alset Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Τί ταψί μπορώ να χρησιμοποιήσω μέσα σε χύτρα ταχύτητας - instant pot; Ανοξείδωτο ατσάλι; Μπορεί να είναι αντικολλητικό ή από πέτρα; Μπορεί να είναι πήλινο ή σιλικόνης;
alset Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ναι, με μια υπερυψωμένη βάση, μικρό ταψί. Κάτω έχω το ρύζι και από πάνω στο ταψί θέλω να σπάω μερικά αυγά για να γίνονται όλα μαζί.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, alset είπε Ναι, με μια υπερυψωμένη βάση, μικρό ταψί. Κάτω έχω το ρύζι και από πάνω στο ταψί θέλω να σπάω μερικά αυγά για να γίνονται όλα μαζί. Οτι και να βάλεις που μπαίνει σε φουρνο θα ειναι οκ,φαντάζομαι. 1
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, alset είπε Τί ταψί μπορώ να χρησιμοποιήσω μέσα σε χύτρα ταχύτητας - instant pot; Ανοξείδωτο ατσάλι; Μπορεί να είναι αντικολλητικό ή από πέτρα; Μπορεί να είναι πήλινο ή σιλικόνης; Σχάρα για γάστρα στη διάμετρο που θες.
$Gkuts Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δες το εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Πρέπει να υπάρχει χώρος για την πίεση οπότε ενδέχεται να είναι επικίνδυνο να βάλεις κάτι μέσα μη ειδικά σχεδιασμένο. Σε ορισμένες περιπτώσεις ο κατασκευαστής έχει ως αξεσουάρ το εσωτερικό εξάρτημα όπως η Fissler, η WMF ή η Tupperware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα