Προς το περιεχόμενο

[App][Οδηγοί] ReVanced Megathread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Τι έχω διαγράψει το μούφα, αλλά μου βγάζει το μήνυμα που έστειλα με screenshot 

Α δεν το πρόσεξα καλά. Λογικά patchαρες την arm έκδοση και το κινητό σου είναι arm64.

Δοκίμασε να patchάρεις αυτό το apk, είναι η arm64 έκδοση που έχουν όλα τα πρόσφατα κινητά:

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-music/youtube-music-8-10-52-release/youtube-music-8-10-52-4-android-apk-download/

Θα το αναφέρω και στους οδηγούς. Thx.

Επεξ/σία από Retrial
  • Απαντ. 602
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Retrial είπε

Α δεν το πρόσεξα καλά. Λογικά patchαρες την arm έκδοση και το κινητό σου είναι arm64.

Δοκίμασε να patchάρεις αυτό το apk, είναι η arm64 έκδοση που έχουν όλα τα πρόσφατα κινητά:

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube-music/youtube-music-8-10-52-release/youtube-music-8-10-52-4-android-apk-download/

Θα το αναφέρω και στους οδηγούς. Thx.

Κάτσε να δω αν δουλέψει, γιατί έχω διαφορετική έκδοση. 

Για βάλε link από τον οδηγό να του ρίξω μια ματιά 

Edit 

Αφού δεν έχω άλλη εφαρμογή πέρα από την κανονική, γιατί δεν το patchάρει;

Screenshot_2025-09-29-14-42-35-950_app.revanced.manager.flutter.jpg

Επεξ/σία από WestMan_swiftsport
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Κάτσε να δω αν δουλέψει, γιατί έχω διαφορετική έκδοση. 

Για βάλε link από τον οδηγό να του ρίξω μια ματιά 

Screenshot_2025-09-29-14-38-47-394_app.revanced.manager.flutter.jpg

https://xdaforums.com/t/app-guides-unofficial-revanced-megathread.4523967/#post-87930367

Δες στο section ReVanced Manager > ReVanced > Non Root. Έχω σαν παράδειγμα το YouTube αλλά είναι η ίδια διαδικασία με το YouTube Music.

Επίσης είδα κάτι σφάλματα στο ReVanced Manager από την φωτό που έστειλες. Απλά κατέβασε το σωστό apk που σου είπα, βάλτο στο ReVanced Manager, πάτα το κουμπί Default (ή προεπιλογές στα ελληνικά) εκεί που διαλέγεις τα patches ώστε να σου επιλέξει τις προεπιλογές, patchάρε και κάνε εγκατάσταση.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Retrial είπε

https://xdaforums.com/t/app-guides-unofficial-revanced-megathread.4523967/#post-87930367

Δες στο section ReVanced Manager > ReVanced > Non Root. Έχω σαν παράδειγμα το YouTube αλλά είναι η ίδια διαδικασία με το YouTube Music.

Επίσης είδα κάτι σφάλματα στο ReVanced Manager από την φωτό που έστειλες. Απλά κατέβασε το σωστό apk που σου είπα, βάλτο στο ReVanced Manager, πάτα το κουμπί Default (ή προεπιλογές στα ελληνικά) εκεί που διαλέγεις τα patches ώστε να σου επιλέξει τις προεπιλογές, patchάρε και κάνε εγκατάσταση.

Για δες το από πάνω που έστειλα, πάλι δεν μπήκε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Για δες το από πάνω που έστειλα, πάλι δεν μπήκε 

Αυτό σου λέει ότι έχεις ήδη εγκατεστημένη μια εφαρμογή ReVanced YouTube Music (από άλλου) και γι'αυτό δεν μπαίνει.

Είσαι σίγουρος ότι διέγραψες τελείως το fake Revanced Manager και τα ReVanced apps που είχες installed από αυτούς;

Στα patches διαλέγεις το GMSCore support patch?

@WestMan_swiftsport

Δες αυτό το βίντεο, μου πήρε κάτω από 1 λεπτό για να patchάρω το YouTube Music.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Retrial είπε

Αυτό σου λέει ότι έχεις ήδη εγκατεστημένη μια εφαρμογή ReVanced YouTube Music (από άλλου) και γι'αυτό δεν μπαίνει.

Είσαι σίγουρος ότι διέγραψες τελείως το fake Revanced Manager και τα ReVanced apps που είχες installed από αυτούς;

Στα patches διαλέγεις το GMSCore support patch?

Πριν βάλω το σωστό διέγραψα τα προηγούμενα καθώς και το micro g. 

Και μετά προχώρησα στο σωστό, το Youtube το έκανα με την μια χωρίς πρόβλημα.. 

Που το βρίσκω αυτό που λες για το gsm core;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, WestMan_swiftsport είπε

Πριν βάλω το σωστό διέγραψα τα προηγούμενα καθώς και το micro g. 

Και μετά προχώρησα στο σωστό, το Youtube το έκανα με την μια χωρίς πρόβλημα.. 

Που το βρίσκω αυτό που λες για το gsm core;

Δες στο επάνω post, ανέβασα ένα link με ένα βίντεο. Κάνε τα ίδια βήματα. Αλλά σιγουρέψου ότι έχεις διαγράψει το ReVanced YouTube Music που είχες.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Retrial είπε

Δες στο επάνω post, ανέβασα ένα link με ένα βίντεο. Κάνε τα ίδια βήματα. Αλλά σιγουρέψου ότι έχεις διαγράψει το ReVanced YouTube Music που είχες.

Το είδα, αυτό κάνω, τώρα μου έβγαλε άλλο μήνυμα... 

Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται 

Screenshot_2025-09-29-15-15-28-959_com.google.android.packageinstaller.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Το είδα, αυτό κάνω, τώρα μου έβγαλε άλλο μήνυμα... 

Δεν ξέρω τι διάολο γίνεται 

Screenshot_2025-09-29-15-15-28-959_com.google.android.packageinstaller.jpg

Βλέπω σφάλματα στο ReVanced Manager. Κάτι δεν κάνεις σωστά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Retrial είπε

Βλέπω σφάλματα στο ReVanced Manager. Κάτι δεν κάνεις σωστά.

Κάτσε να το κάνω πάλι και να στείλω βίντεο 

Edit 

@Retrial Για δες τι διάολο κάνω λάθος.. 

https://mega.nz/file/qFtiHRBS#LHZDg1KPRNbhbfw23vHQCXBlgb0tWkZy4ondtQQYNa8

Edit 2 

Έγινε επιτέλους σωστά αλλά έχει άλλο θέμα τώρα... 

Δεν δείχνει πουθενά στο κινητό την καινούργια εφαρμογή, ενώ στο ReVanced Manager την δείχνει 

Επεξ/σία από WestMan_swiftsport
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε

Κάτσε να το κάνω πάλι και να στείλω βίντεο 

Edit 

@Retrial Για δες τι διάολο κάνω λάθος.. 

https://mega.nz/file/qFtiHRBS#LHZDg1KPRNbhbfw23vHQCXBlgb0tWkZy4ondtQQYNa8

Edit 2 

Έγινε επιτέλους σωστά αλλά έχει άλλο θέμα τώρα... 

Δεν δείχνει πουθενά στο κινητό την καινούργια εφαρμογή, ενώ στο ReVanced Manager την δείχνει 

Έχεις επιλέξει όλα τα Universal Patches που δεν χρειάζονται και κανένα για το YouTube Music. Απενεργοποίησε τα Universal Patches στα settings του ReVanced Manager και ξαναpatchαρε όπως εγώ στο βίντεο.

Επίσης χρησιμοποιείς λάθος έκδοση του Youtube Music γιαυτό στα έχει γκρί τα κανονικά patches. Όπως είπα και προηγουμένως, κατέβασε και βάλε αυτό το apk στο ReVanced Manger:

Στο λέει κι όλας:

2025-09-29 16_05_32-Screenrecorder-2025-09-29-15-23-26-116.mp4 - MEGA.png

Εσύ έχεις βάλει την έκδοση 8.38.52, ενώ προτεινόμενη έκδοση είναι η 8.10.52 που σου είπα.

Επεξ/σία από Retrial
Δημοσ.
1 hour ago, Retrial said:

Σιγουρέψουμε ότι είσαι στην τελευταία έκδοση των patches με την σωστή supported έκδοση του YouTube Music.

Έκανα τώρα update και έβαλα την 8.10.52 που προτείνει...

Θα την δουλέψω λίγο και θα επανέλθω.. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Retrial είπε

Έχεις επιλέξει όλα τα Universal Patches που δεν χρειάζονται και κανένα για το YouTube Music. Απενεργοποίησε τα Universal Patches στα settings του ReVanced Manager και ξαναpatchαρε όπως εγώ στο βίντεο.

Επίσης χρησιμοποιείς λάθος έκδοση του Youtube Music γιαυτό στα έχει γκρί τα κανονικά patches. Όπως είπα και προηγουμένως, κατέβασε και βάλε αυτό το apk στο ReVanced Manger:

Στο λέει κι όλας:

2025-09-29 16_05_32-Screenrecorder-2025-09-29-15-23-26-116.mp4 - MEGA.png

Εσύ έχεις βάλει την έκδοση 8.38.52, ενώ προτεινόμενη έκδοση είναι η 8.10.52 που σου είπα.

Επιτέλους!!! Τα έκανα όλα από την αρχή και δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Τώρα πρέπει να τα περάσω και στης γυναίκας μου το κινητό 😁

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, WestMan_swiftsport είπε

Επιτέλους!!! Τα έκανα όλα από την αρχή και δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Τώρα πρέπει να τα περάσω και στης γυναίκας μου το κινητό 😁

Εάν έκανες exported το apk μετά το patch, μπορείς να μεταφέρεις το ίδιο .apk σε άλλος τηλέφωνο κατευθείαν ;)
Enjoy :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...