Retrial Δημοσ. 28 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, FoZzZ είπε To youtube music βγάζει πρόβλημα και σε άλλους? Έχει αναφερθεί και από άλλους στο Reddit/XDA κτλπ. Ωστόσο εμένα μου παίζει κανονικά. Προσπάθησε να ξανά patchαρεις με τα latests patches+version. Edit: https://github.com/ReVanced/revanced-patches/issues/5718 Επεξ/σία 29 Αυγούστου από Retrial
Retrial Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Spotify DMCA takedown notice: https://revanced.app/announcements/15-spotify-dmca-notice-seeking-legal-help Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Retrial
baggelis7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Σήμερα έβγαλε και σε μένα error 400 στο yt music
Retrial Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, baggelis7 είπε Σήμερα έβγαλε και σε μένα error 400 στο yt music Κάνε update στα latest patches.
WestMan_swiftsport Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό χρήσης του revanced music ξαφνικά μου έβγαλε error. Το έσβησα και το ξανά έβαλα αλλά δεν κάνει τίποτα, δοκίμασα και rvx αλλά μετά από λίγη ώρα ούτε αυτό παίζει. Έχει βγάλει κανείς άκρη; Παραδόξως το revanced YouTube παίζει κανονικά
Retrial Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό χρήσης του revanced music ξαφνικά μου έβγαλε error. Το έσβησα και το ξανά έβαλα αλλά δεν κάνει τίποτα, δοκίμασα και rvx αλλά μετά από λίγη ώρα ούτε αυτό παίζει. Έχει βγάλει κανείς άκρη; Παραδόξως το revanced YouTube παίζει κανονικά Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση των patches ή από το XDA thread μου, βρες έτοιμα pre-made apk που φτιάχνουν άλλοι.
WestMan_swiftsport Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Retrial είπε Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση των patches ή από το XDA thread μου, βρες έτοιμα pre-made apk που φτιάχνουν άλλοι. Κατεβάζω αυτά που έχει ο manager τόσα χρόνια, είναι διαφορετικά αυτά που λες;
Retrial Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, WestMan_swiftsport είπε Κατεβάζω αυτά που έχει ο manager τόσα χρόνια, είναι διαφορετικά αυτά που λες; Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Εάν τα patchαρεις μόνος σου με τον ReVanced Manager καλά κάνεις, ξανά patchαρε με τα τελευταία patches. Εάν χρησιμοποιείς κάποιον άλλον Manager που απλά κατεβάζεις τα apk και τα κάνεις install, τότε είναι από fake website.
WestMan_swiftsport Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, Retrial είπε Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Εάν τα patchαρεις μόνος σου με τον ReVanced Manager καλά κάνεις, ξανά patchαρε με τα τελευταία patches. Εάν χρησιμοποιείς κάποιον άλλον Manager που απλά κατεβάζεις τα apk και τα κάνεις install, τότε είναι από fake website. Έχω τον revanced manager και τα κατεβάζω από εκεί, δεν κάνω κάποιο patch
Retrial Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε Έχω τον revanced manager και τα κατεβάζω από εκεί, δεν κάνω κάποιο patch Όπως το φαντάστηκα 😝 Αυτό δεν είναι το επίσημο ReVanced Manager. Με το επίσημο ReVanced Manager patchαρεις τα apps. Αυτό το manager είναι fake και πιθανότητα closed source, το κατέβασες από fake revanced website. Καλύτερα να το διαγράψεις. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από Retrial
WestMan_swiftsport Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Retrial είπε Όπως το φαντάστηκα 😝 Αυτό δεν είναι το επίσημο ReVanced Manager. Με το επίσημο ReVanced Manager patchαρεις τα apps. Αυτό το manager είναι fake και πιθανότητα closed source, το κατέβασες από fake revanced website. Καλύτερα να το διαγράψεις. Α ωραία... Το έχω δει και το άλλο, αλλά επειδή δεν είχα βγάλει άκρη με το patch συνέχισα με αυτό Edit Κατάφερα βρήκα άκρη και έβαλα το Youtube, στο Youtube music έχω θέμα και δεν μπορώ να κάνω το patch. Έχει διαφορετική έκδοση το κινητό μου με αυτή που θέλει για το patch, έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων στο music και δοκίμασα πάλι το patch, αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. Καμιά ιδέα για να το περάσω και αυτό; Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από WestMan_swiftsport
Sablj Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Έχω το Revanced Youtube Music και στο Playback πολλές φορές κάνει κάτι μικρά κοψίματα και δεν πάει στο επόμενο τραγούδι της Playlist. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ?
salmp7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου η φάση είναι "Retrial γήρνα πίσο ή έστο τειλεφόνα ❤️" 1
Retrial Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε Α ωραία... Το έχω δει και το άλλο, αλλά επειδή δεν είχα βγάλει άκρη με το patch συνέχισα με αυτό Edit Κατάφερα βρήκα άκρη και έβαλα το Youtube, στο Youtube music έχω θέμα και δεν μπορώ να κάνω το patch. Έχει διαφορετική έκδοση το κινητό μου με αυτή που θέλει για το patch, έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων στο music και δοκίμασα πάλι το patch, αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. Καμιά ιδέα για να το περάσω και αυτό; Πρέπει να διαγράψεις τελείως το ReVanced YouTube Music που είχες εγκατεστημένο από το fake website και μετά να κάνεις install αυτό που patchαρες. 4 ώρες πριν, Sablj είπε Έχω το Revanced Youtube Music και στο Playback πολλές φορές κάνει κάτι μικρά κοψίματα και δεν πάει στο επόμενο τραγούδι της Playlist. Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ? Σιγουρέψουμε ότι είσαι στην τελευταία έκδοση των patches με την σωστή supported έκδοση του YouTube Music. 3 ώρες πριν, salmp7 είπε η φάση είναι "Retrial γήρνα πίσο ή έστο τειλεφόνα ❤️" Στο XDA έχω αναλυτικούς οδηγούς, παίρνει 5 λεπτά το πολύ για να καταλάβετε πως να τα patchάρετε μόνοι σας που είναι και το καλύτερο. Και ίσως με τις αλλαγές που κάνει η Google και θα εφαρμοστούν σε λίγα χρόνια, μονόδρομος: https://arstechnica.com/gadgets/2025/08/google-will-block-sideloading-of-unverified-android-apps-starting-next-year/ Ωστόσο, στο ίδιο XDA thread, στην ενότητα Downloads, θα βρείτε και pre-made apk από άλλους -κάπως έμπιστους-, αλλά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για αυτά τα apk. 😋
WestMan_swiftsport Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Retrial είπε Πρέπει να διαγράψεις τελείως το ReVanced YouTube Music που είχες εγκατεστημένο από το fake website και μετά να κάνεις install αυτό που patchαρες. Σιγουρέψουμε ότι είσαι στην τελευταία έκδοση των patches με την σωστή supported έκδοση του YouTube Music. Στο XDA έχω αναλυτικούς οδηγούς, παίρνει 5 λεπτά το πολύ για να καταλάβετε πως να τα patchάρετε μόνοι σας που είναι και το καλύτερο. Και ίσως με τις αλλαγές που κάνει η Google και θα εφαρμοστούν σε λίγα χρόνια, μονόδρομος: https://arstechnica.com/gadgets/2025/08/google-will-block-sideloading-of-unverified-android-apps-starting-next-year/ Ωστόσο, στο ίδιο XDA thread, στην ενότητα Downloads, θα βρείτε και pre-made apk από άλλους -κάπως έμπιστους-, αλλά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για αυτά τα apk. 😋 Το έχω διαγράψει το μούφα, αλλά μου βγάζει το μήνυμα που έστειλα με screenshot Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από WestMan_swiftsport
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα