μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Που μπορώ να απευθυνθώ για τεράστιες κακοτεχνίες δρόμων της περιφέρειας Βοιωτίας; Δεν είναι δήμου κτλ, είναι της περιφέρειας. Συγκεκριμένα ο παράδρομος ΕΟ. Για την Αττική ξέρω πως υπάρχει ένα νούμερο της περιφέρειας Ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλα κανεις και θελεις να το κανεις αλλα καλο ...ξεμπλεξιμο. Ξεκινα με τηλεφωνα και email στην Περιφερεια που λες .Μετα εγραφες αναφορες και να ζητας αριθμο πρωτοκολλου . Καλο κουραγιο . 1
Candela Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Καλά θα ήταν να υπήρχαν κακοτεχνίες δρόμου μόνο στην Βοιωτία. Σ όλη την Ελλάδα έτσι είναι. Ειδικά, όταν ανοίγουν την άσφαλτο λωρίδα για να περάσουν σωλήνες για νερό και στρώνουν από πάνω άσφαλτο ο δρόμος γίνεται ανώμαλος σε εκείνο το σημείο και αποκτά λακκούβες
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Καλα κανεις και θελεις να το κανεις αλλα καλο ...ξεμπλεξιμο. Ξεκινα με τηλεφωνα και email στην Περιφερεια που λες .Μετα εγραφες αναφορες και να ζητας αριθμο πρωτοκολλου . Καλο κουραγιο . Δε θέλω τίποτα επίσημο ακόμη. Η δύναμη του να τους πρίζεις τα @@@ αρκεί αυτό το email και τηλέφωνο ψάχνω 😂 σε ποιο τμήμα; στον δήμο που μένω, για παρόμοια πράγματα μου λένε στείλτε εμαιλ. Στέλνω εμαιλ, τίποτα. Ξανά, τίποτα κοκ. Μετά από πολλές προσπάθειες μου απάντησαν να τους δώσω τηλέφωνο επικοινωνίας 😂 12 λεπτά πριν, Candela είπε Καλά θα ήταν να υπήρχαν κακοτεχνίες δρόμου μόνο στην Βοιωτία. Σ όλη την Ελλάδα έτσι είναι. Ειδικά, όταν ανοίγουν την άσφαλτο λωρίδα για να περάσουν σωλήνες για νερό και στρώνουν από πάνω άσφαλτο ο δρόμος γίνεται ανώμαλος σε εκείνο το σημείο και αποκτά λακκούβες Άσχετο με το ζητούμενο αλλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Candela Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 47 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Που μπορώ να απευθυνθώ για τεράστιες κακοτεχνίες δρόμων της περιφέρειας Βοιωτίας; Δεν είναι δήμου κτλ, είναι της περιφέρειας. Συγκεκριμένα ο παράδρομος ΕΟ. Για την Αττική ξέρω πως υπάρχει ένα νούμερο της περιφέρειας Ευχαριστώ Τι ακριβώς κακοτεχνία έχει ο συγκεκριμένος δρόμος? Είναι πολύ στενός, ή τίποτα άλλο?
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Candela είπε Τι ακριβώς κακοτεχνία έχει ο συγκεκριμένος δρόμος? Είναι πολύ στενός, ή τίποτα άλλο? Παρά μα πάρα πολλές λακούβες συνεχόμενα για 3 χλμ Βαθιες, πλατιές, με ανωμαλία λόγω των φορτηγών σα σαμαρακια κτλ
Candela Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Παρά μα πάρα πολλές λακούβες συνεχόμενα για 3 χλμ Βαθιες, πλατιές, με ανωμαλία λόγω των φορτηγών σα σαμαρακια κτλ Αν έχεις πάθει ζημιά στο όχημα σου από λακκούβες ή ο ίδιος σου (πχ αν έπεσες από μοτοσυκλέτα εξαιτίας λακκούβας) βρήκα αυτό εδώ που λέει τι ενέργειες να κάνεις: https://www.newsauto.gr/news/etsi-tha-apozimiothite-an-pathete-zimia-apo-lakkouva/ Τώρα δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να βγεις κερδισμένος στην πράξη 1
Dantε Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 14 ώρες πριν, Candela είπε Αν έχεις πάθει ζημιά στο όχημα σου από λακκούβες ή ο ίδιος σου (πχ αν έπεσες από μοτοσυκλέτα εξαιτίας λακκούβας) βρήκα αυτό εδώ που λέει τι ενέργειες να κάνεις: https://www.newsauto.gr/news/etsi-tha-apozimiothite-an-pathete-zimia-apo-lakkouva/ Τώρα δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι να βγεις κερδισμένος στην πράξη Αν κανεις σωστα τις ενεργειες, μια χαρα αποζημιωνεσαι. Απλα λιγος κοσμος το κανει οποτε και δε κανουν συχνα ενεργειες για να διορθωσουν και τις κακοτεχνιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα