noFEARgr Δημοσ. χθες στις 03:06 μμ Δημοσ. χθες στις 03:06 μμ (επεξεργασμένο) Οπως ηταν αναμενομενο πολυ καλα τα reviews μεχρι στιγμης. Εχω κανει προπαραγγελια την collectors edition απο το plaisio, υποτιθεται εχεις early access απο αυριο , αλλα ακομα δεν εχουν στειλει τιποτα. Κατι μου λεει οτι ουτε στο κανονικο launch δεν θα το εχω . Επεξ/σία χθες στις 03:08 μμ από noFEARgr 1
Psycho_Warhead Δημοσ. χθες στις 04:13 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 04:13 μμ Το ευχαριστήθηκα το πρώτο και περιμένω το 2 πως και πως. Πρέπει να περιμένουμε κάνα χρόνο οι PCαδες βέβαια.. 2
noFEARgr Δημοσ. χθες στις 04:22 μμ Δημοσ. χθες στις 04:22 μμ Πάει πολύ και δεν θα κρατιόμουν . Έτσι και αλλιώς έχω το ps5 και πιάνει σκόνη , είπα ας το χρησιμοποιήσω σε κάτι 3
enable_your_mind Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Και εγω προσπαθω να κρατηθω να μην το παρω στο ps5 Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από enable_your_mind
noFEARgr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Τρομερο το opening section . Και τα γραφικα ειναι πολυ δυνατα ακομα καιι στο ps5 , το βλεπω ωστοσο να το ξαναπαιρνω στο pc . Ειδικα οι χαρακτηρες και το animation αυτων ειναι το καλυτερο που εχουμε δει σε gaming . Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από noFEARgr 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα