Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από έναν μήνα έβαλα για πρώτη φορά να πουλήσω κάτι πράγματα από το σπίτι στο Marketplace.

Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα εκεί, αλλά μέτρησα 26 άτομα να με ρωτάνε εάν είναι διαθέσιμο ακόμη αυτό που πουλάω, να τους απαντάω ότι είναι διαθέσιμο και να μην μου γράφουν κάτι μετά.

Τι παίζει;

Δημοσ.

welcome στην παράνοια , αυτό είναι κλασσικό , πατάνε το αυτοματοποιημένο "αν είναι διαθέσιμο" , μη δίνεις σημασία , έχει πολύ σαπίλα εκεί ,δεν είναι τίποτα αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ναι, δυστυχώς κλασικό. Εγώ πήγα να πουλήσω ένα παλιό ψυγείο εκεί μέσα (σε τιμή πραγματικά ξεφτίλα) και άκρη δεν έβγαλα. Εκνευρίστηκα τόσο πολύ που τελικά το χάρισα σε έναν φίλο μου εκείνη την περίοδο ξεκινούσε την δική του επιχείρηση και χρειάζονταν ψυγείο για το καινούριο γραφείο του. Αλλά γενικά, εάν ψάξεις, υπάρχουν και νορμάλ πωλητές (και αγοραστές). Εγω έχω αγοράσει πολλά πράγματα από εκεί μέσα και όλα μια χαρά έχουν βγει.

Δημοσ.

Το χειρότερο, αλλά ταυτόχρονα, και το μεγαλύτερο marketplace. Δε διαβάζουν καν τις αγγελίες, πατάνε τα κουμπάκια κατά τύχη, κ.λπ. Θέλει υπομονή και ... "στ'αρχιδισμό" για να μη τρελαθείς. Εγώ σβήνω τα μισά μηνύματα χωρίς απάντηση :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το marketplace ειναι το μεγαλυτερο site "γενικων" αγγελιων, με οτι συνεπαγεται αυτο σε θετικα κι αρνητικα.

Με τυπικο face control profile check αυτων που σου στελνουν, σχετικα ευκολα καταλαβαινεις σε ποιους δεν χρειαζεται ή δεν πρεπει να απαντησεις και με τους υπολοιπους προχωρας οπως θα προχωρουσες και σε ενα αλλο site αγγελιων. Με τον τροπο αυτο, περιοριζονται αρκετα τα αρνητικα.

hint: To 95% οσων στελνουν "Είναι ακόμα διαθέσιμο;" δεν χρειαζονται καν τσεκαρισμα στο προφιλ τους. Απαντας ενα ξερο "Ναι" και τελειωνει εκει το θεμα αφου δεν θα επανελθουν, οπως λες κι εσυ αλλωστε. Σιγα τα ωα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fan είπε

Πριν από έναν μήνα έβαλα για πρώτη φορά να πουλήσω κάτι πράγματα από το σπίτι στο Marketplace.

Δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα εκεί, αλλά μέτρησα 26 άτομα να με ρωτάνε εάν είναι διαθέσιμο ακόμη αυτό που πουλάω, να τους απαντάω ότι είναι διαθέσιμο και να μην μου γράφουν κάτι μετά.

Τι παίζει;

Κάποια στιγμή θα σου στείλει και κάποιος που θα ενδιαφέρεται. Προσωπικά τις περισσότερες αγοροπωλησίες τις έχω κάνει από FB .

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ έχω πουλήσει κάπου 6 με 7 φορές από έπιπλο μέχρι macbok χωρίς πρόβλημα. Φυσικά θέλει προσοχή. Πάντα με συνάντηση ή κατάθεση σε λογαριασμο από πριν την αποστολή 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, liakjim είπε

Κάποια στιγμή θα σου στείλει και κάποιος που θα ενδιαφέρεται. Προσωπικά τις περισσότερες αγοροπωλησίες τις έχω κάνει από FB .

Μία από τα ίδια. Αν είχε αξιολογήσεις τις προκοπής εκεί θα είχα εκατοντάδες αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ. Μετά ήρθα εδω ινσομνια. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, korakios είπε

welcome στην παράνοια , αυτό είναι κλασσικό , πατάνε το αυτοματοποιημένο "αν είναι διαθέσιμο" , μη δίνεις σημασία , έχει πολύ σαπίλα εκεί ,δεν είναι τίποτα αυτό

Και τι το πατάνε εάν δεν ενδιαφέρονται? Έτσι για την ανωμαλία?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτά που αναφέρουν οι περισσότεροι συμβαίνουν σε όλες τις σελίδες του είδους .

Για το marketplace  του Insomnia  ποια είναι η άποψη σας ;

Επεξ/σία από kawavn800
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Για το marketplace  του Insomnia  ποια είναι η άποψη σας ;

Δεν τα συζητάμε αυτά γιατί κλειδώνουν :P

Στο FB ναι ότι να ναι στέλνουν αλλά όντως και εγώ έχω πουλήσει περισσότερα και ποιο αξίας πράγματα γιατί υπάρχει που και που κάποιος που ενδιαφέρεται και ειναι νορμάλ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, valantis123 είπε

Δεν τα συζητάμε αυτά γιατί κλειδώνουν :P

Στο FB ναι ότι να ναι στέλνουν αλλά όντως και εγώ έχω πουλήσει περισσότερα και ποιο αξίας πράγματα γιατί υπάρχει που και που κάποιος που ενδιαφέρεται και ειναι νορμάλ.

Εννοώ εάν σας στέλνουν μηνύματα και μετά σιωπούν. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kawavn800 είπε

Εννοώ εάν σας στέλνουν μηνύματα και μετά σιωπούν. 

ναι , αρκετές φορές παλιότερα , πλέον όχι τόσο (μπορεί να βοήθησε οτι μπλοκάρω όσους το κάνουν )

Δημοσ.
Στις 30/10/2022 στις 12:54 ΜΜ, Fan είπε

Τι παίζει;

Mα και εδω στο insomnia συμβαινει αυτο, στελνουν υποτιθεται ενδιαφερομενοι και δεν ξαναπαντανε. Η καλυτερη λυση ειναι αναμονη 2 ημερων και μετα "αποχωρηση απ τη συνομιλια".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...