Sivag1221 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Γεια σας Θέλω να πάρω ένα κινητό το οποίο θα μου στείλει ο πωλητής με κούριερ και αντικαταβολή λόγω μεγάλης απόστασης .Θέλω να ρωτήσω όταν πάω να παραλάβω το δέμα από το ταχυδρομείο έχω τη δυνατότητα να ανοίξω το δέμα πρώτους πληρώσω τη αντικαταβολή ώστε να δω το περιεχόμενο. Καθώς αν δεν είναι αυτό με το οποίο συμφώνησα να το στείλω πίσω ; Και αν ναι υποθέτω ότι πληρώνω μόνο τα μεταφορικά ευχαριστω
koutsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Sivag1221 είπε Γεια σας Θέλω να πάρω ένα κινητό το οποίο θα μου στείλει ο πωλητής με κούριερ και αντικαταβολή λόγω μεγάλης απόστασης .Θέλω να ρωτήσω όταν πάω να παραλάβω το δέμα από το ταχυδρομείο έχω τη δυνατότητα να ανοίξω το δέμα πρώτους πληρώσω τη αντικαταβολή ώστε να δω το περιεχόμενο. Καθώς αν δεν είναι αυτό με το οποίο συμφώνησα να το στείλω πίσω ; Και αν ναι υποθέτω ότι πληρώνω μόνο τα μεταφορικά ευχαριστω Χλωμό...
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Σε μια τετοια περιπτωση ο πωλητης ειχε δωσει το οκ και το ειχαμε τσεκαρει αλλα δεν ξερω αν προβλεπεται.
Haldol Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δε γίνεται επίσημα. Κάποια καταστήματα το κάνουν, αλλά παράτυπα (αν δηλαδή "γκρινιάξει" ο αποστολέας, θα βρουν καλό μπελά). Γι΄αυτό σκίζομαι να λέω κάθε φορά ότι αντικαταβολή = κατάθεση. Δε προσφέρει ΚΑΜΙΑ παραπάνω ασφάλεια. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2022 από Haldol 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα