Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 571
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάλι τα δικά του το Spotify. Κάνει skip τραγούδια και παίζει κάποιο μετά από 20 που έχει προσπεράσει. 

Δημοσ.
Στις 2/5/2024 στις 12:05 ΜΜ, Retrial είπε

Δεν ξέρω τότε sry..δεν έχω δει άλλον να αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα.

Ρώτα στο ReVanced Discord ή Reddit αλλιώς άνοιξε issue στο GitHub. 🤷

Παιδιά, για revanced not-root δεν χρειάζεται εγκατάσταση του microg; Τα άλλα εκτός του youtube μου εμφανίζουν fix patch. Το android auto με το revanced που κολλαεί;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/7/2025 στις 12:29 ΠΜ, TechWeirdo είπε

Παιδιά, για revanced not-root δεν χρειάζεται εγκατάσταση του microg; Τα άλλα εκτός του youtube μου εμφανίζουν fix patch. Το android auto με το revanced που κολλαεί;

Για μερικές ReVanced εφαρμογές της Google, όπως YouTube, YouTube Music, Google photos, χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το GMSCore by ReVanced (aka MicroG). Δηλαδή όπου υπάρχει διαθέσιμο το patch "GMSCore support". (Εάν είσαι root δεν το επιλέγεις αυτό το patch καθώς δεν χρειάζεται)

Δεν κατάλαβα που σου εμφανίζεται το fix patch που λες. Τι προσπαθήσεις να φορτώσεις ή να κάνεις και δεν μπορείς;

Στο Android Auto μπορείς να φορτώσεις το ReVanced YT/YT Music. Δες εδώ πως να το κάνεις.

4 ώρες πριν, salmp7 είπε

@Retrial είσαι καλά; να υποθέσουμε ότι απλά διακοπάρεις και θα επιστρέψεις δριμύτερος όταν ξεκουραστείς ;

Είμαι στο χωριό μου για λίγες μέρες. 😋

Η αλήθεια είναι έχω ξενερώσει με κάποιους moderator στο XDA, (δεν έχει να κάνει με αυτό θέμα) και έχω χαμηλώσει ταχύτητες στο activity μου. Είχα σκοπό να ανανεώσω και το νήμα στο XDA, θέλει αναδιοργάνωση, αλλά με την ξενέρα μου, δεν έχω όρεξη προς το παρόν. Θα δω ίσως από Σεπτέμβρη..

Συνεχίζω να κάνω update όσα apk χρειάζονται και τα ανεβάζω στο MEGA Cloud μου, απλά δεν το ανακοίνωνω στο XDA.

Επεξ/σία από Retrial
  • Like 4
Δημοσ.

καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς. Όταν επιστρέψεις δες το spotify που δεν παίζει. ευχαριστούμε και πάλι! καλό καλοκαίρι.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, salmp7 είπε

καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς. Όταν επιστρέψεις δες το spotify που δεν παίζει. ευχαριστούμε και πάλι! καλό καλοκαίρι.

Ευχαριστώ 😋 αλλά για το Spotify δεν μπορώ να κάνω κάτι. Περιμένουμε μπας και η ομάδα του ReVanced βρει κάποια μόνιμη λύση. Προς το παρόν χρησιμοποιήστε το YouTube Music.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Δεν θα ανεβάζω πλέον pre-made apks, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα (μέσω του ReVanced Manager) για να τα patchάρετε μόνοι σας.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν δεν κάνω λάθος, έχω να κάνω επαναγκατάσταση το Revanced Youtube, ένα χρόνο+.  Άκρως εντυπωσιακό ότι δουλεύει ακόμα!

Επεξ/σία από seithan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...