Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Τελικά όσοι ήδη παρέλαβαν την κάρτα είχαν αγοράσει από το Πλαίσιο με χρωστική/κατάθεση (την είχαν ήδη πληρώσει δλδ);

Και όσοι περιμένουν ακόμα, έχουν παραγγείλει με αντικαταβολή (το Πλαίσιο δεν πήρε ζεστό χρήμα);

Κάτι τέτοιο έχω καταλάβει...

Και εγώ με αντικαταβολή,  η παραγγελία ήρθε 1/12 αλλά έφυγε πίσω μιας και δεν την αναγνώριζαν 3 διαφορετικά pc...να δω αν και πότε θα παραλάβω καινούργια...

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις με καλεσαν και εμενα αυριο πρωι παραλαμβανω. Αντικαταβολη

Επεξ/σία από ReBeLoS
Δημοσ.

Θα την στήσω έξω από τις αποθήκες του Πλαισίου σήμερα κατά τις 23:00, ψάχνω τσιλιαδόρο για κάνα 2ωρο μάξιμουμ.

Αβάδιστα πληρωμή μετά το πέρας της εργασίας, παρέχω μεταφορικό μέσο από/προς την τοποθεσία του έργου εφάπαξ (μια φορά δηλαδή 😛) - pm στο inbox οι ενδιαφερόμενοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα αρχισανε τα τηλεφωνα για παραλαβες!

Εμεινε κανεις ακομη στο παραπονο που περιμενει να χτυπησει το τηλεφωνο η ειμαι μονο εγω?😋

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μια χαρα αρχισανε τα τηλεφωνα για παραλαβες!

Εμεινε κανεις ακομη στο παραπονο που περιμενει να χτυπησει το τηλεφωνο η ειμαι μονο εγω?😋

Εγώ 😛 Θα πάρουν easy :P

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, xrist0s92 είπε

Εγώ 😛 Θα πάρουν easy :P

Παρηγγειλες και εσυ απο τους τελευταιους να φανταστω οπως και εγω?

Δημοσ.

Παρήγγειλα 30/11 με αντικαταβολη και με εχουν στην αναμονή. Δεν έχω λάβει καμια ενημέρωση από πλευράς τους

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παρηγγειλες και εσυ απο τους τελευταιους να φανταστω οπως και εγω?

1/12 με πληρωμή. Επειδή έγινε απόγευμα η παραγγελία, πρώτη εργάσιμη υπολογίζεται η 2/12.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα με πήρανε τηλέφωνο για παράδοση αύριο, παρήγγειλα την Κυριακή 4/12..από τους τελευταίους με παράδοση 7-10 εργάσιμες. 

Επεξ/σία από Georgea5
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, t-shock είπε

Παρήγγειλα 30/11 με αντικαταβολη και με εχουν στην αναμονή. Δεν έχω λάβει καμια ενημέρωση από πλευράς τους

2 ώρες πριν, xrist0s92 είπε

1/12 με πληρωμή. Επειδή έγινε απόγευμα η παραγγελία, πρώτη εργάσιμη υπολογίζεται η 2/12.

23 λεπτά πριν, Georgea5 είπε

Σημερα με πήρανε τηλέφωνο για παράδοση αύριο, παρήγγειλα την Κυριακή 4/12..από τους τελευταίους με παράδοση 7-10 εργάσιμες. 

2 ατομα που εχω κανει quote πανω απο σενα εχουν παραγγειλει πριν απο σενα και -μεχρι απογευμα τουλαχιστον- δεν τους πηραν τηλεφωνο για παραδοση. Επισης και εγω εχω ημερομηνια παραγγελιας πριν τις 4/12 και ακομη δεν εχει χτυπησει το τηλεφωνο μου. Καμια σειρα προτεραιοτητας δεν τηρουνε α-μπε-μπα-μλομ παιζουν και παιρνουν τηλεφωνα?

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...