Tasos_Thess2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αφορα την cpu cooler εχω ενα 7600Χ και θελω να βαλω την Pure Rock 2 FX της Be Quiet θα ειναι ενταξει η ψυξη της η θα εχω κανενα προβλημα? 1
bonorov Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Tasos_Thess2 είπε καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αφορα την cpu cooler εχω ενα 7600Χ και θελω να βαλω την Pure Rock 2 FX της Be Quiet θα ειναι ενταξει η ψυξη της η θα εχω κανενα προβλημα? Εφόσον ο επεξεργαστής παραμείνει στοκ θα είναι μια χαρά.
Tasos_Thess2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Α μαλιστα αρα σε περιπτωση overclock θα τα βρει δυσκολα φανταζομαι
bonorov Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Tasos_Thess2 είπε Α μαλιστα αρα σε περιπτωση overclock θα τα βρει δυσκολα φανταζομαι Σε οτιδήποτε light,curve optimizer νομίζω χρησιμοποιεί και η 7xxx γενιά όπως και η 5xxx,θα αντεπεξέλθει. Τώρα για βαριά "overclock" και ξεζουμισμα του επεξεργαστή,θα χρειαστείς κάτι πιο ακριβό.
dsi44 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Tasos_Thess2 είπε Α μαλιστα αρα σε περιπτωση overclock θα τα βρει δυσκολα φανταζομαι γιατι ξερεις να κλοκαρεις? δε νομιζω φιλε μου ,αλλιως δε θα ρωταγες κατι τοσο προφανες μια χαρα θα σε καλυψει
Tasos_Thess2 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 οχι δεν γνωριζω απλα σε περιπτωση που το ψαξω καπως περισσοτερο και θελω μην γινει καποια ζημια στο επεξεργαστη για αυτο αναβερθηκα στο overclock
triplex1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Tasos_Thess2 είπε καλησπερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσο αφορα την cpu cooler εχω ενα 7600Χ και θελω να βαλω την Pure Rock 2 FX της Be Quiet θα ειναι ενταξει η ψυξη της η θα εχω κανενα προβλημα? Παντα επιλεγεις ψυκτρα που να ξεπερναει το tdp του επεξεργαστη , απο κει και περα οποια σ΄'αρεσει και συνοδευεται απο το bracket του socket και χωραει και στο κουτι σου με βαση το υψος της https://www.skroutz.gr/s/36027759/Scythe-Fuma-2-Rev-B-Ψύκτρα-Επεξεργαστή-Διπλού-Ανεμιστήρα-για-Socket-AM4-AM5-1200-115x-1700.html
bonorov Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Tasos_Thess2 είπε οχι δεν γνωριζω απλα σε περιπτωση που το ψαξω καπως περισσοτερο και θελω μην γινει καποια ζημια στο επεξεργαστη για αυτο αναβερθηκα στο overclock Αν δεν γνωρίζεις αστον καλυτερα όπως είναι. Σε περιπτωση πάντως που έχεις σκοπό να ασχοληθείς μελλοντικά,δες αυτή που σου έβαλε ο triplex από πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα