salmp7 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Καλησπέρα. Το Spotify σας παίζει κανονικά τώρα; δοκίμασα απεγκατάσταση και εγκατάσταση των latest από το mega και custom + default.
Retrial Δημοσ. 21 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 21 Μαϊου 1 λεπτό πριν, salmp7 είπε Καλησπέρα. Το Spotify σας παίζει κανονικά τώρα; δοκίμασα απεγκατάσταση και εγκατάσταση των latest από το mega και custom + default. Απ'ότι έψαξα στο ReVanced Discord το θέμα πρέπει να είναι γενικό καθώς αντιμετωπίζουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τους dev για πιθανό fix ή κάτι..
Retrial Δημοσ. 22 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, salmp7 είπε σε αναμονή λοιπόν. Σε ευχαριστώ για ακόμη μία φορά! Ξαναpatchαρα την καινούργια έκδοση του Spotify. Για δοκίμασε και πες μου. Επεξ/σία 22 Μαϊου από Retrial
salmp7 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου Διορθώθηκε την ίδια μέρα, μετά από ώρες, χωρίς να κάνω τίποτα. Με την προηγούμενη έκδοση. 1
alxnt Δημοσ. 24 Μαϊου Δημοσ. 24 Μαϊου Εδώ και 2-3 μέρες βλέπω κάποια ads στο feed. Το πήγα στην τελευταία suggested και πάλι τα ίδια. Έχει κανείς ιδέα;
Retrial Δημοσ. 24 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 24 Μαϊου 2 ώρες πριν, alxnt είπε Εδώ και 2-3 μέρες βλέπω κάποια ads στο feed. Το πήγα στην τελευταία suggested και πάλι τα ίδια. Έχει κανείς ιδέα; https://github.com/ReVanced/revanced-patches/releases/tag/v5.25.0-dev.3 Έχουν κάνει update το patch για τα νέα ads, μόλις κάνουν release τα patches θα φτιάξει. 1
Retrial Δημοσ. 29 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 29 Μαϊου 🎉 Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.25.0. ⏬ Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 1 1
Retrial Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 🎉 Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.26.0. ⏬ Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 2 1
Retrial Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου Σχετικά με τα Spotify patch issues and FAQ, δείτε το παρακάτω link από τον developer του ReVanced: Reddit link
Retrial Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 🎉 Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.27.0. ⏬ Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 1 1
Retrial Δημοσ. 26 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 🎉 Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.29.0. 📝Προστέθηκε επίσης το Crunchyroll ( με το patch: Hide Ads). ⏬ Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud μου. 1
Retrial Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σχετικά με το Spotify, το patchαρα με τα τελευταία pre-release patches, υποτίθεται το κάνει fix με τα θέματα που είχε, μέσω του Spoof client patch: https://github.com/ReVanced/revanced-patches/releases/tag/v5.29.1-dev.1 Checkάρετε άμα δουλεύει, τα έχω ανεβάσει στο MEGA Cloud. ***Κάντε καθαρή εγκατάσταση και ξανά κάντε login. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από Retrial 2
Retrial Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 🎉 Τα ReVanced apks έχουν ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.30.0. 📝 Σημειώσεις: Spotify patches fixed: https://revanced.app/announcements/11-spotify-patches-fixed ⏬ Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα