Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με media.οι δωροκαρτες δεν μπορούν να συνδυαστούν για ένα προϊόν και επίσης μου είπε ότι της σαμσουνγκ η δωροεπιταγη ήταν μέχρι 20-21/10 οπότε δεν ισχυει

• Απαντ. 643
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι ισχύει τελικά ρε μάγκες, αν αγοράσουμε με eurobank χρεωστική, κατεβάζουμε την εφαρμογή για να μπούνε τα 20%της επιστροφής;;   βλέπω ακόμα γράφει κ για την δώροκάρτα σε μια 77αρα που θέλω να πάρω, όποιος μπορεί ας απαντήσει 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Μόλις μίλησα με media.οι δωροκαρτες δεν μπορούν να συνδυαστούν για ένα προϊόν και επίσης μου είπε ότι της σαμσουνγκ η δωροεπιταγη ήταν μέχρι 20-21/10 οπότε δεν ισχυει

Κλασικά οι υπάλληλοι στα MediaMarkt είναι παντελώς άσχετοι...

https://www.samsung.com/gr/offer/neoqled22-prepaid-promo/

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zafevolution είπε

Όποιος πρόλαβε...

Το κατάλαβαν ή κάποιοι έκαναν παράπονα ότι την πλήρωσαν χθες περισσότερο.. 😅

image.png.eb2cb6545868a4fabc4c61c9d4501f83.png

Το θέμα είναι πως είμαστε κατοχυρωμένοι ότι θα παραλάβουμε τα παραπάνω δώρα??

Προσωπικά έβαλα παραγγελία και έχω κρατήσει και screenshot, αλλά άντε να χρειαστεί να τους το αποδείξεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Λοιπόν η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ της Samsung και όχι δωροκάρτα είναι για αγορές μέχρι 13/11. Η δωροεπιταγή της ΜΜ είναι για χρήση απο 22/11- 22/12 και συνδυάζονται μια χαρά αφού είναι μια προπληρωμένη κάρτα και μια δωροεπιταγή. Το θέμα είναι η κάρτα της Spendeo (Samsung) να σου έρθει το διάστημα που την θες για να την χρησιμοποιήσεις μαζί με την δωροεπιταγή.

Επεξ/σία από jobous
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Το θέμα είναι πως είμαστε κατοχυρωμένοι ότι θα παραλάβουμε τα παραπάνω δώρα??

Προσωπικά έβαλα παραγγελία και έχω κρατήσει και screenshot, αλλά άντε να χρειαστεί να τους το αποδείξεις

Λογικά θα σε χρέωσαν με 1600 οπότε να αυξήσουν τις χρεώσεις δεν μπορούν.

Οι όροι για τα δώρα ισχύουν για όλους οπότε και πάλι δεν μπορούν να τους πειράξουν.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σου ρίξει άκυρο στην παραγγελία  για "διάφορους λόγους"..

Ενημέρωσε μας τι θα γίνει γιατί την έχω μια περιέργεια ..

Επεξ/σία από zafevolution
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zafevolution είπε

Λογικά θα σε χρέωσαν με 1600 οπότε να αυξήσουν τις χρεώσεις δεν μπορούν.

Οι όροι για τα δώρα ισχύουν για όλους οπότε και πάλι δεν μπορούν να τους πειράξουν.

Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σου ρίξει άκυρο στην παραγγελία  για "διάφορους λόγους"..

Ενημέρωσε μας τι θα γίνει γιατί την έχω μια περιέργεια ..

Η χρέωση έχει γίνει κανονικά στην κάρτα, και το μεσημέρι που μίλησα μαζί τους έβλεπαν κανονικά την παρεγγελία και εκρεμουσε έγκριση από το λογιστήριο για να πιστωθούν οι πόντοι. Δεν μου είπε κάτι παραπάνω η κοπέλα, οπότε δεν πιστεύω σε άκυρο. Σε κάθε περίπτωση για οτιδήποτε προκύψει θα ενημερώσω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα screenshot δεν αποτελουν κανένα απολύτως απτό επιχειρημα, νομικα δεν εχουν καμία ισχυεί, αρα μονο κανενας άσχετος με νομικα θέματα υπάλληλος μπορει να τα πάρει στα σοβαρα, μολις ομως το θέμα φτασει σε ανωρερο.. σίγουρα θα γνωρίζουν οτι δεν εχουν καμια ισχυει.

τέλος οι δωροεπιταγες αναγκάζουν τον κόσμο να ψωνίζει κάτι που δεν χρειάζεται απλά και μόνο για να μην χάσει την δωροεπιταγή. Ενώ παράλληλα οι μεγάλες αλυσίδες στα περισσότερα είδη εχουν ενα καπέλο 10-20% πάνω απο τα μαγαζιά του skroutz/bestprice.

πχ για ψυγείο και κουζίνα που ενδιαφέρομαι ειναι τουλάχιστον 100-200€ πάνω απο τιμές skroutz/bestprice

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, jobous είπε

Λοιπόν η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ της Samsung και όχι δωροκάρτα είναι για αγορές μέχρι 13/11. Η δωροεπιταγή της ΜΜ είναι για χρήση απο 22/11- 22/12 και συνδυάζονται μια χαρά αφού είναι μια προπληρωμένη κάρτα και μια δωροεπιταγή. Το θέμα είναι η κάρτα της Spendeo (Samsung) να σου έρθει το διάστημα που την θες για να την χρησιμοποιήσεις μαζί με την δωροεπιταγή.

Άρα δεν συνδυάζονται εφόσον είναι για διαφορετικές περιόδους η ισχύς τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Λάθος κατάλαβες νομίζω.  η ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ της Samsung  τις παίρνεις σε περίπτωση που πάρεις τηλεόραση που συμμετέχει στην προσφορά μέχρι 13/11, απλά ίσως δεν το διατύπωσε τόσο σωστά ο @jobous. Αλλά δεν γνωρίζουμε από πότε μέχρι πότε θα έχει ισχύ.

Επεξ/σία από nikos16717
Δημοσ.

Και πάλι εφόσον κάλεσα και μου είπαν δεν συνδυάζονται πως γίνεται να συνδυάζονται;εκτός εάν ο συγκεκριμένος δεν ήξερε.μιλησε κανένας άλλος με media markt;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, prefuse είπε

τα screenshot δεν αποτελουν κανένα απολύτως απτό επιχειρημα, νομικα δεν εχουν καμία ισχυεί, αρα μονο κανενας άσχετος με νομικα θέματα υπάλληλος μπορει να τα πάρει στα σοβαρα, μολις ομως το θέμα φτασει σε ανωρερο.. σίγουρα θα γνωρίζουν οτι δεν εχουν καμια ισχυει.

τέλος οι δωροεπιταγες αναγκάζουν τον κόσμο να ψωνίζει κάτι που δεν χρειάζεται απλά και μόνο για να μην χάσει την δωροεπιταγή. Ενώ παράλληλα οι μεγάλες αλυσίδες στα περισσότερα είδη εχουν ενα καπέλο 10-20% πάνω απο τα μαγαζιά του skroutz/bestprice.

πχ για ψυγείο και κουζίνα που ενδιαφέρομαι ειναι τουλάχιστον 100-200€ πάνω απο τιμές skroutz/bestprice

Μιλάμε για συνδιαστικες προσφορές και εξαιρετικες τιμές σε κάποια κομμάτια.

Δεν χρειάζεται να ψωνίσεις κάτι. Μπορείς πολύ εύκολα να την πουλήσεις σε κάποιον. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ψωνίζουν από Media η public. Μια δωροεπιταγη πχ 300€ εύκολα θα  μπορείς να την δώσεις σε καποιον στα 270€ πχ η στα 280. Ο άλλος μόνο κερδισμένος θα είναι όπως και εσυ . Αν η προσφορά ήταν να σου δώσουν μόνο  δωροεπιταγη από Media, όχι δεν θα ασχολιομουν και δεν νομίζω να το θεωρούσε και κάποιος προσφορά αυτό για να πάρει από εκεί

Επεξ/σία από eskimoos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dimosxania είπε

Όσο πιο γρήγορα την δηλώσεις την αγορά στην Samsung , τόσο γρηγορότερα θα στην στείλουν την κάρτα, ώστε να την έχεις στα χέρια σου το διάστημα που σου δίνει η ΜΜ να χρησιμοποιήσεις την δωροκάρτα, δηλαδή απο 22.11 - 22.12, για να μπορέσεις να τα συνδυάσεις

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακύρωση σε παραγγελίες με την QN90B δεν νομίζω να γίνουν. Ισως θέλαν να διώξουν και κάποια επιπλέον κομμάτια πιο γρήγορα καθώς σήμερα είναι η τελευταία μέρα με όλες τις παροχες συνδιαστικα. 

Φοβερή πάντως τιμή ήταν και σίγουρα η καλύτερη επιλογή για αγορά τηλεόρασης. Oled δεν νομίζω να αξίζει κάποιος να πάρει τώρα με το νεο Qd panel της samsung καθώς είναι σαφώς καλύτερο από οποιαδήποτε oled κυκλοφορει.  καλύτερα να περιμένει του χρόνου αν θέλει oled για το νέο μοντέλο της, να δει και πως θα ανταποκριθεί η S95b μέχρι τότε με τυχόν προβλήματα που ίσως προκυψουν και να δούμε και τι αναβαθμίσεις θα γίνουν στο firmware, πόσο θα την επηρεάσουν, γιατί δεν έγινε καθόλου καλή αρχή από την samsung σε αυτό τον τομεα

Επεξ/σία από eskimoos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...