nikcrf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Γειά χαρά Τσακώθηκα με έναν συνάδελφο και που είπαν οι άλλοι θα σε κυνηγήσει δικαστηκά για να πάρει λέφτα. Απλά το μάτι του μαύρισα. Επιστρέφω Ελλάδα για πάντα σε δύο εβδομάδες. Εδώ πέρα γράμμα απο το δικαστήριο δεν έχω πάρει ακόμα. Θέλω να ρωτήσω δυο ενδεχόμενα που παίζει να γίνουν και δεν γνωρίζω την κατάληξη. 1.Τι γίνετε αν δεν πάρω το γράμμα, θα δούν οτι δεν κατοικώ πλέον Γερμανία, δεν θα γίνει ποτέ το δικαστήριο? 2.Αν με ψάξουν και με βρούν Ελλάδα και μου στείλουν εκεί το γράμμα αλλά δεν εμφανιστώ στο δικαστήριο της Γερμανίας. Θα γίνει χωρίς εμένα και θα βγεί κατά μου? Για την δευτερη περίπτωση απλά σκέφτομαι αν πάρω γράμμα στην Ελλάδα, δεν θα τον ανοίξω και θα πάω στο ταχυδρομείο και θα πω, βρήκα αυτον τον φάκελο στο γραμματοκυβωτιό μου αλλά είναι ο προηγούμενος νοικάρης, δεν μένει πλέον εκεί, και θέλω να σας τον δώσω για να τον επιστρέψετε πίσω. 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Θα δικαστείς ερήμην και η αποφαση θα σου ερθει με κλητηρα, θα πληρώσεις πέρα της ποινής, δικαστικά έξοδα, κλητήρες κλπ κλπ Καλή τύχη.
takoulou Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, nikcrf είπε Γειά χαρά Τσακώθηκα με έναν συνάδελφο και που είπαν οι άλλοι θα σε κυνηγήσει δικαστηκά για να πάρει λέφτα. Απλά το μάτι του μαύρισα. Επιστρέφω Ελλάδα για πάντα σε δύο εβδομάδες. Εδώ πέρα γράμμα απο το δικαστήριο δεν έχω πάρει ακόμα. Θέλω να ρωτήσω δυο ενδεχόμενα που παίζει να γίνουν και δεν γνωρίζω την κατάληξη. 1.Τι γίνετε αν δεν πάρω το γράμμα, θα δούν οτι δεν κατοικώ πλέον Γερμανία, δεν θα γίνει ποτέ το δικαστήριο? 2.Αν με ψάξουν και με βρούν Ελλάδα και μου στείλουν εκεί το γράμμα αλλά δεν εμφανιστώ στο δικαστήριο της Γερμανίας. Θα γίνει χωρίς εμένα και θα βγεί κατά μου? Για την δευτερη περίπτωση απλά σκέφτομαι αν πάρω γράμμα στην Ελλάδα, δεν θα τον ανοίξω και θα πάω στο ταχυδρομείο και θα πω, βρήκα αυτον τον φάκελο στο γραμματοκυβωτιό μου αλλά είναι ο προηγούμενος νοικάρης, δεν μένει πλέον εκεί, και θέλω να σας τον δώσω για να τον επιστρέψετε πίσω. Για σκεψου να δικαστεις εκει και η ποινη επειδη δεν θα εισαι παρων εκει στο δικαστηριο ισως και να γινει διπλασια λεμε.. Μαλλον θα τρεχεις.. Θα σε βρουν οπου και να πας...Δεν τα αφηνουν ετσι..
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 "Τσακωθηκα με συναδελφο"--->"Απλα το ματι του μαυρισα". That escalated quickly. ΥΓ. Οι μαγκιες πληρωνονται.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, nikcrf είπε Γειά χαρά Τσακώθηκα με έναν συνάδελφο και που είπαν οι άλλοι θα σε κυνηγήσει δικαστηκά για να πάρει λέφτα. Απλά το μάτι του μαύρισα. Επιστρέφω Ελλάδα για πάντα σε δύο εβδομάδες. Εδώ πέρα γράμμα απο το δικαστήριο δεν έχω πάρει ακόμα. Θέλω να ρωτήσω δυο ενδεχόμενα που παίζει να γίνουν και δεν γνωρίζω την κατάληξη. 1.Τι γίνετε αν δεν πάρω το γράμμα, θα δούν οτι δεν κατοικώ πλέον Γερμανία, δεν θα γίνει ποτέ το δικαστήριο? 2.Αν με ψάξουν και με βρούν Ελλάδα και μου στείλουν εκεί το γράμμα αλλά δεν εμφανιστώ στο δικαστήριο της Γερμανίας. Θα γίνει χωρίς εμένα και θα βγεί κατά μου? Για την δευτερη περίπτωση απλά σκέφτομαι αν πάρω γράμμα στην Ελλάδα, δεν θα τον ανοίξω και θα πάω στο ταχυδρομείο και θα πω, βρήκα αυτον τον φάκελο στο γραμματοκυβωτιό μου αλλά είναι ο προηγούμενος νοικάρης, δεν μένει πλέον εκεί, και θέλω να σας τον δώσω για να τον επιστρέψετε πίσω. 5 χρονών είσαι ή στρουθοκάμηλος και θα χωσεις το κεφάλι στο χώμα ;Τι δικαιολογίες είναι αυτές που γράφεις; Με τέτοιο μυαλό δεν σε λυπάμαι αν σε κυνηγάνε μέχρι να κρυώσει ο ήλιος. 5 1
Marios2410 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Θα ενημερώσουν τις ελληνικές δικαστικές αρχες. Απο κει και περα καλο θα ειναι να βρεις ενα δικηγόρο. (Για πες μας ολο το στορι μιας και το ξεκινησες..)
filipprin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στη παρουσα φαση εγω καταλαβαινω οτι δεν γνωριζουμε καν αν αυτός με το μαυρισμενο ματι εχει προσφυγει στην δικαιοσυνη.Αρα δεν εκρεμει κατι ακομα απλα υποθετουμε.Αν υπηρχε μυνηση ΥΠΟΘΕΤΩ λοιπον οτι θα το ήξερες ηδη....εκτοσ αν μιλαμε για γεγονός ολίγων ημερων Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από filipprin
nikcrf Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Marios2410 είπε Θα ενημερώσουν τις ελληνικές δικαστικές αρχες. Απο κει και περα καλο θα ειναι να βρεις ενα δικηγόρο. (Για πες μας ολο το στορι μιας και το ξεκινησες..) Έλεγε ψέμματα στο γράφειο για εμένα. Μιλήσαμε έντονα μετά, ε και το ενα έφερε το άλλο. Δεν είχα στο μυάλο μου κάτι τέτοιο πριν τον ξαναβρώ. Απλά έλεγα αν δεν λάβω την δικαστική κλήση(στέλνοντας πίσω το γράμμα) μπας και λίξει έτσι η υπόθεση. Δεν σκότωσα και κανέναν για να μου βγάλουν ένταλμα σύλληψής. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από nikcrf
Marios2410 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, nikcrf είπε Έλεγε ψέμματα στο γράφειο για εμένα. Νταξ δεν ειναι και λογος να αρχισετε τα κλωτσομπουνιδια.. Οπως και να εχει αν κανει κατι δικαστικα θα το μαθεις ειτε εισαι Ελλαδα ειτε εισαι Γερμανια..
safridia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Μαγκας απο τα Lidl εισαι ρε φιλε. Χτυπας κοσμο και μετα κανεις την κοτουλα. ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Κατα την γνωμη μου πρέπει να πας στην δική γιατι μπορει να δουν οτι είσαι απων και να σου φορτώσουν και άλλα και μετα αντε να καθαρίσεις. Ποτε δεν ξερεις τι θα πει κάποιος σε ενα δικαστήριο εις βάρος σου.
greekfragma Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 αν δε σε βρουν σε 2βδομάδες στην καταχωρημένη διεύθυνση κατοικίας σου τα Πολιτζάη....θέλω να μας στείλεις live youtube από τον έλεγχο αποσκευών-διαβατηρίων στο αεροδρόμιο όταν θα ανάψει ένδειξη απαγόρευσης εξόδου και θα σε περικυκλώσουν Υ.Γ. τουλάχιστον να κουβαλάς λίγο μαζί σου για να πονέσει λιγότερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nikcrf είπε Έλεγε ψέμματα στο γράφειο για εμένα. Eαν εφτασες να παιζεις μπουνιες μεσα σε επαγγελματικο περιβαλλον για τον παραπανω λογο, τοτε οι ενδεχομενες δικαστικες περιπετειες, ειναι το λιγοτερο που πρεπει να σε απασχολει/ανησυχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις