Προς το περιεχόμενο

Applecare+

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από enlightened,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/3/2023 στις 10:29 ΠΜ, takislz είπε

To AppleCare είναι μια κουταμάρα και μισή!

Έχουν περάσει από τα χέρια μου στα 20 χρόνια που είμαι στα Μακ, πάνω από δέκα υπολογιστές.

Αν δεν πάθει κάτι στις αρχές (1ο εξάμηνο) που φυσικά το καλύπτει η 2ετής εγγύηση, δεν παθαίνει τίποτα για πολλά χρόνια.

Ο ένας επιπλέον χρόνος, από 2 στα 3, είναι απλά, πεταμένα λεφτά! Φυσικά ο καθένας όπως το αξιολογεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως τον 3ο χρόνο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι.

Εγώ πάντως που έσπασα την πλατουλα του 15promax μόλις βγήκε την έφτιαξα με ένα 20ρικακι με το apple care+ . 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 24/3/2023 στις 10:29 ΠΜ, takislz είπε

To AppleCare είναι μια κουταμάρα και μισή!

Έχουν περάσει από τα χέρια μου στα 20 χρόνια που είμαι στα Μακ, πάνω από δέκα υπολογιστές.

Αν δεν πάθει κάτι στις αρχές (1ο εξάμηνο) που φυσικά το καλύπτει η 2ετής εγγύηση, δεν παθαίνει τίποτα για πολλά χρόνια.

Ο ένας επιπλέον χρόνος, από 2 στα 3, είναι απλά, πεταμένα λεφτά! Φυσικά ο καθένας όπως το αξιολογεί, αλλά η πραγματικότητα είναι πως τον 3ο χρόνο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί κάτι.

iPad 4 με την πιο ελαφριά χρήση που μπορεί κάποιος να φανταστεί, 1 μήνα μετά το πέρας της “ετήσιας” τότε εγγύησης αποφάσισε μια πρωία να μην ξαναανάψει ποτέ - καπούτ! Κατά τα άλλα το macbook alu του 2008 ακόμα το χρησιμοποιώ με 23άρι μόνιτορ ως συμπληρωματικό desktop μηχάνημα με την τρέχουσα έκδοση seqouia μέσω opencore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...