Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα αντικείμενο αξίας περίπου 60 από Αγγλία, στις 8/9. Το παρέλαβα περίπου 1 εβδομάδα μετά από την FedEx.

Χθες, 27/10,  περίπου ενάμιση μήνα μετά , πήρα ένα γράμμα τους,  να πληρώσω 17.96  για δασμούς εισαγωγής .

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν δασμοί από εκτός ΕΟΚ κράτη.
Την καθυστερημένη αξίωση καταβολής. και χωρίς απόδειξη τελωνείου  δυσκολεύομαι .

Είναι η σωστή διαδικασία ;

Δημοσ.

Εγώ τους έγραψα εκεί που δε πιάνει μελάνι. Δε γίνεται να απαιτείς χρήματα (έστω και ευτελή ποσά) χωρίς πρότερη ενημέρωση. Πρώτα επικοινωνείς (ενημερώνεις για τις διαδικασίες και τα ποσά), ύστερα εκτελωνίζεις, παραδίδεις και απαιτείς το ποσό για το οποίο ενημέρωσες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, robin54 είπε

Αγόρασα ένα αντικείμενο αξίας περίπου 60 από Αγγλία, στις 8/9. Το παρέλαβα περίπου 1 εβδομάδα μετά από την FedEx.

Χθες, 27/10,  περίπου ενάμιση μήνα μετά , πήρα ένα γράμμα τους,  να πληρώσω 17.96  για δασμούς εισαγωγής .

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν δασμοί από εκτός ΕΟΚ κράτη.
Την καθυστερημένη αξίωση καταβολής. και χωρίς απόδειξη τελωνείου  δυσκολεύομαι .

Είναι η σωστή διαδικασία ;

Για δέμα από Τουρκία μου έτυχε το ίδιο. Το παρέδωσαν χωρίς καμιά ενημέρωση, μου ήρθε επιστολή την οποία αγνόησα ως scam μιας και δεν ανέφερε λεπτόμερειες και όταν ήρθε και η δεύτερη επιστολή έκανα ένα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών τους και μου το επιβεβαίωσαν.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, αντιμετωπίζω το ιδιο πρόβλημα. Τι εξέλιξη είχατε εσείς?

Εχω επικοινωνία,πριν την παράδοση, μέσω mail οπου ρωτάω αν υπάρχει χρέωση, δεν μου απάντησαν ποτέ. Παρέδοσαν κανονικά το δέμα και σχεδόν 3 μήνες μετά λαμβάνω γράμμα οτι οφείλω 45€. Οι τύποι είναι απίστευτοί.

Δεν ξέρω τι να κάνω...να τους τα δώσω ή όχι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...