Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα όπως έχω πει και σε άλλα thread ένα από τα κινητά που σκέφτομαι να πάρω είναι το Motorola edge 30 ULTRA, άλλαξα όμως γνώμη για galaxy S22+ γιατί άκουσα εδώ πολύ καλά λόγια για το service της Samsung.

Έψαξα λίγο για Motorola και είδα ότι υπεύθυνος Ελλάδα είναι η TS Solution aka Arvato  από την οποία έχω ακούσει τα χειρότερα.

Έχει κάποιος χρειαστεί service κινητό Motorola να μου πει την γνώμη του.

Επεξ/σία από Exodia The Forbidden One
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Από ότι ξέρω η TS Solution έχει κλείσει.

Το επίσημο service τις Motorola είναι η Procordia.

Στο my phone έλεγαν ότι είναι ts solution, βλέπω μεικτές κριτικές για procordia οι αρνητικές είναι για Huawei δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Exodia The Forbidden One είπε

Στο my phone έλεγαν ότι είναι ts solution, βλέπω μεικτές κριτικές για procordia οι αρνητικές είναι για Huawei δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Δεν υπάρχει πλέον η TS .

Στο My Phone πριν ποσό καιρό ήταν το ποστ που είδες!!!

Screenshot_20221124-182213.jpg.f127eb6ebf6057f474d77bcc37cbee0a.jpg

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε

εχει κ αυτη αρκετες αρνητικες οχι οσες αρνητικες ειχε η arvato εταιρια-μπακαλικο που ευτυχως εκλεισε οριστικα. Προφανως καλυτερα να πας στο Galaxy για να εισαι τακτοποιημενος απο Smartec αν χρειαστει κατι μελλοντικα η νεα συσκευη.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όλα τα  επισημα service , με την κάθε εταιρία  παιζουν συμφωνιες ,οπότε οποιαδήποτε συμπερασματα είναι λίγο σχετικά .

Επίσης Μοtorola ο Γερμανός τα φέρνει σαν αποκλειστικά  ,οπότε από αγορα από εκει ,τα πας στο service του  . 

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.

Procordia έχει LG, Huawei motorola δεν ξερω σιγουρα. Δεν ειναι από τα καλυτερα γιατι και αυτοι πληρώνουν του λωκου λεφτα τους τεχνικους και γινεται η γνωστή ανακύκλωση

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε

Procordia έχει LG, Huawei motorola δεν ξερω σιγουρα. Δεν ειναι από τα καλυτερα γιατι και αυτοι πληρώνουν του λωκου λεφτα τους τεχνικους και γινεται η γνωστή ανακύκλωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...