Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FatalErr0r είπε

Είμαι χρόνια χρήστης σειράς OnePlus T  από το 5t και το κινητό δεν με έχει απογοητεύσει καθόλου μέχρι φέτος. Όσο αφορά τα Samsung και τα iPhone επειδή είμαι άνθρωπος που σπούδασε marketing θα πω ότι ναι είναι καλά κινητά άλλα με το marketing και το brand τους νομίζουν ότι είναι λογικό το 2κ€ ενώ τα κινητά τους στοιχίζουν 500€. Εντάξει είναι πολλά βάση του δικού σκεπτικού και δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν σε τόσο μεγάλο βαθμό άλλο 500 σε 1000 και άλλο 500 σε 2000✌️. Μου λες εσυ μετά καλά αλλά και το rog6pro βρίσκεται στα 2κ€ δεν δικαιολογείται η απόφαση σου θα σου πω δες τα χαρακτηριστικά του σε σχέση με τους 2 κολοσσούς 🤔 από την άλλη παίζω παιχνιδια στο κινητό και με βολεύουν αυτού του στιλ τα τηλέφωνα. Δεν θέλω καλή κάμερα αλλά αν ήθελα κάμερα δεν θα έπαιρνα κινητό μην λέμε ότι τα αυτονόητα. 

Στο Xiaomi δεν θα έλεγα όχι αν και με το OnePlus δεν έχουν τεράστιες διαφορές. 

Το poco δεν το έχω δουλέψει, έχω ακούσει πολλά καλά αλλά να πω την αλήθεια μου ως άσχετος της μάρκας θέλω να δω τι άλλο μπορεί να κάνει για να πω ότι ήθελα να το δοκιμάσω 😁

Τελικά με το ΦΠΑ τι θα γίνει ρε παιδιά😁? Που θα μπορούσα αν απευθυνθώ?🤔

συμφωνώ για το θέμα marketing που είπες, όσο για τα one plus πολλοί λένε ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε android overall, εγώ προσωπικά αν και έχω αλλάξει πολλά κινητά δε πήγα ποτέ σε one plus (δεν υπάρχει κάποιος λόγος απλά δεν έτυχε), το θέμα είναι ότι ψάχνω να αλλάξω ένα κινητό που το πήρα 300 και κάτι ψηλά ευρώ το οποίο το αλλάζω καθαρά λόγω χαζομάρας όπως και τα περισσότερα που έχω αλλάξει (μου αρέσει να αλλάζω συχνά), το θέμα είναι ότι ψάχνω κάτι καλύτερο αλλά εν τέλει δε ξέρω αν θέλω να δώσω αρκετά χρήματα για μια ναυαρχίδα έστω και περσινή η να πάω πχ σε κάνα xiaomi 12 που φαίνεται αρκετά καλό και με καλή τιμή πάνω απ' όλα για αυτά που έχω δει ότι προσφέρει, όσον αφορά την απαλλαγή ΦΠΑ θα σε βοηθούσε να μπεις στους τρόπους πληρωμής του μαγαζιού που θες να πάρεις το κινητό που τα λέει όλα αναλυτικά, έτσι ψάχνομαι κι εγώ!

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, beverlover είπε

συμφωνώ για το θέμα marketing που είπες, όσο για τα one plus πολλοί λένε ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε android overall, εγώ προσωπικά αν και έχω αλλάξει πολλά κινητά δε πήγα ποτέ σε one plus (δεν υπάρχει κάποιος λόγος απλά δεν έτυχε), το θέμα είναι ότι ψάχνω να αλλάξω ένα κινητό που το πήρα 300 και κάτι ψηλά ευρώ το οποίο το αλλάζω καθαρά λόγω χαζομάρας όπως και τα περισσότερα που έχω αλλάξει (μου αρέσει να αλλάζω συχνά), το θέμα είναι ότι ψάχνω κάτι καλύτερο αλλά εν τέλει δε ξέρω αν θέλω να δώσω αρκετά χρήματα για μια ναυαρχίδα έστω και περσινή η να πάω πχ σε κάνα xiaomi 12 που φαίνεται αρκετά καλό και με καλή τιμή πάνω απ' όλα για αυτά που έχω δει ότι προσφέρει, όσον αφορά την απαλλαγή ΦΠΑ θα σε βοηθούσε να μπεις στους τρόπους πληρωμής του μαγαζιού που θες να πάρεις το κινητό που τα λέει όλα αναλυτικά, έτσι ψάχνομαι κι εγώ!

Να παρεις το xiaomi και να ησυχασεις.

Δημοσ.

Το είχα γράψει κ στο άλλο θρεντ. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά το αναφέρω ως δυνατότητα, η αγορά με τιμολόγιο από το Onething είναι παιχνιδάκι

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Το είχα γράψει κ στο άλλο θρεντ. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά το αναφέρω ως δυνατότητα, η αγορά με τιμολόγιο από το Onething είναι παιχνιδάκι 

Καλημέρα στη παρέα. 

Σε ποιο άλλο φίλε? Βοήθησε και μας? Στείλε ένα λινκ! 

Δημοσ.

2 που έχω δοκιμάσει, είναι το Onething και το Electroholic. Ειδικά το πρώτο, μόνο καλά λόγια έχω να πω μετά από 10+ αγορές

Δημοσ.
7 ώρες πριν, UncleKim είπε

2 που έχω δοκιμάσει, είναι το Onething και το Electroholic. Ειδικά το πρώτο, μόνο καλά λόγια έχω να πω μετά από 10+ αγορές

όταν λες είναι παιχνιδάκι; δεν ισχύει το 10μερο αναμονής που έχω διαβάσει σε άλλα σκρουτζομάγαζα; εξήγησε το μας λίγο γιατί είναι καλή φάση από εκεί.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, beverlover είπε

όταν λες είναι παιχνιδάκι; δεν ισχύει το 10μερο αναμονής που έχω διαβάσει σε άλλα σκρουτζομάγαζα; εξήγησε το μας λίγο γιατί είναι καλή φάση από εκεί.

Όχι, καμία αναμονή. Εχει αναλυτικές οδηγίες για το πως να το κάνεις. Αν κολλήσεις κάπου, κάλεσε τον, είναι πολύ εξυπηρετικός.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...