Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Tab4 Active Pro: Ένα ανθεκτικό tablet για δύσκολες συνθήκες


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Το Samsung Galaxy Tab4 Active Pro ανήκει σε μια κατηγορία ανθεκτικών tablets που προορίζονται για επαγγελματίες και μπορούν να εξυπηρετήσουν και συγκεκριμένους σκοπούς.

image.png

Στόχος είναι να λύσει τα χέρια σε εκείνους που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους – από σκηνές συναυλιών έως εργοτάξια. Είναι επίσης σημαντικό να αντέχει σε αντίξοες συνθήκες και να προστατεύεται από τα καιρικά φαινόμενα κι όχι μόνο, αφού πρέπει να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και να αντέχει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Με το Samsung Galaxy Tab4 Active Pro, η Samsung κατάφερε να συνδυάσει τη ποιότητα της σειράς Galaxy με τις ανάγκες ενός επαγγελματία, δημιουργώντας ένα σύνολο που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητο.

Ανθεκτικό και λειτουργικό παντού – χωρίς να βγάζετε τα γάντια*!

Με την πρώτη ματιά, το Galaxy Tab4 Active Pro δείχνει τις προθέσεις του. Μεγάλα κουμπιά για εύκολο πάτημα, ανθεκτικό κέλυφος με υλικά που του δίνουν σταθερό κράτημα κι ένα μεγάλο πλαίσιο στην αριστερή πλευρά ώστε να κρατιέται με άνεση χωρίς η παλάμη να μπαίνει στη μέση της οθόνης.

Εξετάζοντάς το από λίγο πιο κοντά, βρίσκουμε προστασία MIL-STD-810H** στρατιωτικού επιπέδου που το καθιστά ανθεκτικό σε νερό, ισχυρούς ανέμους, υγρασία, σκόνη, χώμα, δονήσεις, υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι πρακτικά, ένα tablet που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και να το ακουμπάς χωρίς φόβο, αφού είναι σχεδιασμένο για να αντέχει πολλά από απλή χρήση σε συνθήκες εργοταξίου.

Παράλληλα, η οθόνη του είναι φτιαγμένη με γυαλί Corning Gorilla Glass 5, που συνεπάγεται υψηλή προστασία ενάντια σε χαρακιές και χτυπήματα. Η συσκευή φέρει επίσης πιστοποίηση IP68*** που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό ακόμη κι αν σε περίπτωση ατυχήματος δεχτεί ποσότητα νερού ή σκόνης. Μπορείς να το χρησιμοποιείς εύκολα μέσα στη βροχή κι έτσι ο καιρός ποτέ δε θα μπει εμπόδιο στις δουλειές που έχεις να κάνεις στο tablet.

Μπορείς επίσης να προσαρμόσεις εύκολα την ευαισθησία της οθόνης, ώστε να λειτουργεί ακόμη κι αν φοράς γάντια – οπότε σε ειδικούς χώρους όπου απαιτούνται ή σε εξωτερικούς χώρους όπου έχει κρύο, τα γάντια σου άφοβα μπορούν να παραμείνουν φορεμένα και να μην επηρεαστεί η εμπειρία σου με τη συσκευή*.

Αυτονομία που γεννάει αξιοπιστία

Όταν βρίσκεσαι μακριά από τη «βάση» σου και μια δουλειά απαιτεί πολλές σερί ώρες σε εξωτερικούς χώρους, τότε είναι πιθανό πως δε θα βρίσκεται εύκαιρη κάποια πηγή φόρτισης αλλά και να υπήρχε, ίσως να μην είναι άνετη στη χρήση.

Έτσι, το Samsung Galaxy Tab4 Active Pro έρχεται με τεράστια μπαταρία 7600mAh που αντέχει ακόμη και μια μέρα συνεχούς χρήσης. Υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 15W μέσω USB-C και βάσης POGO****, για να αναπληρώνεις τη χαμένη ενέργεια γρήγορα και να συνεχίζεις απρόσκοπτα τη δουλειά σου.

Σε καταστάσεις όπου θα έχεις συνεχώς συνδεδεμένο το tablet στο ρεύμα, η μπαταρία θα πρέπει να είναι προστατευμένη για να διατηρηθεί η μεγάλη της αυτονομία. Επομένως, μπορείς να αξιοποιήσεις τη λειτουργία «Χωρίς Μπαταρία» που πρακτικά την αποσυνδέει και να λειτουργείς τη συσκευή αποκλειστικά μέσω της συνδεδεμένης παροχής ρεύματος. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να το αφήσεις μόνιμα συνδεδεμένο σε μια πηγή και να το χρησιμοποιείς όποτε χρειαστεί, χωρίς όμως να καταπονείται χωρίς λόγο η μπαταρία.

Ισχυρές επιδόσεις για κάθε περίσταση

Το Samsung Galaxy Tab4 Active Pro έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο σε υψηλές συχνότητες (2.4GHz και 1.8GHz) συνδυασμένο με 4GB/6GB RAM και Android 12, φτιάχνοντας έναν συνδυασμό επιδόσεων και ευχρηστίας που διευκολύνει τις καθημερινές εργασίες είτε μικρές είτε μεγάλες.

Η μεγάλη οθόνη 10.1” μπορεί να χωρέσει έγγραφα ή αρχεία όπου χρειάζεσαι χώρο για να τα εξετάσεις με άνεση, ενώ διευκολύνει και το multi-tasking. Χρησιμοποίησε δύο εφαρμογές μαζί και μοίρασέ τις στην οθόνη για να μη χάνεις πληροφορία κι ούτε να εναλλάσσεις διαρκώς μεταξύ των δύο.

 

 

Παράλληλα, ενσωματώνει ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6 και 5G (για τις εκδόσεις LTE) για να απολαμβάνεις ταχύτητα, αλλά και ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιείς το tablet σου για κάθε δουλειά. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας κάρτα μνήμης microSD έως και 1TB, δίνοντάς σου αρκετό χώρο να αποθηκεύσεις αρχεία και να μην ανησυχείς για το αν έχεις μαζί όσα χρειάζεσαι.

Επιπλέον, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψει η ανάγκη για φωτογραφίες και βίντεο στον χώρο εργασίας, εξοπλίζεται με κάμερα 13MP στην πίσω πλευρά η οποία μπορεί να τραβήξει βίντεο σε ανάλυση 4K και προσφέρει ποιοτικές φωτογραφίες. Τράβηξε όσες χρειάζεσαι και επεξεργάσου τις με την ησυχία σου όταν φύγεις από τον χώρο, χωρίς να έχεις μαζί επιπλέον εξοπλισμό, αφού αρκεί η κάμερα του Samsung Galaxy Tab Active4 Pro.

Εργάσου με το S Pen ή μετάτρεψέ το σε υπολογιστή με το DeX

Στη συσκευασία του Samsung Galaxy Tab Active4 Pro θα βρεις μια γραφίδα S Pen – μάλιστα, καθόλου συνηθισμένη. Είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο S Pen, εξίσου ανθεκτικό όσο το tablet που συνοδεύει, έχοντας πιστοποίηση IP68*** για προστασία ενάντια σε νερό και σκόνη ενώ δεν απαιτεί φόρτιση για να λειτουργήσει προκειμένου να σε διευκολύνει περισσότερο. Μπορεί να λειτουργήσει ακόμη κι αν φοράς γάντια, οπότε σου δίνει την ευελιξία να εργάζεσαι πάνω σε σχέδια ή να κρατάς σημειώσεις ακόμη κι αν είσαι σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να απαιτεί κάτι από εσένα.

Από την άλλη, αν θέλεις να αξιοποιήσεις το tablet ως ένα υπολογιστή για επιτόπου επεξεργασία κειμένων, εικόνων ή οποιαδήποτε άλλη δουλειά, τότε το Samsung DeX είναι η λύση. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία DeX, το περιβάλλον μεταμορφώνεται για να λειτουργεί όπως ένας παραδοσιακός υπολογιστής, με μπάρα εργασιών και επιφάνεια εργασίας μεταξύ άλλων. Έτσι, μπορείς να το χρησιμοποιείς ως laptop και μάλιστα, αν υπάρχει μια οθόνη στον χώρο, μπορείς να το συνδέσεις εκεί και να έχεις την εμπειρία ενός υπολογιστή για ευκολία και ευελιξία στον τρόπο που δουλεύεις.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε

* Η ευαισθησία στην αφή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το υλικό των γαντιών.
** Συμβατό με στρατιωτικά πρότυπα των ΗΠΑ, MIL-STD-810H. MIL-STD-810H: τυποποιημένη μορφή δοκιμών σχεδιασμένη από τον στρατό των ΗΠΑ για την αξιολόγηση περιορισμών της συσκευής.

*** Η συσκευή έχει πιστοποιήσεις IP68 και IPX5 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ο βαθμός αντοχής στη σκόνη ελέγχεται σε εργαστηριακές συνθήκες από τρίτους: 2 κιλά σκόνης ταλκ (μέγιστη διάμετρος 0,05 mm)/κυβικό μέτρο εμφυσήθηκαν σε δοκιμαστικό θάλαμο που στεγάζει τη συσκευή (η πίεση αέρα μέσα σε αυτή διατηρείται κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Αξιολόγηση IP6X. Η αντοχή στη σκόνη ίσως διαφέρει ανάλογα τις συνθήκες χρήσης. Η βαθμολογία αντοχής στο γλυκό νερό βασίζεται στις συνθήκες: εκτόξευση νερού από σωλήνα ακροφυσίου 6,3 mm, 12,5 L/min για 3 λεπτά (IPX5) και βύθιση σε έως και 1,5 μέτρο γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά (IPX8). Δεν συνιστάται χρήση σε παραλία, πισίνα.
\

**** Η βάση φόρτισης POGO πωλείται ξεχωριστά.

GalaxyTabActive4Pro_dl_2.png


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...