Προς το περιεχόμενο

Ο Indiana Jones επιτέλους επιστρέφει με το trailer του Dial of Destiny


alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 ώρες πριν, Apostol. είπε

Ο Drinker ποτε δεν απογοητευει, παντα τα λεει οπως εχουν και στο 95% των περιπτωσεων ειναι σωστος στις προβλεψεις.

Κριμα για τον Indy, η disney οπως παντα καταστρεφει τα παντα στο περασμα της.

Αυτό το φοβάμαι και γω αλλά δεν είναι απόλυτο αυτό καθώς με κάποιες σειρές πχ Mandalorian τα έχει πάει ιδιαίτερα καλά έχω λοιπόν και μια μικρή αισιοδοξία,ας ελπίζουμε πως θα καταφέρουν να κρατήσουν κάποια καλά επίπεδα legacy με τον Indy και να μην τον  στείλουν αδιάβαστο 😺 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Shinji ikari είπε

Και τα πέντε τέλη που γυρίστηκαν, παρτο ένα χτυπά το άλλο είναι λένε. Έχουν συγκεκριμένες εντολές και δεν νοιάζεται κανείς πια, μόνο για το μεροκάματο πάνε.

δεν ειμαι τοσο βεβαιος οτι γυριστηκαν τοσα τελη. απο την αλλη ομως η φημη οτι υπηρχαν πολλαπλα τελη για το Rise of Skywalker, τελικα επιβεβαιωθηκε.

το μονο σιγουρο ειναι οτι

Spoiler

απο την στιγμη που η ταινια εχει time travel, το soft reboot του franchise ειναι δεδομενο, γιαυτο και το βαλανε. το θεμα ειναι πως θα γινει αυτο το reboot. εχω μια μικρη θεωρια με βαση την διαρροη, θα την ποσταρω στο σχετικο θεμα της ταινιας.

 

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 2/12/2022 στις 9:28 ΠΜ, tsf είπε

Χάθηκε ο κόσμος να κάνουν μια ταινία με τίτλο Fate of Atlantis?!

Πάντως φαίνεται να περιλαμβάνει υποθαλάσσια αρχαιολογία και ελληνικά αρχαία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 2/12/2022 στις 10:12 ΠΜ, merphi είπε

Τώρα για όσους λένε ότι είναι γέρος, να θυμίσω ότι όσοι είδαν τα πρώτα στο σινεμά, δεν είναι οι ίδιοι νέοι. Οι πρώτες ταινίες Indiana Jones απέχουν χρονικά περίπου τόσα χρόνια απο τους ναζί του 40 που ήταν οι κακοί των πρώτων ταινιών, όσο εμείς απέχουμε απο τις ταινίες του 80.

Το άλλο είναι ότι δυστυχώς απο διαρροές ακούσαμε ότι καμία δοκιμαστική προβολή δεν τα πήγε καλά. Δεν ξέρουμε τον λόγο αλλά η αποδοχή ήταν κάτω του 50%.  Πράμα που πιστεύω ότι είναι αλήθεια, αν θυμηθούμε το Indy 4. Θυμίζω ότι οι δοκιμαστικές προβολές δεν γίνονται με φίλους της σειράς, αλλά με τυχαίο κοινό.

Το τελευταίο, είναι ότι θα κάνω μια υπόθεση. Ξέρωντας με ποιό τρόπο δουλεύει η Lucasfilm κάτω απο την Disney, στοιχηματίζω ότι στην ταινία θα χρίσουν διάδοχο του Indy την Phoebe Waller-Bridge και μετά θα μας σερβίρουν μια σειρά ταινίες στο σύμπαν του Indy με αυτήν πρωταγωνιστρια.

Γτ λες οτι δεν ξερεις τον λογο  απο την στιγμη που τον αναφερεις παρακατω; Η ταινια θα ειναι μια σουπα με ταξιδι στο χρονο (ποτε δεν πηγε καλα αυτο εκτος απο ελαχιστες φωτεινες εξαιρεσεις), στην συνεχεια ο φιλος Ιντυ θα μας δειξει με διαφορες πατατες που θα κανει καθ'ολη την διαρκεια της ταινιας οτι πλεον "Im too old for this shit" και μεσα απο μια ηρωικη σκηνη η βαφτιστηρα του αφου θα ξελασπωσει την ολη φαση απροβληματιστα θα χρίστει ως διαδοχος και με μια σκηνη στα end credits θα μας προετοιμασουν για την επερχομενη σειρα Disney+ με τις περιπετειες της. Ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι αυτη θα ειναι η φαση.

Ας ειναι καλα ο Shia LaBeouf που ειχε μια χαρα set up να στην προηγουμενη ταινια να αναλαβει και ο τυπος αποδειχτηκε ψυχακιας, ας τον εκαναν recast στην τελικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...