Hduhahehrnfm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Γεια και χαρά! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τη Wolt (εταιρία διανομής φαγητού). Σε περίπτωση που σου έχουν δεσμεύσει το ποσό από τη Wolt, ενώ η παραγγελία τελικά δε γίνει αποδεκτή από το κατάστημα (είτε επειδή αυτό είναι κλειστό, είτε επειδή είναι σε έλλειψη κάποια πράγματα από τον κατάλογο, οπότε η παραγγελία ακυρώνεται), υπάρχει περίπτωση να μη σου το επιστρέψουν ποτέ; Διατείνονται ότι η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα εντός τριών ημερών στο υπόλοιπο του λογαριασμού (χωρίς, δηλαδή, να φανεί κίνηση στην αναλυτική κατάσταση). Όμως, όντως επιστρέφουν τα χρήματα; Κι αν όχι, η τράπεζα είναι σε θέση να το ελέγξει αυτό, εφόσον το "τράβηγμα" των χρημάτων γίνεται από το συνολικό ποσό του λογαριασμού και δε φαίνεται ως ξεχωριστή κίνηση στην αναλυτική κατάσταση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
fredd0 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 ακυρωνεται η δεσμευση, δεν "μεταφερονται" χρηματα. Δεσμευουν δηλαδη 20 ευρω απο το υπολοιπο σου, αν δεν ολοκληρωθει η παραγγελια αποδεσμευονται
lyda94 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) μια φορα που μας ετυχε, μιλησαμε στο τσατ με ενα παιδι απο την εξυπηρετηση τους και σε 3 μερες ειχαν γυρισει τα χρηματα Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από lyda94
Hduhahehrnfm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, fredd0 είπε ακυρωνεται η δεσμευση, δεν "μεταφερονται" χρηματα. Δεσμευουν δηλαδη 20 ευρω απο το υπολοιπο σου, αν δεν ολοκληρωθει η παραγγελια αποδεσμευονται Κατανοητό, σε ευχαριστώ πολύ! 1 ώρα πριν, lyda94 είπε μια φορα που μας ετυχε, μιλησαμε στο τσατ με ενα παιδι απο την εξυπηρετηση τους και σε 3 μερες ειχαν γυρισει τα χρηματα 1 ώρα πριν, lyda94 είπε μια φορα που μας ετυχε, μιλησαμε στο τσατ με ενα παιδι απο την εξυπηρετηση τους και σε 3 μερες ειχαν γυρισει τα χρηματα Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
gilardino Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην παρέα. Έκανα 5 του μηνός μια παραγγελία από σούπερ μάρκετ μέσω wolt. 35 ευρώ η παραγγελία αλλά επειδή δεν υπήρχαν κάποια πράγματα μου επέστρεψαν πίσω 10 ευρώ. Σήμερα βλέπω στον λογαριασμό μου μείον 25 ευρώ,όσα και η παραγγελία δηλαδή. Εγώ είχα μέσα 100 ευρώ και τώρα έμεινα με 50. Τράβηξαν 25 την ημέρα της παραγγελίας κι άλλα 25 σήμερα που έγινε η εκκαθάριση;
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, gilardino είπε Καλησπέρα στην παρέα. Έκανα 5 του μηνός μια παραγγελία από σούπερ μάρκετ μέσω wolt. 35 ευρώ η παραγγελία αλλά επειδή δεν υπήρχαν κάποια πράγματα μου επέστρεψαν πίσω 10 ευρώ. Σήμερα βλέπω στον λογαριασμό μου μείον 25 ευρώ,όσα και η παραγγελία δηλαδή. Εγώ είχα μέσα 100 ευρώ και τώρα έμεινα με 50. Τράβηξαν 25 την ημέρα της παραγγελίας κι άλλα 25 σήμερα που έγινε η εκκαθάριση; Επικοινωνησες με την wolt πρωτα?
gilardino Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι μέσω live chat. Η κοπέλα μου είπε ότι δεν έγινε διπλή χρέωση. Μίλησα και με τράπεζα μου είπε να περιμένω μέχρι αύριο
stormwave Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Kαλησπέρα! το ίδιο έγινε και σε μένα,μια χρέωση και μια δέσμευση με ποσό κοντά στα 65e , το οποίο μάλιστα την πρώτη μέρα δεν φαινόταν από που έχει δεσμευτεί!!!...μετά από 10 μέρες ακόμα είναι στον "αέρα"!!!! Μίλησα με το chat της wolt,αποτέλεσμα μηδέν, μου είπαν ότι η τράπεζα έχει κάνει την δέσμευση για λόγους ασφαλείας,από το υποκατάστημα μου είπαν ότι τα χρήματα θα είναι έτσι τουλάχιστον 10 εργάσιμες μέρες...και έτσι έχω ένα ποσό που το βλέπω και το καμαρώνω...έπαθα αλλά έμαθα πλέον!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα