Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Εχθές μου ήρθαν ένα ζευγάρι μποτάκια που είχα παραγγείλει από boozt. Δυστυχώς, το ένα είναι... ας το πω τσαλακωμένο σε ένα σημείο του. Αυτό φτιάχνεται ή να το επιστρέψω; Δείτε και τις φώτο. 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Δημοσ.

Να ήταν φορεμένο; Να το δοκίμαζαν;

Πάντως θεωρώ πως κι εσύ φορώντας τα έτσι θα γίνουν, στο σημείο αυτό λογικά θα λυγίζουν λόγω της κίνησης του ποδιού και θα κάνουν αυτό το "τσαλακωμα".

• Like 3
Δημοσ.

Για αστοχία υλικού μου κάνει ή κάτι βαρύ ήταν από πάνω του και τσαλακώθηκε. Σε εκείνο το σημείο δε λυγίζει ένα παπούτσι οπότε θα έλεγα να τους το επιστρέψεις.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Για αστοχία υλικού μου κάνει ή κάτι βαρύ ήταν από πάνω του και τσαλακώθηκε. Σε εκείνο το σημείο δε λυγίζει ένα παπούτσι οπότε θα έλεγα να τους το επιστρέψεις.

Ερώτηση για διακρίβωση της παραπάνω άποψης: Έχεις φορέσει ποτέ δερμάτινα μποτάκια;

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι καλο δέρμα τοτε είναι λογικό να εχει αυτες τις ραγαδες στην εξωτερική στιβαδα του. Ειδικα το μποξ ειναι παντα έτσι. Τωρα το αισθητικο κομματι είναι αλλο καπελο.

Αν είναι κατώτερης ποιοτητας δερμα ή πλαστικό, επιστρεψε τα, ειναι ελάττωμα.  

Δημοσ.

Παντως εκτος απο τσαλακωμα φαινεται και "σπασιμο" του υλικου. Σα να παει να ξεφλουδισει το εξωτερικο. Προσωπικα θα τα επεστρεφα. Αλλο να το κανεις εσυ αλλο να το αγοραζεις ετσι. 

Δημοσ.

Στην 2η φωτο φαινεται ξεκαθαρα η διαφορα μεταξυ των ραγαδων που πρεπει να εχει φυσιολογικα, και αυτης της καμπυλης που μαλλον εγινε απο βαρυ αντικειμενο/αστοχια κτλ.

Και εγω θα τα επεστρεφα. Σιγουρα σε ενοχλει, οποτε απο το να το γυρισεις στο κεφαλι σου, αλλαξε τα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...