Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, FoZzZ είπε

To youtube music βγάζει πρόβλημα και σε άλλους?

Έχει αναφερθεί και από άλλους στο Reddit/XDA κτλπ. Ωστόσο εμένα μου παίζει κανονικά.

Προσπάθησε να ξανά patchαρεις με τα latests patches+version.

Edit: https://github.com/ReVanced/revanced-patches/issues/5718

Επεξ/σία από Retrial
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 602
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό χρήσης του revanced music ξαφνικά μου έβγαλε error. Το έσβησα και το ξανά έβαλα αλλά δεν κάνει τίποτα, δοκίμασα και rvx αλλά μετά από λίγη ώρα ούτε αυτό παίζει. Έχει βγάλει κανείς άκρη; 

Παραδόξως το revanced YouTube παίζει κανονικά 

Screenshot_2025-09-28-23-38-34-256_app.revanced.android.apps.youtube.music.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό χρήσης του revanced music ξαφνικά μου έβγαλε error. Το έσβησα και το ξανά έβαλα αλλά δεν κάνει τίποτα, δοκίμασα και rvx αλλά μετά από λίγη ώρα ούτε αυτό παίζει. Έχει βγάλει κανείς άκρη; 

Παραδόξως το revanced YouTube παίζει κανονικά 

Screenshot_2025-09-28-23-38-34-256_app.revanced.android.apps.youtube.music.jpg

Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση των patches ή από το XDA thread μου, βρες έτοιμα pre-made apk που φτιάχνουν άλλοι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retrial είπε

Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση των patches ή από το XDA thread μου, βρες έτοιμα pre-made apk που φτιάχνουν άλλοι.

Κατεβάζω αυτά που έχει ο manager τόσα χρόνια, είναι διαφορετικά αυτά που λες; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, WestMan_swiftsport είπε

Κατεβάζω αυτά που έχει ο manager τόσα χρόνια, είναι διαφορετικά αυτά που λες; 

Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Εάν τα patchαρεις μόνος σου με τον ReVanced Manager καλά κάνεις, ξανά patchαρε με τα τελευταία patches.

Εάν χρησιμοποιείς κάποιον άλλον Manager που απλά κατεβάζεις τα apk και τα κάνεις install, τότε είναι από fake website.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Retrial είπε

Δεν κατάλαβα τι εννοείς; Εάν τα patchαρεις μόνος σου με τον ReVanced Manager καλά κάνεις, ξανά patchαρε με τα τελευταία patches.

Εάν χρησιμοποιείς κάποιον άλλον Manager που απλά κατεβάζεις τα apk και τα κάνεις install, τότε είναι από fake website.

Έχω τον revanced manager και τα κατεβάζω από εκεί, δεν κάνω κάποιο patch 

Screenshot_2025-09-29-00-15-17-210_com.revanced.net.revancedmanager.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Έχω τον revanced manager και τα κατεβάζω από εκεί, δεν κάνω κάποιο patch 

Screenshot_2025-09-29-00-15-17-210_com.revanced.net.revancedmanager.jpg

Όπως το φαντάστηκα 😝

Αυτό δεν είναι το επίσημο ReVanced Manager. Με το επίσημο ReVanced Manager patchαρεις τα apps.

Αυτό το manager είναι fake και πιθανότητα closed source, το κατέβασες από fake revanced website. Καλύτερα να το διαγράψεις.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Retrial είπε

Όπως το φαντάστηκα 😝

Αυτό δεν είναι το επίσημο ReVanced Manager. Με το επίσημο ReVanced Manager patchαρεις τα apps.

Αυτό το manager είναι fake και πιθανότητα closed source, το κατέβασες από fake revanced website. Καλύτερα να το διαγράψεις.

Α ωραία... Το έχω δει και το άλλο, αλλά επειδή δεν είχα βγάλει άκρη με το patch συνέχισα με αυτό 

Edit 

Κατάφερα βρήκα άκρη και έβαλα το Youtube, στο Youtube music έχω θέμα και δεν μπορώ να κάνω το patch. Έχει διαφορετική έκδοση το κινητό μου με αυτή που θέλει για το patch, έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων στο music και δοκίμασα πάλι το patch, αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. Καμιά ιδέα για να το περάσω και αυτό; 

Screenshot_2025-09-29-02-55-37-106_app.revanced.manager.flutter.jpg

Επεξ/σία από WestMan_swiftsport
Δημοσ.

Έχω το Revanced Youtube Music και στο Playback πολλές φορές κάνει κάτι μικρά κοψίματα και δεν πάει στο επόμενο τραγούδι της Playlist. 

Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ? 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, WestMan_swiftsport είπε

Α ωραία... Το έχω δει και το άλλο, αλλά επειδή δεν είχα βγάλει άκρη με το patch συνέχισα με αυτό 

Edit 

Κατάφερα βρήκα άκρη και έβαλα το Youtube, στο Youtube music έχω θέμα και δεν μπορώ να κάνω το patch. Έχει διαφορετική έκδοση το κινητό μου με αυτή που θέλει για το patch, έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων στο music και δοκίμασα πάλι το patch, αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι. Καμιά ιδέα για να το περάσω και αυτό; 

Screenshot_2025-09-29-02-55-37-106_app.revanced.manager.flutter.jpg

Πρέπει να διαγράψεις τελείως το ReVanced YouTube Music που είχες εγκατεστημένο από το fake website και μετά να κάνεις install αυτό που patchαρες.

4 ώρες πριν, Sablj είπε

Έχω το Revanced Youtube Music και στο Playback πολλές φορές κάνει κάτι μικρά κοψίματα και δεν πάει στο επόμενο τραγούδι της Playlist. 

Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος ? 

Σιγουρέψουμε ότι είσαι στην τελευταία έκδοση των patches με την σωστή supported έκδοση του YouTube Music.

3 ώρες πριν, salmp7 είπε

η φάση είναι "Retrial γήρνα πίσο ή έστο τειλεφόνα ❤️

Στο XDA έχω αναλυτικούς οδηγούς, παίρνει 5 λεπτά το πολύ για να καταλάβετε πως να τα patchάρετε μόνοι σας που είναι και το καλύτερο. Και ίσως με τις αλλαγές που κάνει η Google και θα εφαρμοστούν σε λίγα χρόνια, μονόδρομος: https://arstechnica.com/gadgets/2025/08/google-will-block-sideloading-of-unverified-android-apps-starting-next-year/

Ωστόσο, στο ίδιο XDA thread, στην ενότητα Downloads, θα βρείτε και pre-made apk από άλλους -κάπως έμπιστους-, αλλά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για αυτά τα apk. 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Retrial είπε

Πρέπει να διαγράψεις τελείως το ReVanced YouTube Music που είχες εγκατεστημένο από το fake website και μετά να κάνεις install αυτό που patchαρες.

Σιγουρέψουμε ότι είσαι στην τελευταία έκδοση των patches με την σωστή supported έκδοση του YouTube Music.

Στο XDA έχω αναλυτικούς οδηγούς, παίρνει 5 λεπτά το πολύ για να καταλάβετε πως να τα patchάρετε μόνοι σας που είναι και το καλύτερο. Και ίσως με τις αλλαγές που κάνει η Google και θα εφαρμοστούν σε λίγα χρόνια, μονόδρομος: https://arstechnica.com/gadgets/2025/08/google-will-block-sideloading-of-unverified-android-apps-starting-next-year/

Ωστόσο, στο ίδιο XDA thread, στην ενότητα Downloads, θα βρείτε και pre-made apk από άλλους -κάπως έμπιστους-, αλλά δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη για αυτά τα apk. 😋

Το έχω διαγράψει το μούφα, αλλά μου βγάζει το μήνυμα που έστειλα με screenshot 

Επεξ/σία από WestMan_swiftsport

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...