Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Βρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα εδώ και κάποιες ώρες....η q δεν μου στέλνει καθόλου σήμα!!Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...το κινητό πιάνει κανόνικα σήμα (δηλαδή η μπάρα με το σήμα είναι full), έχω καρτοκινητή κι όχι σύνδεση με μονάδες μέσα.......παρ όλα αυτά αυτή συνεχίζει να μην μου στέλνει σήμα.....ούτε το σήμα της q βλέπω ούτε της vodafone ούτε τίποτα!Έβαλα την κάρτα σε άλλο κινητό μπας και....αλλά δυστηχώς τίποτα........έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό;Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει........ευχαριστώ..................... :evil: ΥΓ εννοείται πως δεν έχει λείξει.....όπως επίσης ότι δεν μπορώ να κάνω καμία κλήση....... :roll:
anaxiopistos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 βαλε στην λειτουργια αναζητησης δικτυου απο αυτοματη σε αναζητηση απο τον χρηστη, και μετα διαλεξε το δικτυο της vodafone.
Bourdoulas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2004 Μεγάλε anaxiopiste τελικά είσαι αξιόπιστος....!!! Έφτιαξε ακριβώς όπως μου είπες....ευχαριστώ....CptBill κάνε αυτό που είπε ο anaxiopistos και ίσως δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.