Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν δεν κανω λαθος, ειναι και ενας λογος που στα κουτια, το δεξι ειναι το πρωτο προσβασιμο παπουτσι. Οχι? 

Για να το επιβεβαιωσω, ειδα και καποια unboxing, το δεξι βγαινει 1ο 😛 

Ναι το δεξί είναι πρώτο συνήθως αλλά δε νομίζω να είναι ο λόγος αυτός. Έχω δει πολλές γυναίκες να έχουν το αριστερό μεγαλύτερο (ή τουλάχιστον έτσι λένε). 

Δημοσ.

Φορας το παπουτσι με το ειδος της καλτσας που θα το φορας και φροντιζεις να εχεις μισο εκ κενο μπροστα το πολυ 1 εκ αν το μικροτερο σου ειναι μικρο. Τα πινακακια μεγεθων καθε εταιρειας βοηθουν. Στα πλαγια ναι το παπουτσι ανοιγει αλλα οχι με ολα τα υλικα μονο με τα φυσικα δηλαδη υφασμα και δερμα. Η δερματινη δεν πηρε ποτε την φορμα του ποδιου μου. Αν σε χτυπησει λιγο δερματινο ή με δερματινη παπουτσι βαζεις λιγο βαζελινη εσωτερικα στο σημειο να μαλακωσει. 

Αυτς γενικοι κανονες αλλα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις.

Δημοσ.

Εγώ πάντα ψάχνω παπούτσια που έχουν αντιστοίχηση νούμερου με μήκος. Στα puma, Lacoste πχ θέλω 42, σε Nike 42.5 ενώ σε κάτι εργασίας giasco 41.

Όλα ιντερνετικά τα παίρνω και πότε δεν είχα θέμα. Μόνο τα puma, Nike είχα δοκιμάσει live , πριν ανακαλυφθούν οι online αγορές 😝

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Ανέκαθεν φορούσα δυο συγκεκριμένες μάρκες παπουτσιών ( 47 στο νούμερο), οπότε δεν συνάντησα πρόβλημα μέχρι πρόσφατα.

Πρόσφατα, αγόρασα παπούτσια για πεζοπορία και συγκεκριμένα της Grisport. 

Όταν πήγα στο κατάστημα για να τα αγοράσω, δοκίμασα τρία νούμερα του συγκεκριμένου ζευγαριού 47,46,45. Όταν έβαλα το 47αρι , τα παπούτσια ήταν αρκετά μεγάλα και πήγα στο 46αρι όπου εκει διαπιστωσα ότι είναι κάπως καλύτερο, ωστόσο το πόδι μου "ψιλοκολυμπούσε". Δοκιμάζοντας το 45άρι, είδα ότι "κούμπωσε" κατευθείαν στο πόδι μου, αν και μπροστά τα δάκτυλα τα ένιωθα λίγο άβολα, μέχρι να ανοίξει το παπούτσι ( στο πλάτος). Ο καταστηματάρχης μου είπε επειδή με είδε σε δίλημμα, να βαλω στο αριστερό πόδι το 46αρι και στο δεξι το 45αρι , να περπατήσω λίγο, και να διαπιστώσω τη διαφορά. Εν τέλει αγόρασα το 45αρι.

Επειδή οι γραμμές των παπουτσιών διαφέρουν από μάρκα παπουτσιού σε μάρκα, και πολλές φορές δημιουργείται πρόβλημα, με ποιο τρόπο μπορούμε να καταλάβουμε ότι αγοράσαμε το σωστό παπούτσι που αντιστοιχεί στο νουμερό μας? 

Πως θα καταλαβουμε ότι ενώ το δοκιμάσαμε και μας έκανε, μεταγενέστερα δεν κάναμε τη λάθος επιλογή?

Έτσι όπως το περιγράφεις πιστεύω ότι έπρεπε να πάρεις το 46. Επειδή τα θες για πεζοπορία στις κατηφόρες παίζει να σε χτυπήσει στα δάχτυλα. Επίσης κάπου ανέφερες  ότι το δοκίμασες με σοσόνι, που θεωρώ πως όταν πας για πεζοπορία θα βάλεις πιο κατάλληλη κάλτσα. Άρα ίσως πρέπει να τους κάνεις και μία δοκιμή με κάλτσες που θα φοράς στην πεζοπορία. Αν δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει σε εξωτερικό χώρο φόρεσε τα στο σπίτι για 2-3 ώρες να δεις πως θα σου φανούν. 

Για να καταλάβεις γενικά αν είναι οκ ένα παπούτσι θα πρέπει:

• να φοράς τις αντίστοιχες κάλτσες για το είδος του παπουτσιού,
  • να δέσεις τα κορδόνια,
  • να το δοκιμάσεις και να περπατήσεις μέσα στο κατάστημα και όχι να είσαι καθιστός,
  • να μην σε πιέζει στην περιοχή των δακτύλων και αφήνει λίγο κενό μπροστά
  • να δοκιμάσεις συν/πλην νούμερα και στα δύο πόδια (γιατί τα πόδια μας έχουν διαφορετικό μήκος) 
Επεξ/σία από st@kas
Δημοσ.
Στις 31/10/2022 στις 12:42 ΠΜ, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Ανέκαθεν φορούσα δυο συγκεκριμένες μάρκες παπουτσιών ( 47 στο νούμερο), οπότε δεν συνάντησα πρόβλημα μέχρι πρόσφατα.

Πρόσφατα, αγόρασα παπούτσια για πεζοπορία και συγκεκριμένα της Grisport. 

Όταν πήγα στο κατάστημα για να τα αγοράσω, δοκίμασα τρία νούμερα του συγκεκριμένου ζευγαριού 47,46,45. Όταν έβαλα το 47αρι , τα παπούτσια ήταν αρκετά μεγάλα και πήγα στο 46αρι όπου εκει διαπιστωσα ότι είναι κάπως καλύτερο, ωστόσο το πόδι μου "ψιλοκολυμπούσε". Δοκιμάζοντας το 45άρι, είδα ότι "κούμπωσε" κατευθείαν στο πόδι μου, αν και μπροστά τα δάκτυλα τα ένιωθα λίγο άβολα, μέχρι να ανοίξει το παπούτσι ( στο πλάτος). Ο καταστηματάρχης μου είπε επειδή με είδε σε δίλημμα, να βαλω στο αριστερό πόδι το 46αρι και στο δεξι το 45αρι , να περπατήσω λίγο, και να διαπιστώσω τη διαφορά. Εν τέλει αγόρασα το 45αρι.

Επειδή οι γραμμές των παπουτσιών διαφέρουν από μάρκα παπουτσιού σε μάρκα, και πολλές φορές δημιουργείται πρόβλημα, με ποιο τρόπο μπορούμε να καταλάβουμε ότι αγοράσαμε το σωστό παπούτσι που αντιστοιχεί στο νουμερό μας? 

Πως θα καταλαβουμε ότι ενώ το δοκιμάσαμε και μας έκανε, μεταγενέστερα δεν κάναμε τη λάθος επιλογή?

Πας στο μαγαζι του 1comment το δοκιμαζεις και το παραγγελνεις απο skroutz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...