Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5900x & 5800x3d  οι τιμες ειναι κοντα αυτη τη στιγμη , αν εισαι πιο πολυ προς το game πας στον 3d , αν θες δουλειες + game +++++ πας στον 5900 , οπου γουσταρεις και αγαπας , watercooling δεν βαζω ουτε δωρο να με το κανουν

αν σε περισσευουν λεφτα και θες καλυτερο μονιτορ κοιτα για το δικο μου αν το βρεις σε καλη τιμη

https://iiyama.com/gl_en/products/g-master-gb3271qsu-b1/

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έκανα την παραγγελία. Πηρα τον 5900χ τελικά. Με ζόρισε η απόφαση λιγο. Θα αργήσει καμια δέκα μέρες η μητρική απλά. Το μόνο που έμεινε είναι η οθόνη που ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Μου άρεσε και η iiyama στα 366 αλλά και η LG στα 260 (αν και διάβασα κακές κριτικες για το hdr). Γενικά θέλω να μείναι σε 32 ίντσες και πάνω

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alexhs gk είπε

Μόλις έκανα την παραγγελία. Πηρα τον 5900χ τελικά. Με ζόρισε η απόφαση λιγο. Θα αργήσει καμια δέκα μέρες η μητρική απλά. Το μόνο που έμεινε είναι η οθόνη που ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Μου άρεσε και η iiyama στα 366 αλλά και η LG στα 260 (αν και διάβασα κακές κριτικες για το hdr). Γενικά θέλω να μείναι σε 32 ίντσες και πάνω

Για οθόνη δες και 34αρα ίσως σε βολέψει αυτη η αναλογία περισσότερο. Εφόσον είσαι άνετος στο γραφείο προφανώς. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Arkin είπε

Για οθόνη δες και 34αρα ίσως σε βολέψει αυτη η αναλογία περισσότερο. Εφόσον είσαι άνετος στο γραφείο προφανώς. 

Εχω χώρο στο γραφείο, έχεις καμία να προτείνεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...