Saroulou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα!!!Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος αν γίνεται να ανάβει το λαμπάκι του θερμοστάτη και παρόλα αυτά αυτός να μην λειτουργεί??Παρατηρώ πως ένα καλώδιο φαίνεται να έχει καεί στέλνω και φωτο
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 ...αυτό που γράφεστε (μεσημεροκυριακάτικα) σε "τεχνολογικό φόρουμ" για να ρωτήσετε στο Μπλα-Μπλα section για πρόβλημα με,,,θερμοσίφωνα, πράισλες όμως.
hp8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 από την φωτο εγώ δεν βγάζω άκρη Αν υπάρχει θέμα ασφάλειας καλέστε ένα ειδικό Αλλιώς αναρτήστε μια καλύτερη φωτο Τώρα κάτι άσχετο με το θέμα σας (δεν σας αφορά) Σε ένα τόπο - χώρο δημόσιας συζήτησης με την επισήμανση .gr αισθάνομαι άσχημα όταν στις 15-20-30 ελληνικές λέξεις γράφονται κάποιες άσχετες και ακατανόητες με την ελληνική γλώσσα
georgiouu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 το λαμπακι σημαινει οτι παει ρευμα στην αντισταση.Η αντισταση μπορει να ειναι καμμενη
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 ...και να 'ταν μόνο η αντίσταση που είναι καμμένη........... 1
fredd0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Saroulou είπε Παρατηρώ πως ένα καλώδιο φαίνεται να έχει καεί στέλνω και φωτο παρατηρεις καμμενο καλωδιο, στελνεις φωτο, αλλα δε σου κοβει να σταματησεις να στελνεις ρευμα στο καμμενο καλωδιο?
lalalaxi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Αυτο το καλώδιο μου φαινεται πολυ λεπτό για θερμοσύφωνα θα βοηθούσε αν έβαζες μια φωτογραφία απο ποιο μακριά να φαίνεται όλη η σύνδεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα