΟΚ θα δείξει !!!!!! Υ.Γ. : 'Εχω την εντύπωση ότι στην LG 42C2 έχουν γράψει λάθος αξία δωροεπιταγής ,κανονικά στα 800,00 – 999,99 είναι 180 και όχι 220. Αν ισχύει τότε τα 180 γίνονται 220. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από jobous
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Xorxhs! είπε το καλύτερο pc monitor που μπορείς να αγοράσεις σε απίστευτη τιμή! Εγω την ειχα αγοράσει στα 1000 ευρώ πριν 2 μηνες. Στα 580 ευρώ ειναι κλεψιά και θεωρώ πολύ δύσκολο να την ξαναβρείτε σε αυτήν την τιμή! Δεν νομίζω να είναι το καλύτερο monitor με το τραγικό ABL που έχει, θα έχεις εναλλαγές φωτεινότητας ακόμη και σε αλλαγή tab στον chrome..
jobous Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μακάρι να μην έχεις πρόβλημα , και να έγινε λάθος συνεννόηση με μένα μόνο. Δεν έχω θέμα χρονικά για την καθυστέρηση νέας παραλαβής και παράδοσης και διεκπεραιωτικά (νέα χρεώση και επιστροφή του αρχικού ποσού). 1
andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, KoGi είπε Πήρα κι εγώ την 55QN90B, πληρώνοντας στο κατάστημα και αποστολή σπίτι με 1ευρω. Ξεχωριστές χρεώσεις όπως αναφέρθηκε ξανά, για να μην υπάρχει πρόβλημα με την Επιστροφή, η οποία μπήκε άμεσα. Προτίμησα και την 5ετη εγγύηση γιατί καλύπτει και το χειριστήριο, πόσο κόστισε η ασφάλεια;
nikos16717 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε πόσο κόστισε η ασφάλεια; Μπορείς να επιλέξεις επέκταση για επιπλέον 1 (36.98€), 2 (78,86€) ή +3 χρόνια (114,26 €) Επίσης αν θέλεις προσθέτεις και επιπλέον ασφάλιση για φθορές που μπορεί να προκαλέσεις εσύ (σπάσιμο πανελ κτλ), αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα +3 χρόνια και κοστίζει 526,25€ Εγώ έκανα την απλή για τα +3 χρόνια Την ασφάλιση ουστιστικά την κάνει η Allianz σε συνεργασία με τη Samsung Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από nikos16717 1
Thodorisa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Μαζί του... Κάποιος από το support έκανε copy paste από τις οδηγίες χωρίς να διαβάσει. 1
zafevolution Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Εν το μεταξύ έχω σκάσει γιατί δεν βρήκα 65" qn90 που κοίταγα. Με αγχώσατε με τις επιστροφές που δεν βλέπατε στις ηλεκτρονικές και μέχρι να πάω στο κατάστημα χαιρετήσανε οι 65" 😂 Τώρα έχω μια qe65qn90 στο ηλεκτρονικό καλάθι αλλά με αφήνει να προχωρήσω ενώ δεν έχει διαθεσιμότητα ενημερώνοντας με οτι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση. Τι λέτε να γίνει αν την προχωρήσω;; 😂
KoGi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, andreas1gr είπε πόσο κόστισε η ασφάλεια; Επεκταση εγγυησης ηταν, οχι ασφαλιση, απο το ιδιο το καταστημα. Στα 5 χρονια με €139. Γενικα προσφερει αυτα: Δωρεάν παραλαβή και επιστροφή Παροχή Προϊόντος Αντικατάστασης Απεριόριστες και Δωρεάν Επισκευές μηχανικών ή/και ηλεκτρονικών βλαβών Αντικατάσταση με νέα τηλεόραση σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής Απεριόριστη και δωρεάν αντικατάσταση του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης με νέο (ίδιο ή συμβατό με την τηλεόραση) σε περίπτωση βλάβης του.
eskimoos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kaktos77 είπε Απόδειξη από το κατάστημα, δεν τους ενδιαφέρει το απόκομμα του POS, μαζί με φωτό από το πλαϊνό του κουτιού που αναγράφεται το sn. Κομπλέ, δεν είχα δει το χαρτί που είχε μαζί όταν έγινε η παράδοση, νόμιζα όλα τα χαρτιά μου τα είχαν δώσει με την πληρωμή που είχε γίνει στο φυσικό κατάστημα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από eskimoos
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, zafevolution είπε Τώρα έχω μια qe65qn90 στο ηλεκτρονικό καλάθι αλλά με αφήνει να προχωρήσω ενώ δεν έχει διαθεσιμότητα ενημερώνοντας με οτι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση. Τι λέτε να γίνει αν την προχωρήσω;; 😂 Δεν εχει σημασια το ποτε θα γινει η τιμολογηση, αλλα η πληρωμη. Αν πληρωσεις οσο τρεχει το προγραμμα, εισαι οκ
musicbill84 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω μέσω πιστωτικής, αν βάλω δόσεις ισχύει η επιστροφή της Eurobank ? Ευχαριστώ!
andreas1gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, musicbill84 είπε Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω μέσω πιστωτικής, αν βάλω δόσεις ισχύει η επιστροφή της Eurobank ? Ευχαριστώ! Ναι 1
johnnyman Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, johnnyman είπε Kαλησπερα παιδια!! Η συγκεριμενη αξιζει? Εχει va Panel? https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/thleorash-hisense-uled-55-4k-smart-55u7hq/1728194 Eυχαριστω! Κάποιος που να γνωρίζει παιδιά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις