g_mateo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, είμαι σε αναζήτηση νέου κινητού... Με ενδιαφέρει οπωσδήποτε να έχει nfc, 5g, μεγάλη αυτονομία, δαχτυλικό αποτύπωμα μπροστά ή στο πλάι, καλή οθόνη και αν γίνεται καθαρό λειτουργικό... Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει το realme gt 2.... Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα ~400€; Μέχρι σήμερα έχω το xiaomi mix2 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά έχει παραδώσει πνεύμα και πρέπει να το αλλάξω.... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από g_mateo
GATE123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Προχώρα άφοβα. Απλά πρέπει να προσέξεις να γράφει πίσω το κουτί ότι προορίζεται για χώρες τις Ευρώπης, άσχετα εάν η απόδειξη από το κατάστημα θα γράφει EU. Δες τη πρέπει να γράφει πίσω 1 1
g_mateo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Στο πλαίσιο παίζει αυτές τις μέρες στα 430€ και στο e-shop λίγο παραπάνω, οπότε η αγορά θα γίνει μάλλον από εκεί γιατί θα κοπεί και τιμολόγιο... Εδώ διαβάζω "το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν είναι μονιμως ενεργοποιημενο πρωτα πατας το κουμπι ενεργοποιησης μετα χρησιμοποιεις το δαχτυλικο αποτυπωμα" ξέρουμε αν ισχύει; Αν ναι, με always on display λύνεται το θέμα;
GATE123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δεν γνωρίζω εάν ισχύει γιατί δεν χρησιμοποιώ δακτυλικό αποτύπωμα.
vargas77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, g_mateo είπε Στο πλαίσιο παίζει αυτές τις μέρες στα 430€ και στο e-shop λίγο παραπάνω, οπότε η αγορά θα γίνει μάλλον από εκεί γιατί θα κοπεί και τιμολόγιο... Εδώ διαβάζω "το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν είναι μονιμως ενεργοποιημενο πρωτα πατας το κουμπι ενεργοποιησης μετα χρησιμοποιεις το δαχτυλικο αποτυπωμα" ξέρουμε αν ισχύει; Αν ναι, με always on display λύνεται το θέμα; Επειδή το έχω το τηλέφωνο, με always on οθόνη όντως λύνεται , αν κ δεν είναι πρόβλημα για μένα 1
g_mateo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, vargas77 είπε Επειδή το έχω το τηλέφωνο, με always on οθόνη όντως λύνεται , αν κ δεν είναι πρόβλημα για μένα Ευχαριστώ για την βοήθεια... Μιας και έχεις τη συσκευή η λειτουργία του αποτυπώματος κάτω από την οθόνη είναι γενικά απροβλημάτιστη όπως πχ σε μία συσκευή με τον αισθητήρα στο πίσω μέρος;
vargas77 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, g_mateo είπε Ευχαριστώ για την βοήθεια... Μιας και έχεις τη συσκευή η λειτουργία του αποτυπώματος κάτω από την οθόνη είναι γενικά απροβλημάτιστη όπως πχ σε μία συσκευή με τον αισθητήρα στο πίσω μέρος; Είναι από τα πιο γρήγορα δακτυλικά αποτυπώματα σε οθόνη που έχω δει, επειδή είχα και το gt neo 2 , είναι να κλικ πιο γρήγορo στο gt2 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, g_mateo είπε Στο πλαίσιο παίζει αυτές τις μέρες στα 430€ και στο e-shop λίγο παραπάνω, οπότε η αγορά θα γίνει μάλλον από εκεί γιατί θα κοπεί και τιμολόγιο... Εδώ διαβάζω "το δαχτυλικο αποτυπωμα δεν είναι μονιμως ενεργοποιημενο πρωτα πατας το κουμπι ενεργοποιησης μετα χρησιμοποιεις το δαχτυλικο αποτυπωμα" ξέρουμε αν ισχύει; Αν ναι, με always on display λύνεται το θέμα; Ακόμα και χωρίς aod μόλις πιάσεις τη συσκευή στην οθόνη εμφανίζεται το δακτυλικο αποτύπωμα 1
g_mateo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Απο το https://www.jmctech.gr έχει αγοράσει κανείς; Είναι αξιόπιστο;
aces Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, g_mateo είπε Απο το https://www.jmctech.gr έχει αγοράσει κανείς; Είναι αξιόπιστο; Έχει αξιολογήσεις θετικές όχι όμως τόσες πολλές ώστε να το εμπιστευτείς για παραγγελία. Έχει λίγες κ είναι επαρχία. Δες καλύτερα κ τα υπόλοιπα καταστήματα που είναι διαθέσιμο.
driver4 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 27/11/2022 στις 3:03 ΜΜ, g_mateo είπε Απο το https://www.jmctech.gr έχει αγοράσει κανείς; Είναι αξιόπιστο; @g_mateoΑξιόπιστο, έχω αγοράσει δύο φορές. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2022 από driver4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα