Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ποιο flagship θα προτείνατε με μεγάλη οθόνη & έμφαση την κάμερα (ιδανικά να έχει optical zoom & ultrawide) και τιμή μέχρι 1.000€ (ίσως και λίγο παραπάνω);

Κοίταξα το S22+ αλλά οι κριτικές είναι μάλλον μέτριες. Το S22 Ultra είναι ίσως αυτό που με τραβάει περισσότερο αλλά δεν θέλω ξανά curved screen. Huawei αν και ήμουν fan δεν θα έπαιρνα μέχρι να τελειώσει η ιστορία με τα Google Services (και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω G space). Το Xiaomi 12T PRO δεν έχει optical zoom.

Να ξανασκεφτώ κάποιο από τα παραπάνω; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο ή να περιμένω για τα μοντέλα του 2023;

Δημοσ.

τώρα η αλήθεια είναι ότι όταν λες μεγάλη (και καλής ποιοτητας) οθόνη, καλή κάμερα, και ειδικά optical zoom, η προφανής απάντηση είναι samsung s2x ultra. 

τι σε ενοχλεί στην curved screen? Παντως αν βάλεις screen protector και ειδικά και θήκη, σχεδον εξαφανίζεται η αίσθηση του curved. 

τέλος, σε 3 μήνες περίπου βγαίνει το s23 ultra, που εκτός από 200mp κάμερα, λένε και ότι η οθόνη θα είναι ή flat ή έστω λιγότερο curved. αφού αναφέρεις ότι μπορείς να περιμένεις, εγώ θα το σκεφτόμουν σοβαρά το s23 ultra. 

• Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sattack είπε

τώρα η αλήθεια είναι ότι όταν λες μεγάλη (και καλής ποιοτητας) οθόνη, καλή κάμερα, και ειδικά optical zoom, η προφανής απάντηση είναι samsung s2x ultra. 

τι σε ενοχλεί στην curved screen? Παντως αν βάλεις screen protector και ειδικά και θήκη, σχεδον εξαφανίζεται η αίσθηση του curved. 

τέλος, σε 3 μήνες περίπου βγαίνει το s23 ultra, που εκτός από 200mp κάμερα, λένε και ότι η οθόνη θα είναι ή flat ή έστω λιγότερο curved. αφού αναφέρεις ότι μπορείς να περιμένεις, εγώ θα το σκεφτόμουν σοβαρά το s23 ultra. 

+ ότι απο ότι ακούγεται θα έχει snapdragon στην ευρώπη

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω το S9+ ποτέ μου δεν συμπάθησα την κυρτή οθόνη ούτε στην χρήση ούτε σε θέματα τοποθέτησης tempered glass κτλ. Με δεδομένο πως δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα το S22 Ultra μάλλον θα περιμένω για το S23.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, το καινούργιο είναι πάντα καλύτερο 😁

πάντως μιας και το συζητήσαμε, εγώ έβαλα το whitestone dome και νομίζω φαίνεται πως προστατεύει καλά και ταυτόχρονα μειώνει καπως και την αίσθηση της καμπυλότητας.

received_5561870367262576.jpeg

με τη θήκη, ακόμα περισσότερο. 

οπότε το s23u και λίγο κυρτό να είναι, δεν θα σε πειράξει. 

received_2948039372158437.jpeg

Επεξ/σία από sattack
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GATE123 είπε

vivo x80 pro

Δυσκολα θα βρεις ανθρωπο που εχει μια χιλιαρα στην τσεπη για κινητο και θα σου πει οτι θα παρει κατι αλλο εκτος απο iphone - samsung.

Τωρα εξαιρεσεις βεβαια υπαρχουν, αλλα καταλαβαινεις τι λεω.

Επεξ/σία από BertaJourdan
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gpgalanis είπε

Δεν είμαι αρνητικός στο Vivo επειδή δεν είναι Samsung. Από υποστήριξη, updates, service κτλ πως είναι;

Vivo ,Oppo, OnePlus, Realme όλα είναι μαζί.

Smartec το service.

Update όπως όλα τα stock Android.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Vivo ,Oppo, OnePlus, Realme όλα είναι μαζί.

Smartec το service.

Update όπως όλα τα stock Android.

Τι εννοείς όπως όλα τα stock Android; Έχει πάρει Α13 το Vivo X80 Pro; Η Realme; H Oppo; Μόνο η Oneplus έδωσε και μόνο στα 10άρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Waiss είπε

Τι εννοείς όπως όλα τα stock Android; Έχει πάρει Α13 το Vivo X80 Pro; Η Realme; H Oppo; Μόνο η Oneplus έδωσε και μόνο στα 10άρια.

Ναι δεν το διατύπωσα σωστά.

Όσα έχουν καθαρό λειτουργικό.

Νομίζω στο vivo έχει βγεί beta developer 13.

Και η Samsung πήρε την 13.

Επεξ/σία από GATE123
  • Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Waiss είπε

Gt 2 pro (κινεζική rom) πήρε 13 η ευρωπαϊκή περιμένουμε από βδομάδα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Gt 2 pro (κινεζική rom) πήρε 13 η ευρωπαϊκή περιμένουμε από βδομάδα

Κίνα, Ινδία είναι αυτές που παίρνουν πρώτες.

Για ευρωπαϊκή χώρα λέμε.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, gpgalanis είπε

Κοίταξα το S22+ αλλά οι κριτικές είναι μάλλον μέτριες

Κατοχος του απο το Πασχα. Δεν εχω καποιο εντονο παραπονο περα ισως της μπαταριας. Για πες μου τι εχεις ακουσει για να σου πω αν θελεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...