Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο τροφοδοτικο που να ειναι τουλαχιστον 850 watt gold η platinum που να περιλαμβανει sleeved cables?

Μεχρι 170 ευρω

Δημοσ.

Καλημέρα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο. Εταιρίες όπως η corsair, έχουν kit με individual sleeved για τα δικά τους. Όμως, σε σύγκριση με ορισμένα aftermarket όπως τα cablemod η τα ezdiy fab που έχω δοκιμάσει, είναι κατώτερα. Σε κάθε περίπτωση το budget που έχεις ορίσει δεν αρκεί για κανένα από τα παραπάνω. Αυτό που θα μπορούσες να δεις είναι ποιοτικά extensions είτε σαν σετ, είτε μεμονωμένα καλώδια. Δεν νομιζω να χρειαστείς κάτι παραπάνω από το 24 και τα pcie. Του επεξεργαστή εκεί που είναι δε φαίνεται οπότε τζάμπα το έξοδο. Δώσε αν θες περισσότερες πληροφορίες για το τι θες να κάνεις μήπως προτείνουμε, γιατί πχ με extensions παίρνεις εξαιρετικό τροφοδοτικό και είσαι στα λεφτά σου 

https://www.amazon.de/Seasonic-Modular-Supply-80Plus-Platinum/dp/B07WVMDZMZ/ref=mp_s_a_1_3?crid=2DVTUYW7YR3NE&keywords=850w+seasonic&qid=1666742368&qu=eyJxc2MiOiIyLjA1IiwicXNhIjoiMC40NyIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&sprefix=850w+seasonic%2Caps%2C215&sr=8-3

Εάν θέλεις να πειραματιστείς με χρώματα ο @Doc1355 ασχολείται και φτιάχνει ο ίδιος αλλά δεν ξέρω με ποιο κόστος. 

Αυτά από εμένα περίμενε αν θες κι άλλη απάντηση μήπως κάποιος γνωρίζει τροφοδοτικό με stock sleeved αν και αμφιβάλλω.

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, radiohead said:

Καλημέρα. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο. Εταιρίες όπως η corsair, έχουν kit με individual sleeved για τα δικά τους. Όμως, σε σύγκριση με ορισμένα aftermarket όπως τα cablemod η τα ezdiy fab που έχω δοκιμάσει, είναι κατώτερα. Σε κάθε περίπτωση το budget που έχεις ορίσει δεν αρκεί για κανένα από τα παραπάνω. Αυτό που θα μπορούσες να δεις είναι ποιοτικά extensions είτε σαν σετ, είτε μεμονωμένα καλώδια. Δεν νομιζω να χρειαστείς κάτι παραπάνω από το 24 και τα pcie. Του επεξεργαστή εκεί που είναι δε φαίνεται οπότε τζάμπα το έξοδο. Δώσε αν θες περισσότερες πληροφορίες για το τι θες να κάνεις μήπως προτείνουμε, γιατί πχ με extensions παίρνεις εξαιρετικό τροφοδοτικό και είσαι στα λεφτά σου 

https://www.amazon.de/Seasonic-Modular-Supply-80Plus-Platinum/dp/B07WVMDZMZ/ref=mp_s_a_1_3?crid=2DVTUYW7YR3NE&keywords=850w+seasonic&qid=1666742368&qu=eyJxc2MiOiIyLjA1IiwicXNhIjoiMC40NyIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&sprefix=850w+seasonic%2Caps%2C215&sr=8-3

Εάν θέλεις να πειραματιστείς με χρώματα ο @Doc1355 ασχολείται και φτιάχνει ο ίδιος αλλά δεν ξέρω με ποιο κόστος. 

Αυτά από εμένα περίμενε αν θες κι άλλη απάντηση μήπως κάποιος γνωρίζει τροφοδοτικό με stock sleeved αν και αμφιβάλλω.

εχω ενα evga 750 g2 gold κανα 8αρι χρονια και ελεγα μηπως σιγα σιγα αλλαχτει και για μελλοντικη χρηση και θελω να παρω sleeved cables..να παρω extention η να παρω κανονικα καλωδια που κουμπωνουν απευθειας στο τροφοδοτικο?

επιδης θελω να αλλαξω και το κουτι μου πιο πολυ για αισθητικους λογους

εχουμε κατι να προτεινουμε μεχρι 150?

σκετομουνα αυτο

https://www.skroutz.gr/s/16033198/Lian-Li-PC-O11-Dynamic-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-Πλαϊνό-Παράθυρο-Μαύρο.html?from=listing#reviews

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θα φιλοξενησει;  Έχεις ψυγείο η ψυγεια;

Αν θες τη γνώμη μου πάρε ποιοτικά extensions ezdiy fab ή cablemod. Τι χρώμα έχεις στο νου σου; Μονόχρωμο διχρωμο τριχρωμο;

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ.
24 minutes ago, radiohead said:

Τι θα φιλοξενησει;  Έχεις ψυγείο η ψυγεια;

Αν θες τη γνώμη μου πάρε ποιοτικά extensions ezdiy fab ή cablemod. Τι χρώμα έχεις στο νου σου; Μονόχρωμο διχρωμο τριχρωμο;

Σκεφτομουνα για διχρωμ μαυρο-κοκκινο

Εχω μητρικη atx x570 και τριπλο ψυγειο artic freezer ii 360 και καρτα 6800xt

• Like 1
Δημοσ.

Το dynamic είναι για περισσοτερο πράγμα. Θα ψιλοφαινεται άδειο και υπολόγισε και το κόστος για να το γεμίσεις ανεμιστήρες. Το lancool ii της ίδιας εταιρίας η το νέο III τα τσεκαρες; Θες φωτισμό απαραίτητα; Γιατί το ένα βγαίνει χωρίς argb fans στα 140 και στα 165 μέ.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, radiohead said:

Το dynamic είναι για περισσοτερο πράγμα. Θα ψιλοφαινεται άδειο και υπολόγισε και το κόστος για να το γεμίσεις ανεμιστήρες. Το lancool ii της ίδιας εταιρίας η το νέο III τα τσεκαρες; Θες φωτισμό απαραίτητα; Γιατί το ένα βγαίνει χωρίς argb fans στα 140 και στα 165 μέ.

Απλα αυτα τα κουτια ειναι πιο συνηθησμενα γιαυτο κοιταγα το o11 dynamic

Τωρα εχω το phanteks p600s τρομερο κουτι αλλα θελω λιγο διαφορετικο στυλ και ματι

• Like 1
Δημοσ.

Σε επιασα οκ θες να φύγεις από κλασικό πύργο. Το κόκκινο μαύρο σε δεσμεύει σε σύγκριση με κλασικ μαύρο https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08T9G31QF/ref=sspa_mw_detail_2?ie=UTF8&psc=1&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9kZXRhaWwp13NParams&th=1

Αλλά όπως εσύ θες 

https://www.skroutz.gr/comparelists/757?compare=27043887,29059748,29059529

Δύο οκταπινα έχει η κάρτα σου;

Δημοσ.
1 minute ago, radiohead said:

Σε επιασα οκ θες να φύγεις από κλασικό πύργο. Το κόκκινο μαύρο σε δεσμεύει σε σύγκριση με κλασικ μαύρο https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B08T9G31QF/ref=sspa_mw_detail_2?ie=UTF8&psc=1&sp_csd=d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9kZXRhaWwp13NParams&th=1

Αλλά όπως εσύ θες 

https://www.skroutz.gr/comparelists/757?compare=27043887,29059748,29059529

Δύο οκταπινα έχει η κάρτα σου;

Ναι 2 οκταπινα εχει..θα μαρεσε και ολο κοκκινο μονοχρωμο..καλυτερα λες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή, τα καλώδια δεν είναι universal και δεν ταιριάζουν σε όλα τα τροφοδοτικά. Ακόμη και τροφοδοτικά της ίδιας εταιρίας δεν χρησιμοποιούν όλα τα ίδια καλώδια.

Διαφορετικά, αν δεν προσέξετε τα καλώδια και βάλετε ότι να 'ναι, τότε καλά πυροτεχνήματα.

DON'T MIX AND USE CABLES FOR AND FROM DIFFERENT MODULAR PSUS

Πάντα να χρησιμοποιείται τα modular καλώδια του κατασκευαστή.

Τώρα, από την άλλη, υπάρχουν κάποια καλώδια extensions (που κουμπώνουν στα καλώδια του τροφοδοτικού), και αυτά σε γενικές γραμμές ειναι ΟΚ, εφόσον προέρχονται από reputable κατασκευαστή.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Προσοχή, τα καλώδια δεν είναι universal και δεν ταιριάζουν σε όλα τα τροφοδοτικά. Ακόμη και τροφοδοτικά της ίδιας εταιρίας δεν χρησιμοποιούν όλα τα ίδια καλώδια.

Διαφορετικά, αν δεν προσέξετε τα καλώδια και βάλετε ότι να 'ναι, τότε καλά πυροτεχνήματα.

DON'T MIX AND USE CABLES FOR AND FROM DIFFERENT MODULAR PSUS

Πάντα να χρησιμοποιείται τα modular καλώδια του κατασκευαστή.

Τώρα, από την άλλη, υπάρχουν κάποια καλώδια extensions (που κουμπώνουν στα καλώδια του τροφοδοτικού), και αυτά σε γενικές γραμμές ειναι ΟΚ, εφόσον προέρχονται από reputable κατασκευαστή.

Ναι νομίζω ήταν σαφές από το πρώτο ποστ. Κάποιες εταιρίες βγάζουν για τα δικά τους και για συγκεκριμένα μοντέλα. Το ίδιο και η cablemod που βγάζει και individual αλλά είναι πιο ακριβα από τα extensions  Τα extensions από την άλλη κάνουν για όλα τα τροφοδοτικά και οι δύο εταιρίες που προτείνω βγάζουν ποιοτικό και δοκιμασμένο προϊόν. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...