greg.chalk Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Είναι η 256GB έκδοση Amazon: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01N7QDO7M Skroutz: https://www.skroutz.gr/s/10874708/Sandisk-Extreme-Pro-256GB-USB-3-1-Stick-Μαύρο.html 54,34 ευρώ χωρίς μεταφορικά
kkatzos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προσοχή, στην αρχή θα είναι γρήγορο αλλά μετά από μερικούς μήνες θα είναι πιο αργό (σε writes) από φλασάκια του κιλού. Oυσιαστικά είναι SSD χωρίς υποστήριξη TRIM. Τραγικό. έχω δύο SanDisk Extreme 64GB που έχουν το ίδιο πρόβλημα και διαβάζω στα σχόλια ότι ακομα και στα μεγάλα μοντέλα 128GB + υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Προτιμήστε κάποιο που να είναι SSD αλλά με υποστήριξη TRIM, π.χ. Transcend JF920/930 Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από kkatzos 2 6
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στον τιτλο βαζουμε τελικη τιμη και οχι στο περιπου, κανοντας απλα μια δοκιμη check out. Το βαζω εγω τωρα, το λεω για επομενη φορα. 3
gerokost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, kkatzos είπε Προσοχή, στην αρχή θα είναι γρήγορο αλλά μετά από μερικούς μήνες θα είναι πιο αργό (σε writes) από φλασάκια του κιλού. Oυσιαστικά είναι SSD χωρίς υποστήριξη TRIM. Τραγικό. έχω δύο SanDisk Extreme 64GB που έχουν το ίδιο πρόβλημα και διαβάζω στα σχόλια ότι ακομα και στα μεγάλα μοντέλα 128GB + υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Προτιμήστε κάποιο που να είναι SSD αλλά με υποστήριξη TRIM, π.χ. Transcend JF920/930 Σημαντική πληροφορία... ευχαριστούμε ! 1
slr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, kkatzos είπε Προσοχή, στην αρχή θα είναι γρήγορο αλλά μετά από μερικούς μήνες θα είναι πιο αργό (σε writes) από φλασάκια του κιλού. Oυσιαστικά είναι SSD χωρίς υποστήριξη TRIM. Τραγικό. έχω δύο SanDisk Extreme 64GB που έχουν το ίδιο πρόβλημα και διαβάζω στα σχόλια ότι ακομα και στα μεγάλα μοντέλα 128GB + υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Προτιμήστε κάποιο που να είναι SSD αλλά με υποστήριξη TRIM, π.χ. Transcend JF920/930 Εγώ έχω εντελώς διαφορετική εμπειρία. Έχω 3 τέτοια stick σε 3 διαφορετικά μεγέθη (32,64,128GB) και τα έχω πάνω από 3 χρόνια γράψε σβήσε και οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής είναι εξαιρετικές. Γενικά είμαι υπερευχαριστημένος. Θα σου συνιστούσα αν έχεις θέμα να κάνεις μια διαμόρφωση με ΞΕΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ την επιλογή γρήγορη διαμόρφωση.
kkatzos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, slr είπε Εγώ έχω εντελώς διαφορετική εμπειρία. Έχω 3 τέτοια stick σε 3 διαφορετικά μεγέθη (32,64,128GB) και τα έχω πάνω από 3 χρόνια γράψε σβήσε και οι ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής είναι εξαιρετικές. Γενικά είμαι υπερευχαριστημένος. Θα σου συνιστούσα αν έχεις θέμα να κάνεις μια διαμόρφωση με ΞΕΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΗ την επιλογή γρήγορη διαμόρφωση. Το έχω κάνει μέσω DISKPART --> CLEAN ALL που είναι το ίδιο. Επανέρχεται για λίγο καιρό και μετά πάλι τα ίδια. Στην ανάγνωση δεν έχει θέμα, μόνο στην εγγραφή. Διάβασε στο Amazon τις αξιολογήσει με 1 αστεράκι. Οι μισές είναι γιατί χάλασε τελείως και οι άλλες μισές λόγω αυτού που περιγράφω.
DownUNDERground Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, kkatzos είπε Το έχω κάνει μέσω DISKPART --> CLEAN ALL που είναι το ίδιο. Επανέρχεται για λίγο καιρό και μετά πάλι τα ίδια. Στην ανάγνωση δεν έχει θέμα, μόνο στην εγγραφή. Διάβασε στο Amazon τις αξιολογήσει με 1 αστεράκι. Οι μισές είναι γιατί χάλασε τελείως και οι άλλες μισές λόγω αυτού που περιγράφω. Από πού το έχεις πάρει; Αν τυχόν το πρόβλημα εμφανίζεται σε μερικά κομμάτια και είσαι εντός εγγύησης γιατί δεν ζητάς αντικατάσταση ή refund;
kkatzos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Από πού το έχεις πάρει; Αν τυχόν το πρόβλημα εμφανίζεται σε μερικά κομμάτια και είσαι εντός εγγύησης γιατί δεν ζητάς αντικατάσταση ή refund; Πριν από 5-6 χρόνια αγοράστηκαν. Το ένα από τον Κώτσο και το άλλο από mymemory.de. Τώρα μόνο η lifetime εγγύηση τα καλύπτει (η οποία είναι 10ετής στην πράξη) αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί δεν έχουν χαλάσει. Έτσι δουλεύουν. Αυτό παθαίνει ένας SSD όταν έχει πολλές εγγραφές μικρών αρχείων και ποτέ δεν έχει γίνει garbage collection... Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από kkatzos
DownUNDERground Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, kkatzos είπε Πριν από 5-6 χρόνια αγοράστηκαν. Το ένα από τον Κώτσο και το άλλο από mymemory.de. Τώρα μόνο η lifetime εγγύηση τα καλύπτει (η οποία είναι 10ετής στην πράξη) αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί δεν έχουν χαλάσει. Έτσι δουλεύουν. Αυτό παθαίνει ένας SSD όταν έχει πολλές εγγραφές μικρών αρχείων και ποτέ δεν έχει γίνει garbage collection... Ναι οκ, αυτό ειπώθηκε ήδη, αλλά ακόμα και έτσι να είναι γιατί να μην επικαλεστείς μειωμένη απόδοση κάνοντας τον ανήξερο; Αυτοί ισχυρίζονται τις επιδόσεις που ισχυρίζονται. Λένε πουθενά στο προϊόν τους ότι μετά από καιρό πέφτουν; Αν υπάρχει τεχνολογική αστοχία, εμένα σε χρήστη δε με ενδιαφέρει τεχνικά τι έκαναν. Ακόμα και να ξέρω ακριβώς το πρόβλημα. Είναι δική τους η μαλακία. Εγώ θα έκανα μια προσπάθεια να πάρω refund ή αντικατάσταση. Μιλώντας απ' ευθείας με την εταιρεία φυσικά. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2022 από DownUNDERground
kkatzos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Είναι δική τους η μαλακία. Εγώ θα έκανα μια προσπάθεια να πάρω refund ή αντικατάσταση. Μιλώντας απ' ευθείας με την εταιρεία φυσικά. Για RMA στο εξωτερικό δεν αξίζει για ένα μικρό ποσό καθώς τα μεταφορικά θα έχουν το ίδιο κόστος με την αξία του προϊόντος πλέον. Εξάλλου έχω πάρει ένα JF920, ένα JF780 και ένα Samsung BAR (που κανένα τους δεν έχει τέτοια προβλήματα) και κάνω τη δουλειά μου. edit: Πάντως για να είμαι δίκαιος... αν κάποιος μπαίνει στη διαδικασία να κάνει συχνά low level format το φλασάκι πετάει στις πρώτες εγγραφές. Μετά αρχίζει η πτώση.
DownUNDERground Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, kkatzos είπε Για RMA στο εξωτερικό δεν αξίζει για ένα μικρό ποσό καθώς τα μεταφορικά θα έχουν το ίδιο κόστος με την αξία του προϊόντος πλέον. Είσαι σίγουρος ότι θα σε χρεώσουν; Εγω έχω δει (σε άλλο είδος προϊόντος) ακόμα και συνεννόηση της κατασκευάστριας εταιρείας με το κατάστημα αγοράς (amazon; κάποιο μεγάλο πάντως) και αντικατάσταση χωρίς επιβάρυνση. Αφού ισχυρίζονται lifetime ή 10ετείς εγγυήσεις γιατί να μην το κυνηγάμε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα