energy52 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Θα μπορουσε να μου πει καποιος, για την περιοδο που σταματα η θερμανση και για χρηση του λεβητα μονο για ΖΝΧ (για οσους δεν εχουν ηλιακο) πόσο σας έρχεται το μηνα; ξερω ζηταω μπακαλιστικο υπολογισμο αλλα ετσι στο περιπου να χω μια εικονα γιατι εχω κανει αιτηση και περιμενω μετρητη! Με μπουκαλα 25αρα που το δουλευω τωρα, την εβαλα μεσα Ιουνιου με 50 ευρω κι ακομα εχει μεσα με φουλ χρηση 5μελης οικογενεια!Ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω εχω ηλιακο, αλλα το φα εχει και πάγια εκτός της κατανάλωσης, 5-7 πληρώνω εγω τον μήνα χωρίς κατανάλωση, επισης δεν νομιζω να μπορεί καποιος να σου πει πλεον κάποιο ποσό γιατι κάθε μέρα αλλάζουν οι τιμές, μετά είναι οι επιδοτήσεις κλπ κλπ Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από NikosKallithea 1
lordvec Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με ατομικό λέβητα ΦΑ υπολογίζω 1 με 1,5 kwh ανά μπάνιο (15 λεπτά της ώρας) τώρα που είναι καλοκαίρι και έχω το νερό σε χαμηλή θερμοκρασία (36 βαθμούς, πιθανό πρόβλημα λεγιονέλλας αντιμετωπίζεται με σχετικό κύκλο υψηλής θερμοκρασίας). Φαντάζομαι με το νερό πιο ψηλά το χειμώνα θα ανέβει αλλά πού να πάει; Στις 2kwh; Σε εξοχικό που έχω με ένα καυστήρα μόνο για ΖΝΧ με μπουκάλα, 3 καλοκαίρια τώρα, 2 οικογένειες επί 15 μέρες ανά καλοκαίρι και η μπουκάλα ακόμα γεμάτη είναι! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2022 από lordvec 2
pontez2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 30/10/2022 στις 1:10 ΜΜ, energy52 είπε Θα μπορουσε να μου πει καποιος, για την περιοδο που σταματα η θερμανση και για χρηση του λεβητα μονο για ΖΝΧ (για οσους δεν εχουν ηλιακο) πόσο σας έρχεται το μηνα; ξερω ζηταω μπακαλιστικο υπολογισμο αλλα ετσι στο περιπου να χω μια εικονα γιατι εχω κανει αιτηση και περιμενω μετρητη! Με μπουκαλα 25αρα που το δουλευω τωρα, την εβαλα μεσα Ιουνιου με 50 ευρω κι ακομα εχει μεσα με φουλ χρηση 5μελης οικογενεια!Ευχαριστω! Η θερμανση του νερού (ανάλογα με τον λέβητα πάντα), έχει ελάχιστη κατανάλωση υγραερίου. Πρώτη φορά φέτος δεν άνοιξα καθόλου θερμοσιφωνα το καλοκαίρι και χρησιμοποιω μονο την 25άρα που την έχω απο αρχές Απριλίου την ίδια. Για θέρμανση τη χρησιμοποίησα ελάχιστα εκείνο τον Απρίλιο. Η φιάλη έχει ακόμα πολύ πράμα να δωσει και κάνουμε καθημερινά μπάνιο και ντουζ 4 άτομα. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2022 από pontez2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα