korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Ptolemaios1 είπε στο μηχανημα εξω θελει καμια ρυθμιση? ίσως , να χρειαστεί να συμπληρώσεις νερό , αυτά που λέγαμε να πάει ο δείκτης στο μανόμετρο στο 1 (απορώ που δουλεύει πάντως) αλλά είπες δε δουλεύει η συμπλήρωση οπότε άστο εκτός αν ο ιδιοκτήτης είναι πρόθυμος να έρθει ο ίδιος αν γνωρίζει ή να στείλει με δικά του έξοδα υδραυλικό (που να γνωρίζει απο λέβητες φυσικά) 1
Ptolemaios1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, korakios είπε ίσως , να χρειαστεί να συμπληρώσεις νερό , αυτά που λέγαμε να πάει ο δείκτης στο μανόμετρο στο 1 (απορώ που δουλεύει πάντως) αλλά είπες δε δουλεύει η συμπλήρωση οπότε άστο εκτός αν ο ιδιοκτήτης είναι πρόθυμος να έρθει ο ίδιος αν γνωρίζει ή να στείλει με δικά του έξοδα υδραυλικό (που να γνωρίζει απο λέβητες φυσικά) ας δεχτουμε την πιθανοτητα ο ιδιοκτητης να ειναι τιμιος και απλα να μην ξερει,οπως εγω και μου πει το μηχανημα δουλευει και βγαζει ζεστη,τι προβλημα υπάρχει? τι να φτιαξει ο υδραυλικος?
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Ptolemaios1 είπε το μηχανημα δουλευει και βγαζει ζεστη,τι προβλημα υπάρχει? τι να φτιαξει ο υδραυλικος? δεν καταλαβαινόμαστε δυστυχώς 9 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε τα σωματα ειναι λιγο πιο ζεστα στο πανω μερος αλλα και κατω ειναι ζεστα = εξαέρωση να είναι ομοιόμορφη η ζέστη όμως 26 λεπτά πριν, korakios είπε αν κάνεις εξαέρωση παίζει να πέσει και άλλο η πίεση και μετά δε θα δουλεύει ο καυστήρας 11 λεπτά πριν, korakios είπε ίσως , να χρειαστεί να συμπληρώσεις νερό , αυτά που λέγαμε να πάει ο δείκτης στο μανόμετρο στο 1 (απορώ που δουλεύει πάντως) _____________________________ άρα το αφήνεις όπως είναι μέχρι Στις 28/11/2022 στις 4:12 ΜΜ, korakios είπε γιατί όπως σου έγραψα θα σταματήσει να λειτουργεί και θα ανάψουν τα λαμπάκια 50 και 60 ότι δεν καταλαβαίνεις απο αυτά ρωτάς ένα-ένα ξεχωριστά 1
predator77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Ρε μαγκες ειστε τραγικοι ομως, σας λεει ο ανθρωπος οτι εχει 2 σωματα τι σωληνες φ22,φ25 του λετε ξερετε ποσες θερμιδες μεταφερει η φ18 κ μιλατε?το μηχανημα ειναι αρχαιο ουτε συμπυκνωσης καν γι αυτο κ λειπουν αρκετα απο πανω,δεν υπαρχει λογος να κανει το οτιδηποτε σε 5 χρονια θα πεθανει το μηχανημα κ θα το αλλαξει ο ιδιοκτητης.
MariaLog Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2022 στις 1:38 ΠΜ, Ptolemaios1 είπε ρε παιχτούρες όλοι σας μπαταρίες ήθελε ο θερμοστατης τίμιος αυτό ήτανε νομιζα οτι οι θερμοστατες συνδεονται με καλωδιο στο δικτυο για να παιρνουν ρευμα. μπαταρια ??!? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2022 από MariaLog
Kozanitis1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, predator77 είπε Ρε μαγκες ειστε τραγικοι ομως, σας λεει ο ανθρωπος οτι εχει 2 σωματα τι σωληνες φ22,φ25 του λετε ξερετε ποσες θερμιδες μεταφερει η φ18 κ μιλατε?το μηχανημα ειναι αρχαιο ουτε συμπυκνωσης καν γι αυτο κ λειπουν αρκετα απο πανω,δεν υπαρχει λογος να κανει το οτιδηποτε σε 5 χρονια θα πεθανει το μηχανημα κ θα το αλλαξει ο ιδιοκτητης. Για πες μας ρε μάστορα, πόσες θερμίδες μεταφέρει η Φ18 να μάθουμε και εμείς; Επειδη το μηχάνημα ειναι «αρχαίο» σημαίνει πως σε λίγο θα πεταχτεί; Μαλλον εισαι και εσυ απο αυτούς που τα βαφτίζουν χαλασμένα και λενε θα σου φέρω Εγω ένα καινούργιο με πενταπλάσια απόδοση.. Εφοσον οι συνδεσμολογίες δεν ειναι σωστές/ιδανικές, αν μπορούν να διορθωθούν, γιατί όχι; Αν δηλαδή μπει για μπάνιο κάποιος, με σπιράλ 1/2, θα πρέπει να μην τολμήσει κανένας άλλος να ανοίξει βρύση..
predator77 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε Για πες μας ρε μάστορα, πόσες θερμίδες μεταφέρει η Φ18 να μάθουμε και εμείς; Επειδη το μηχάνημα ειναι «αρχαίο» σημαίνει πως σε λίγο θα πεταχτεί; Μαλλον εισαι και εσυ απο αυτούς που τα βαφτίζουν χαλασμένα και λενε θα σου φέρω Εγω ένα καινούργιο με πενταπλάσια απόδοση.. Εφοσον οι συνδεσμολογίες δεν ειναι σωστές/ιδανικές, αν μπορούν να διορθωθούν, γιατί όχι; Αν δηλαδή μπει για μπάνιο κάποιος, με σπιράλ 1/2, θα πρέπει να μην τολμήσει κανένας άλλος να ανοίξει βρύση.. 1)Η 18αρα μεταφερει περιπου στις 8000 θερμιδες σαν μεσο ορο και μπορει και παραπανω αναλογος την ταχυτητα ροης ,η 22αρα μεταφερει γυρω στις 18000 που λετε εσεις,ακομα κ με τουμποραμα 16αρι να ηταν συνδεμενος ο λεβητας κ παλι τα 2 σωματα θα καιγανε. παραπανω απο 6000 θερμιδες δεν θα ειναι κ τα 2. 2)φιλε μου το μηχανημα θα πεταχτει γιατι δεν υπαρχουν ανταλακτικα,κ δεν ειναι καν συμπυκνωσης αρα δεν ειναι οικονομικο καιει πολυ κ αναθεμα κ αν το συντηρουν γνωριζω μηχανηματα που δεν εκαναν ποτε ενα σερβις στη ζωη τους. 3)δεν ειμαι της αποψης κατι που δουλευει να πεταχτει παρα μονο οταν σταματησει να λειτουργει, κ δεν επισκευαζεται και δεν το προτεινω στους πελατες μου. Προσωπικα δεν με ξερεις ουτε τι δουλεια παραδιδω ουτε ποιος ειμαι οποτε μη με βαφτιζεις κ μενα. 4)εφοσον δουλευει το ρημαδι μια χαρα αυτο που τονισα ηταν οτι θελει ενα μαγνητικο φιλτρο γιατι να τα αλλαξει εσυ εισαι αυτος που φασκεις κ αντιφασκεις με αυτα που λες. 5)ποσοι θα ειναι σε μια γκαρσονιερα 10?στομα δεν εχουν να συννενοηθουν? αν υπαρχει θεμα που δεν πιστευω αλλοι παραγοντες το κρινουν αυτο κ οχι ενα σπυραλ, που δεν θα κατσω να στο αναλυσω αρκετα εμαθες κ σημερα. 1
filipprin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Ειμαι ο ιδιοκτήτης του σπιτιου οποίος πειράξει το λεβητα τον εφαγα...... Spoiler Θα ελεγα αμα ηταν δικο μου το σπιτι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα