Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sony Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή α7 Mark II Full Frame Kit (FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS) Black στα 899 ευρώ

https://www.skroutz.gr/s/5980789/Sony-Mirrorless-Φωτογραφική-Μηχανή-α7-Mark-II-Full-Frame-Kit-FE-28-70mm-F3-5-5-6-OSS-Black.html

Aπό ότι βλέπω δεν έχει "ξαναπαιξει" τόσο χαμηλά. Η πιο χαμηλή τιμή ήταν πριν αρκετό καιρό 100 ευρώ πάνω ***

Βέβαια μιλάμε για μοντέλό του 2014 και χωρίς υποστήριξη 4K video... παραμένει όμως μία full frame επιλογή

Καλές αγορές 

Δημοσ.

Την έχω για τα ταξίδια μου και είναι τιμιοτατη! Ακόμα και με τον κιτ φακό είναι αξιοπρεπεστατη και με λίγο light room κάνεις θαύματα. Είναι και σχετικά ελαφριά για full frame οπότε δεν σε κουράζει τόσο σε πεζοπορία κλπ... 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να επισημανω, μιας και μαλλον αστοχα στον τιτλο αναγραφεται "skroutz", οτι η τιμη τιτλου δεν ειναι απο σκρουτζ (καλαθι σκρουτζ κλπ), αλλα απο 3 καταστηματα που εμφανιζονται στην λιστα του σκρουτζ.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι καταλληλη για βιντεο,εξαιρετικη για φωτογραφία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει αρκετά χρονάκια στη πλάτη της ωστόσο για φωτογραφία παραμένει ακόμα ένα τιμιότατο FF σώμα.

Ωστόσο πολύ καλή περίπτωση είναι και η Canon EOS RP με 100 ευρώ παραπάνω και με 4K Video.

https://www.skroutz.gr/s/23740710/Canon-Mirrorless-Φωτογραφική-Μηχανή-EOS-RP-Full-Frame-Kit-RF-24-105mm-F4-7-1-IS-STM-Black.html

Επεξ/σία από Niko Bellic
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

image.png.2a2798faad08951bce0b3f2f51fc6bd5.png

Κοιταξα να δω ποσο καλη φωτογραφια εχει. Με ενθουσιασε το "full frame", αλλα οχι  το αποτελεσμα σε σχεση με την fujifilm mirrorless μου, στην μιση τιμη απο τον τιτλο προ 2-3 ετιας.  Ειναι λιγο καλυτερη σε θορυβο σε σημεια που φαινεται, αλλα οχι σε resolution το οποιο ειναι για μενα αρκετα σημαντικο. Φαινεται λιγο oversharpened βεβαια η αριστερη, αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. (η δεξια ειναι του θεματος)

edit Το ινσομνια δεχεται εικονες μεχρι 1600χ οποτε μισο να ανεβασω μια φτωχοτερη γιατι τις πετσοκοβει σε αναλυση.

οριστε μια 1:1 στο ινσο

image.png.5a56843c7d65bc26adafa9abb7901a51.png

και αλλη μια

image.png.cde018cce4699dbc6c2e5201b7980509.png

καντε κλικ πανω στις φωτο

• Like 2
Δημοσ.

απο τα οσα εχω δει στις δικές μου sony crop + ff η πληρους καρε δεν αφήνει περιθώρια αμφισβητησης .

όποιος μπορεί οικονομικά και απο άποψη βαρους- όγκου να πάρει μια ff απο όποια εταιρεία ,καλά θα κάνει .

Δημοσ.

την βαλανε και 850 σκετο σωμα .

Εχοντας χρησιμοποιησει τον κιτ φακό θα πω οτι δεν αξιζει ουτε τα 49 ε .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και την είχα για 3 χρόνια με kit 28-70, 55αρη Zeiss και 28αρη,  προσωπική άποψη είναι να μην την πάρετε. 
το σώμα αυτό είναι μέτριο στην καλύτερη και έχει ξεπεραστεί  από σύγχρονες φθηνότερες crop μηχανές. 

Επιπλέον οι φωτογραφίες χρειάζονται όλες ανεξαιρέτως post processing για να ισιώσουν όποτε αν δεν έχετε και πολύ χρόνο κοιτάξτε κάπου άλλου καλύτερα.

Επεξ/σία από bower
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 15/11/2022 στις 5:08 ΜΜ, decentintocerberon είπε

την βαλανε και 850 σκετο σωμα .

Εχοντας χρησιμοποιησει τον κιτ φακό θα πω οτι δεν αξιζει ουτε τα 49 ε .

Ισχύει! Πακέτο με τον rf35 που είναι και αυτός προσφορά, σκοτώνει!!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...