Retrial Δημοσ. 11 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 🎉 Το ReVanced έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.31.0 και v5.31.1. 📝 Σημειώσεις: Spotify songs skipping fixed: https://revanced.app/announcements/13-spotify-songs-skipping-fixed ⏬ Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud 2 1
Retrial Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 🎉 Το ReVanced έχει ενημερωθεί με τα τελευταία patches v5.31.2. 📝 Σημειώσεις: Spotify login fixed: https://revanced.app/announcements/14-spotify-login-fixed ⏬ Downloads pre-made apks στο MEGA Cloud
salmp7 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Πάλι τα δικά του το Spotify. Κάνει skip τραγούδια και παίζει κάποιο μετά από 20 που έχει προσπεράσει.
TechWeirdo Δημοσ. 23 Ιουλίου Δημοσ. 23 Ιουλίου Στις 2/5/2024 στις 12:05 ΜΜ, Retrial είπε Δεν ξέρω τότε sry..δεν έχω δει άλλον να αναφέρει παρόμοιο πρόβλημα. Ρώτα στο ReVanced Discord ή Reddit αλλιώς άνοιξε issue στο GitHub. 🤷 Παιδιά, για revanced not-root δεν χρειάζεται εγκατάσταση του microg; Τα άλλα εκτός του youtube μου εμφανίζουν fix patch. Το android auto με το revanced που κολλαεί;
salmp7 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου @Retrial είσαι καλά; να υποθέσουμε ότι απλά διακοπάρεις και θα επιστρέψεις δριμύτερος όταν ξεκουραστείς ; 1
TechWeirdo Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου @Retrial ξέρεις τίποτα για αυτό που ρώτησα; Στείλε μου.
Retrial Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2025 στις 12:29 ΠΜ, TechWeirdo είπε Παιδιά, για revanced not-root δεν χρειάζεται εγκατάσταση του microg; Τα άλλα εκτός του youtube μου εμφανίζουν fix patch. Το android auto με το revanced που κολλαεί; Για μερικές ReVanced εφαρμογές της Google, όπως YouTube, YouTube Music, Google photos, χρειάζεται να έχεις εγκατεστημένο το GMSCore by ReVanced (aka MicroG). Δηλαδή όπου υπάρχει διαθέσιμο το patch "GMSCore support". (Εάν είσαι root δεν το επιλέγεις αυτό το patch καθώς δεν χρειάζεται) Δεν κατάλαβα που σου εμφανίζεται το fix patch που λες. Τι προσπαθήσεις να φορτώσεις ή να κάνεις και δεν μπορείς; Στο Android Auto μπορείς να φορτώσεις το ReVanced YT/YT Music. Δες εδώ πως να το κάνεις. 4 ώρες πριν, salmp7 είπε @Retrial είσαι καλά; να υποθέσουμε ότι απλά διακοπάρεις και θα επιστρέψεις δριμύτερος όταν ξεκουραστείς ; Είμαι στο χωριό μου για λίγες μέρες. 😋 Η αλήθεια είναι έχω ξενερώσει με κάποιους moderator στο XDA, (δεν έχει να κάνει με αυτό θέμα) και έχω χαμηλώσει ταχύτητες στο activity μου. Είχα σκοπό να ανανεώσω και το νήμα στο XDA, θέλει αναδιοργάνωση, αλλά με την ξενέρα μου, δεν έχω όρεξη προς το παρόν. Θα δω ίσως από Σεπτέμβρη.. Συνεχίζω να κάνω update όσα apk χρειάζονται και τα ανεβάζω στο MEGA Cloud μου, απλά δεν το ανακοίνωνω στο XDA. Επεξ/σία 1 Αυγούστου από Retrial 4
salmp7 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς. Όταν επιστρέψεις δες το spotify που δεν παίζει. ευχαριστούμε και πάλι! καλό καλοκαίρι. 2
Retrial Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 ώρα πριν, salmp7 είπε καλά να περάσεις και να ξεκουραστείς. Όταν επιστρέψεις δες το spotify που δεν παίζει. ευχαριστούμε και πάλι! καλό καλοκαίρι. Ευχαριστώ 😋 αλλά για το Spotify δεν μπορώ να κάνω κάτι. Περιμένουμε μπας και η ομάδα του ReVanced βρει κάποια μόνιμη λύση. Προς το παρόν χρησιμοποιήστε το YouTube Music. 1
dimitrispapos Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου @Retrial αφαίρεσες το λογαριασμό σου στο mega; Καθημερινά μπαίνω να βλέπω και σήμερα είδα ότι δεν υπάρχει τίποτα 1 1
tattooxxx Δημοσ. 12 Αυγούστου Δημοσ. 12 Αυγούστου Καλησπέρα Το λινκε τα αρχεία δεν δουλεύει Τα έχει κάποιος να μου τα στείλει;
Retrial Δημοσ. 20 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Δεν θα ανεβάζω πλέον pre-made apks, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα (μέσω του ReVanced Manager) για να τα patchάρετε μόνοι σας. Επεξ/σία 20 Αυγούστου από Retrial
salmp7 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Μαχαιριά στην καρδιά @Retrial Δεν πειράζει. Να εισαι καλά για όσο καιρό μας βοήθησες.
seithan Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εάν δεν κάνω λάθος, έχω να κάνω επαναγκατάσταση το Revanced Youtube, ένα χρόνο+. Άκρως εντυπωσιακό ότι δουλεύει ακόμα! Επεξ/σία 22 Αυγούστου από seithan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα