Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DjAde είπε

btw οσοι παραγγειλατε ελεγξτε τα μαιλ σας γτ εμενα μου ηρθε μαιλ και λεει οτι παρουσιαστηκε θεμα με την διαθεσιμοτητα

Και στον 5600Χ που μου ήρθε μέιλ το πρωί που έδωσα παραγγελία το ίδιο μου ήρθε (και φαινόταν και άμεσα διαθέσιμος σκέψου). Προφανώς θα εκτελεστούν οι παραγγελίες αφού το έχουν περασμένο στο σύστημα για παράδοση 3-4 ημέρες (το γράφει και στο σάιτ εξάλλου).

image.png.41f161edb8a657ffe5aee4ccf54f419d.png

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι διχασμένος. Να περιμενω ως τα Χριστούγεννα με την τίμια RX580 ή να την χτυπήσω την 6700 τώρα; Δεν νομίζω να βγάλουν και καλύτερες προσφορές ως τοτε 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, t-shock είπε

Είμαι διχασμένος. Να περιμενω ως τα Χριστούγεννα με την τίμια RX580 ή να την χτυπήσω την 6700 τώρα; Δεν νομίζω να βγάλουν και καλύτερες προσφορές ως τοτε 

Ισως βγαλουν ισως οχι κανεις δεν το ξερει. Αυτη τη στιγμη κοιτας σε 130% πανω επιδοσεις απο την 580 με χαμηλοτερο TDP 175 εναντι 185 της 580. Να παιξει στα 300 η 6700? Δεν το γνωριζω. Και να παιξει ισως δεν δινει την δωροεπιταγη+τα 2 παιχνιδια δωρο με το κουπονι. Οι νεα σειρα θα ερθει Πασχα στα πιο μικρα μοντελα ισως και αργοτερα. Για μενα χτυπα την να χαρεις gaming η καρτα ειναι εξαιρετικη στα λεφτα που παιζει και με τα δωρα. 

• Like 2
Δημοσ.

SAPPHIRE DUAL-X RADEON R7 265  με υπηρέτησες πιστά από τον καιρό του Νώε. Ηρθε η ώρα να ξεκουραστείς.😔

Φιλιά στον Παντέλο.❤️

• Like 4
Δημοσ.

Καλή περίπτωση αλλά θα μείνω με την 2060. Monitor full hd 144Hz. Θα αναβαθμίσω σε κάποια επόμενη γενιά ώστε το upgrade να είναι λίγο πιο μεγάλο για να αξίζει κιόλας.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, DjAde είπε

btw οσοι παραγγειλατε ελεγξτε τα μαιλ σας γτ εμενα μου ηρθε μαιλ και λεει οτι παρουσιαστηκε θεμα με την διαθεσιμοτητα

Το πρωτο email ηταν αυτο που σου ειπε για την διαθεσιμτητα ;

Δημοσ.

Αξίζει η xt το κατοστάρικο παραπάνω ή να πάρω την απλή? Τα παιχνίδια που δίνει δεν με τρελαίνουν κιόλας 🤔

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, giannis22k είπε

Το πρωτο email ηταν αυτο που σου ειπε για την διαθεσιμτητα ;

ναι ενα mail ηρθε μονο και μου ελεγε αυτο.

πηρα ενα τηλ για επιβεβαιωση και μου ειπαν οτι σταλθηκε γιατι η παραλαβη θα ειναι σε μερικες ημερες και οχι την επομενη οπως διαφιμηζοουν στα περισσοτερα προιοντα. οποτε ολα good

Δημοσ.

Με πηραν τηλεφωνο πριν καμια ωρα να μου που οτι προχωραει η παραγγελια κανονικα
Απλα παραξενευτηκαν που εκανα 2 διαφορετικες παραγγελιες αντι να τις βαλω σε μια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς είχα μάθημα... Ελπίζω να πρόλαβα κι εγώ...

Η RX580 μου κράτησε καιρό. Απλά εύχομαι να μην έχω κομμάτι με coil whine...

Επεξ/σία από KaRouLi
Δημοσ.

Παιδες μια γρηγορη γνωμη… θεκω να αντικαταστησω την 1650suoer μου, και κοιταω τις εξης καρτες:

τι λετε;

PowerColor VGA Radeon RX 6600 Fighter 8 GB - 269e

Sapphire VGA Radeon RX 6600 Pulse 8 GB - 289e

PowerColor Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Hellhound - 289e

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsakalos! είπε

Παιδες μια γρηγορη γνωμη… θεκω να αντικαταστησω την 1650suoer μου, και κοιταω τις εξης καρτες:

τι λετε;

PowerColor VGA Radeon RX 6600 Fighter 8 GB - 269e

Sapphire VGA Radeon RX 6600 Pulse 8 GB - 289e

PowerColor Radeon RX 6600 8GB GDDR6 Hellhound - 289e

6600 fighter στα 269. Αν ειναι να πας στις αλλες με 289 καλυτερα να πας στην 6700 ειναι 30% πανω για 60 ευρω πανω που αξιζει. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tsakalos! είπε

Η 6600  υπερκαλυπτει τις αναγκες μου , οποτε η φθηνοτερη φαινεται καλη λυση ε;.. 👍🏼

Πρακτικα μονο στο σχεδιο εχουν διαφορα. Ολες οι υλοποιησεις ειναι καλες! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...