Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια πτήση για μεθαύριο με ενδιάμεση στάση όπου θα αλλάξω αεροπλάνο. Με την ίδια εταιρία θα γίνουν και οι δύο πτήσεις. Θα έχω και βαλίτσα μαζί μου και ανησυχώ λίγο για το αν θα φτάσει με επιτυχία στον τελικό προορισμό. Επικοινώνησα ήδη με το customer service της εταιρίας και μου είπαν ότι θα την παραλάβω κατευθείαν στο δεύτερο προορισμό. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά για να διασφαλίσω ότι θα φτάσει. Φαντάζομαι ότι θα ήταν καλό και να το διευκρινίσω στο αεροδρόμιο (ότι δλδ έχω πτήση με ανταπόκριση και θα λάβω τη βαλίτσα στον τελικό προορισμό)· ίσως χρειάζεται να περάσει ο υπάλληλος κάποιο έξτρα πχ αυτοκόλλητο στην αποσκευή.

Εσείς τι λέτε; Έχετε ανάλογη εμπειρία;

Δημοσ.

Καλησπέρα έπειτα από δεκάδες πτήσεις με ανταπόκριση, θα σου πω να μην ανησυχείς καθόλου. Είναι συνηθισμένη διαδικασία, και θα φτάσει στον τελικό της προορισμό. Έτσι κι αλλιώς δε θα είσαι ο μόνος με πτήση με ανταπόκριση, οπότε θα φτάσουν όλες μαζί στον τελικό προορισμό.

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Έχω μια πτήση για μεθαύριο με ενδιάμεση στάση όπου θα αλλάξω αεροπλάνο. Με την ίδια εταιρία θα γίνουν και οι δύο πτήσεις. Θα έχω και βαλίτσα μαζί μου και ανησυχώ λίγο για το αν θα φτάσει με επιτυχία στον τελικό προορισμό. Επικοινώνησα ήδη με το customer service της εταιρίας και μου είπαν ότι θα την παραλάβω κατευθείαν στο δεύτερο προορισμό. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά για να διασφαλίσω ότι θα φτάσει. Φαντάζομαι ότι θα ήταν καλό και να το διευκρινίσω στο αεροδρόμιο (ότι δλδ έχω πτήση με ανταπόκριση και θα λάβω τη βαλίτσα στον τελικό προορισμό)· ίσως χρειάζεται να περάσει ο υπάλληλος κάποιο έξτρα πχ αυτοκόλλητο στην αποσκευή.

Τιποτα δεν μπορείς να κάνεις,εκτός αν μπορείς να την παρεις καμπίνα.

29 λεπτά πριν, Nikos Chatzoglou είπε

Πάντως γενικότερα τα προβλήματα του καλοκαιριού δεν υπάρχουν πλέον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...