Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για τα παρακάτω στα 625 Ευρώ χωρίς κάρτα γραφικών?

Σκεφτομαι να του βάλω μια μεταχειρισμένη rx 570 4gb στα 100 Ευρώ και το καλοκαίρι να αγορασω gaming monitor, μηχανικο πληκτρολογιο και την rx 6600.

Η λογικη μου ειναι το κουτί, μνημη και Psu να ειναι future proof.

Πως το βλεπετε το πακέτο με αυτή τη λογική?

Screenshot_20221106_175640_com.android.chrome_edit_126461693451535.jpg

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, petran79 είπε

βάλε Linux του παιδιου να χαρει.

Αν και χρησιμοποιώ χρόνια αποκλειστικά linux, θα τα συνέστηνα σε όλους με εξαίρεση με αυτούς που ασχολούνται για gaming. Όσο καλύ δουλειά και να έχουν κάνει για να υποστηρίζονται πολλά πλέον games σε linux (lutris,proton-db κλπ), για τα παιχνίδια που παίζουν οι πιτσιρικάδες δεν είναι. Κύριο πρόβλημα είναι τα anti-hack που χρησιμοποιούν multiplayer τιτλοι όπως warzone, fortnite κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Fatu είπε

Αν και χρησιμοποιώ χρόνια αποκλειστικά linux, θα τα συνέστηνα σε όλους με εξαίρεση με αυτούς που ασχολούνται για gaming. Όσο καλύ δουλειά και να έχουν κάνει για να υποστηρίζονται πολλά πλέον games σε linux (lutris,proton-db κλπ), για τα παιχνίδια που παίζουν οι πιτσιρικάδες δεν είναι. Κύριο πρόβλημα είναι τα anti-hack που χρησιμοποιούν multiplayer τιτλοι όπως warzone, fortnite κλπ.

Και να χάσουν το παιδί και ο πάτερ τον ύπνο τους από τα μπινελίκια; καλύτερα offline να χτίσει καμία πόλη ή να κατακτήσει τον κόσμο και το διάστημα 

Επεξ/σία από petran79
Δημοσ.
13 ώρες πριν, gaos74 είπε

Τι γνώμη έχετε για τα παρακάτω στα 625 Ευρώ χωρίς κάρτα γραφικών?

Σκεφτομαι να του βάλω μια μεταχειρισμένη rx 570 4gb στα 100 Ευρώ και το καλοκαίρι να αγορασω gaming monitor, μηχανικο πληκτρολογιο και την rx 6600.

Η λογικη μου ειναι το κουτί, μνημη και Psu να ειναι future proof.

Πως το βλεπετε το πακέτο με αυτή τη λογική?

Screenshot_20221106_175640_com.android.chrome_edit_126461693451535.jpg

Αφαίρεσε το Cooler δεν χρειάζεται και βαλε ένα ποιο φτηνό κουτί στα 35-40 ευρώ. Βαλε και μια RX6600 και είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, G_Ziso είπε

Γνώμη μου να περιμενετε το blackfriday,που θα γινει σε περιπου 20 μερες

Ναι αυτό θα κάνω βέβαια.

1 ώρα πριν, Aten-Ra είπε

Αφαίρεσε το Cooler δεν χρειάζεται και βαλε ένα ποιο φτηνό κουτί στα 35-40 ευρώ. Βαλε και μια RX6600 και είσαι οκ.

To κουτί, το PSU και ο SSD ειναι τα μόνα που μπορώ να κρατήσω long term. Γι'αυτό προτίμησα να ανέβω

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gaos74 είπε

Ναι αυτό θα κάνω βέβαια.

To κουτί, το PSU και ο SSD ειναι τα μόνα που μπορώ να κρατήσω long term. Γι'αυτό προτίμησα να ανέβω

Γιατί τι θα βάλεις που δεν θα μπαίνει σε ένα κουτί των 35 ευρώ ?? Θα πας για RTX4090 σε κάνα χρόνο ??

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Γιατί τι θα βάλεις που δεν θα μπαίνει σε ένα κουτί των 35 ευρώ ?? Θα πας για RTX4090 σε κάνα χρόνο ??

Ακολουθώ την συμβουλή του φίλου @ASFE που είναι σε παρόμοια κατάσταση με εμένα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gaos74 είπε

Ακολουθώ την συμβουλή του φίλου @ASFE που είναι σε παρόμοια κατάσταση με εμένα.

Για το κουτί λέω όχι για το τροφοδοτικό, δεν χρειάζεσαι κουτί 110 ευρώ και με 35 ευρώ κάνεις την ίδια δουλειά.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Για το κουτί λέω όχι για το τροφοδοτικό, δεν χρειάζεσαι κουτί 110 ευρώ και με 35 ευρώ κάνεις την ίδια δουλειά.

Ναι φιλε μου μάλλον έχεις δίκιο. Δεν είμαι ειδικός.

Απλώς διαβάζω σχόλια στο skroutz για το airflow, φθηνά υλικά και λέω για 50 ευρω ας πάω σε κάτι πιο καλό.

Συν ότι ο μικρός πιο πολύ θα εκτιμήσει τα διάφορα φωτακια πάρα το αν το fortnite τρέχει σε high ή low settings. 🤣

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gaos74 είπε

Ναι φιλε μου μάλλον έχεις δίκιο. Δεν είμαι ειδικός.

Απλώς διαβάζω σχόλια στο skroutz για το airflow, φθηνά υλικά και λέω για 50 ευρω ας πάω σε κάτι πιο καλό.

Συν ότι ο μικρός πιο πολύ θα εκτιμήσει τα διάφορα φωτακια πάρα το αν το fortnite τρέχει σε high ή low settings. 🤣

Να του εξηγήσεις ότι τα λαμπάκια δεν θα του κάνουν το παιχνίδι καλύτερο και όταν είσαι σε σφιχτό budget τα λαμπάκια τα αφήνεις στην άκρη.  😉

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
On 04/11/2022 at 14:04, gaos74 said:

Παιδιά για να μην παρεξηγηθώ.

Είμαι δίπλα στον μικρό και ξέρω τι κάνει. Το να του κόψω το net δεν λέει τίποτα γιατί θα βρει τρόπο (πχ σχολείο).

Είναι καλύτερα να βλέπω τι κάνει και να τον προστατεύω από τις κουτσουκέλες.

Πχ. Όπως βλεπετε στο κανάλι του δεν δείχνει πρόσωπο.

Μπράβο σου για το σκεπτικό, έτσι θα μεγαλώσει και θα σε εμπιστεύεται και θα σε έχει δίπλα σου. Οι απαγορεύσεις μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα και χειρότερα φέρνουν

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Να του εξηγήσεις ότι τα λαμπάκια δεν θα του κάνουν το παιχνίδι καλύτερο και όταν είσαι σε σφιχτό budget τα λαμπάκια τα αφήνεις στην άκρη.  😉

Βρε του βρισκω και με λαμπακια στα 50 ευρώ.

Θα περιμενω black friday μπας και βρω προσφορα

Δημοσ.

Όπως είπε και ένας φίλος πριν λίγο δες για κονσόλα. 

Xbox series s στα 250-300. Gamepass για 2-3 χρόνια με άλλα 100

Και έχεις ποιότητα gaming που δεν πιάνεται με Desktop των 700 ευρώ. 

Θα μου πεις όμως ότι θελεις pc, οποτε παιρνεις με 400-500 ευρώ ένα laptop στο οποίο μπορείς να κάνεις streaming από το xbox και να παίξει και παιχνίδια χωρίς πολλές απαιτήσεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...